Nikola Milutinov (©Starsport)
Nikola Milutinov (©Starsport)

Olimpijakos baš poterao maler: Posle Fala povređen i Milutinov

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 13:10

Doduše, nadaju se svi da nije ozbiljno

Moćan tim, ali nikako da se mašinerija Jorgosa Barcokasa ozbiljno zalaufa, jer pripreme Olimpijakosa svako malo uznemiri neka povreda. Posle Mustafe Fala – zbog čije se povrede toliko oteže sa dolaskom Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu – još jedan centar na bolovanju i to srpski reprezentativac Nikola Milutinov.

Istina, povreda Milutinova ne bi trebalo da bude ozbiljnije prirode i ne bi na bilo koji način trebalo da utiče na povratak Petruševa u Beograd.

Izabrane vesti

Milutinov je na današnjem treningu izvrnuo zglob i zbog toga će morati na dodatne preglede kako bi se utvrdio stepen povrede. Sreća u nesreći je što je stradala desna noga, dok je prošle sezone zglob leve noge pravio velike problem 29-godišnjem košarkašu.

Podsetimo, Olimpijakos pored Fala i Milutinova na poziciji centra ima i Mozesa Rajta i Petruševa, koji baš zbog zdravstvenog stanja prve dvojice neće dobiti dozvolu da napusti Atinu pre Superkupa Grčke protiv najljućeg rivala Panatinaikosa.

Ali sve to ne bi trebalo da utiče na dolazak Petruševa u Zvezdu. Osim ako se ne povredi i Rajt, a Olimpijakos je baš poterao maler. 


tagovi

Nikola MilutinovKK Olimpijakos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara