"Đokić razočaran"
"Đokić razočaran"

Đokić: Znao sam da se brzo vraćamo iz Niša, ne razmišlja se o finalu pre četvrtfinala!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.02.15. | 19:57

„Ono što me je jako nerviralo je cela ta priča 'idemo u finale'. Danas smo čak zakazivali neki sastanak u subotu, kao da je već dobijena utakmica“, rekao je trener Metalca

Đokić razočaran

Metalac je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone u Aba ligi, ali je na startu Kupa Radivoja Koraća u Nišu potpuno podbacio! Trener Valjevaca Vladimir Đokić bio je vidno razočaran partijom svojih igrača koji su poraženi od Vršca (78:73) poručivši da su njegovi izabranici glavom bili već u polufinalu, te da je mogao da pretpostavi da će se Metalac vrlo brzo vratiti sa završnog turnira Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Strateg ekipe iz grada na Kolubari smatra da je čitava javnost videla Valjevce u polufinalu što je dovelo do nonšalancije favorizovanog Metalca u duelu sa Vrščanima.
„Ono što me je jako nerviralo je cela ta priča 'idemo u finale'. Danas smo čak zakazivali neki sastanak u subotu, kao da je već dobijena utakmica. Moja krivica je ta što nisam uspeo igračima da objasnim da se igra 40 minuta sa bilo kojom ekipom i da nema ništa od pobede ako ne pružimo svoj maksimum. Ovako se ne ulazi u utakmicu, ne razmišlja se o finalu pre četvrtfinala i polufinala. Očekivao sam da ćemo se vrlo brzo vratiti iz Niša, osećao sam da nije dobro stanje u ekipi“, rekao je Đokić na konferenciji za medije posle meča.

Mladi stručnjak podsetio je na povređene Borisa Bakića i Đorđa Majstorovića koji su nedostajali njegovom timu. Kako sam priznaje, za ekipu koja mu je na raspolaganju to je bio veliki problem.
„Mi smo u velikim problemima, nedostaju nam povređeni Bakić i Majstorović. Nismo ekipa koja ima devet, deset nosilaca igre i još dva talentovana klinca. Imamo pet igrača koji su jako bitni i još dva koja znaju da iznenade, ali tek treba da se dokažu. Okrećemo se Aba ligi i Superligi kasnije koja za nas znači život. Čestitam Vršcu na zasluženoj pobedi i želim im sreću u nastavku Kupa i Superlige“, dodao je trener Metalca.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir ĐokićSrbijakup radivoja koraća 2015KK Metalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara