Komentari na vest

Đorđević svestan klase Srbije: Neke igrače sam uveo u tim, srećan sam što sam im preneo deo svog znanja

M

MVPČAČAK

pre 8 meseci

Ovaj čovek nam je kao lgrač i kao trener doneo mnogo medalja i neizmerno mu hvala na tome. Zato što je igrao u Partizanu, osporavan je i ljagan od strane navijača tzvczv. Baš su veliki SRBI. Svaka čast.
I

IvanOL91

pre 8 meseci

Nema ti priča veze sa vezom. Evo ja sam Zvezdaš, ali Aleksandar Đorđević ima punu moju podršku, obožavam čovjeka zbog svega što je uradio za reprezentaciju, i nikad nijednu ružnu riječ nije rekao za Zvezdu. Isto važi i za Aleksandra Mitrovića.

Darkoki

pre 8 meseci

Nepricaj nebuloze,ja kao navijac zvezde vise volim bogdana i saleta od bilo koga
S

Sale Nacionale,

pre 8 meseci

Ovo je tvoj spisak za pripreme pred Kinu 2019: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Ognjen Kuzmić. Od gore navedenih sada su u timu Jović, Bogdanović, Gudurić, Avramović, Milutinov. Bogdanovića je u reprezentaciju uveo Duda, na EP 2013 godine, gde mu je isti bio i starter., uloga koju je samo nastavio da igra i 2014te godine. Milutinov je prvu priliku dobio na EP 2015 godine, i to da igra prosečno 3 minute po utakmici jer su tebi glavne opcije bile Raduljica i Kuzmić. Iskulirao si ga za Rio 2016 i EP 2017, i zvao tek za SP 2019. Jović i Gudurić, skidam kapu, mada koliko sam čuo Jović je 2014te ušao na spisak isključivo na nagovor Mute Nikolića, koji mu je bio trener u KG. Avramović je 2019te precrtan na startu priprema jer si procenio da nema potreban kvalitet, trebao je da igra TeJo "kapiten" da se vuče po terenu, al avaj povredi se pred prvenstvo. Tako da od gore navedenih 5, realno si 3 uveo u sistem reprezentacije, gde si 1 šikanirao na uštrb Radulje i Kuzme. Uz dužno poštovanje svih rezultata, ovaj novi tim Srbije nije tvojih ruku delo, već se ti lepo fokusiraj na svoju trenutnu reprezentaciju, pa od njih napravi nešto, ako možeš.
M

Ma sve si ti

pre 8 meseci

I Ristu si uveo. Ustvari nisi. Zato kad ti je sasuo 4 trojku verovatno ti je kroz glavu prošao Birča i mlitavi Kuzmić.
e

esvstaaa

pre 8 meseci

Sta pricas covece Rista bio dete u njegovo vreme kada da ga uvede.