Dejan Davidovac (Foto: Starsport)
Dejan Davidovac (Foto: Starsport)

Odložen duel Zvezde i Reala: Pozitivan nalaz dobio i Davidovac

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.01.22. | 17:46

Krilni košarkaš 13. član kluba sa Malog Kalemegdana koji je zaražen Kovidom 19

Niz pozitivnih članova Crvene zvezde na testiranjima na virus korona uticao je da utakmica srpskog predstavnika i Real Madrida u okviru 20. kola Evrolige bude otkazana.

Beograđani su španski tim trebali da dočekaju 11. januara, međutim niz zaraženih je bio povod da zatraže odlaganje koje je prihvaćeno od strane organizatora.

Izabrane vesti

Posle novih testiranja koja su obavljena u subotu, identifikovan je novi slučaj Kovida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba. Pozitivan nalaz dobio je i Dejan Davidovac.

On se tako priključio listi na kojoj se od ranije nalaze prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, kao i igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Maik Cirbes i Nikola Kalinić.

Kao i u prethodnim slučajevima, shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara i Davidovac će naredni period provesti u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara.

Klub će kao i u prethodnom periodu o zdravstvenom stanju ekipe blagovremeno i svakodnevno obaveštavati javnost, stoji u saopštenju Crvene zvezde.


tagovi

KK Crvena zvezdaDejan Davidovac

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara