Komentari na vest

Obradović: Radili smo da popravimo sliku iz Berlina

A

AVALA

pre gotovo 2 godine

DAJTE BRE PLEJA ,NEMAMO TECNU IGRU SKRIPI NAM U NAPADU.
V

VALJAK I NAVIJACI

pre gotovo 2 godine

BEZ PLEJA I CENTRA NISTA ! ZAPAMTITE.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

Tacno fali plej I pravi CENTAR ,Jak !
p

pa super

pre gotovo 2 godine

imaces vikende uvek za popravljanje slike koja ce tokom sedmice uvek biti sve gora.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Mi smo Partizan i moramo mnogo bolje i organizovanije da igramo od ovoga sto trenutno igramo.Nadam se da ce biti bolje.
D

Drkela

pre gotovo 2 godine

Tako je komsija, s obzirom na igrače koje ima, Partizan treba da melje sve pred sobom, Zvezda i Partizan opet u finalu Aba lige.
D

Ddddd

pre gotovo 2 godine

Ja ne vidim nikakav boljitak, samo smo imali slabog protivnika. Sut za tri drugu godinu ne branimo nikako, odbrana puca svaki drugi napad, ne znam do kada cemo da preuzimamo u odbrani i kako mislimo da igramo dobru i cvrstu odbranu ako jedinica brani peticu i obrnuto (zvezda nas je prosle godine u kupu dobila samo zbog toga sto smo preuzimali sve). Napad dobar samo po broju poena jer imamo mnogo dobrih individualaca, ali nemamo akcije, sve bezidejno, samo pik vrtimo i individualna resenja. Sve u svemu, ne izgledamo dobro, nadam se da ce biti bolje
s

srka

pre gotovo 2 godine

U potpunosti se slažem. Prvo, ne razumem ovakvu selekciju tima, gde su dovedeni uglavnom igrači napadačkih karakteristika, koji nisu u stanju da igraju čvrstu i organizovanu odbranu. Trener koji je čitavu svoju karijeru bazirao na defanzivnoj košarci i malom broju primljenih poena, odjednom je odustao od toga i pustio ekipu da trči i šutira. To je NBA stil, to nema nikakve dodirne tačke sa njegovom košarkaškom idejom. Zato smo bacili u bunar čitavu prošlu sezonu, a ni u ovoj u koju smo ušli kao ekipa projektovana za top 8 euro lige, pa primili 100 poena u Berlinu, ne izgedamo kao organizovan tim. Teško mi je to da kažem, ali puno toga ide na Žocovu dušu. Mora da se vrati svom shvatanju i razumevanju igre, jer mi se čini da polako gubi svoj košarkaši identitet. Onaj zbog koga je bio najbolji trener u Evropi.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Jbg kada igra na mali broj poena sa čvrstom odbranom onda kažemo da je prevaziđen i da je kao trener ostao zaglavljen u vremenu.Kad igra na puno poena kao što većina ekipa danas igra onda opet ne valja jer ne igra košarku kakvu je uvek igrao!Nama čovek ne može da udovolji.Činjenica je da je prošle godine sa novom ekipom sa 8 igrača u rotaciji izgubio od evroligaške Zvezde na jedan posed.Tek je počela sezona.Podizaće Željko formu ekipe da budu top kada je najpotrebnije.Poprilično fale Avramović i Smajlagić kao i Glas.Kada budemo kompletni i kako sezona bude odmicala bićemo sve bolji.Ne kažem,morali smo u Nemačkoj mnogo bolje jer je to jedan od retkih gostovanja gde mogu da se uzmu bodovi,ali duga je sezona.Sve je još otvoreno.Bitno je da uzmemo ABA ligu.Ako u Evroligi budemo ove godine u 8 biće uspeh.Bitno je da i sledeće godine igramo EL da imamo kontinuitet.Dakle ove godine ABA liga pod obavezno,a sledeće godine neki ozbiljniji pomak u EL.