Šetalica za Saleta Đorđevića (©Starsport)
Šetalica za Saleta Đorđevića (©Starsport)

Omaž Saletu i šampionima iz Istanbula i salva psovki za Jama Madara

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.11.23. | 20:59

Navijači Partizan Mozzart Beta nisu mu oprostili transfer u Fenerbahče

Na tribinama Aleksandar Đorđević u karakterističnom položaju ovenčanim trojkom za sva vremena i evropskom krunom 1992. godine. Na terenu Jam Madar i sasvim drugačija emocija. Jer dok su sa setom gledali kako se Sale „diže“ za najčuveniji šut u istoriji crno-belog kluba, dojučerašnjeg plejmejkera navijači Partizan Mozzart Beta su častii salvom uvreda čim je kročio da se zagreva na parketu Beogradske arene.

Ne bi valjalo da citiramo šta se sve čulo sa tribina, ali otprilike možete da pretpostavite. I ponavljalo se nekoliko puta, sve dok utakmica nije počela. Na trenutak je u celu priču uvučen i Madarov menadžer, svima dobro poznati Miodrag Ražnatović, koji je posredovao u Jamovom transferu iz Beograda u Fenerbahče.

Izabrane vesti

I pride “razmenio nekoliko reči“ sa upravom Partizan Mozzart Beta, besnom zbog toga što je Madar iskoristio rupu u ugovoru da iz istog i izađe kako bi sebi obezbedio veći novac na Bosforu. Nije tajna da u crno-belom klubu za takav preokret u razmišljanju izraelskog košarkaša krive baš Ražnatovića zbog čega je predsednik Partizan Mozzart Beta Ostoja Mijailovića i rekao da više nikada neće uzeti nijednog igrača najpoznatijeg evropskog trenera.

Kad je utakmica i počela, svaki Madarov dodir sa loptom bio je ispraćen salvom zvižduka. Sve što je uradio u crno-belom dresu izbrisao je selidbom u Fenerbahče.



tagovi

Jam MadarAleksandar ĐorđevićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara