Dvejn Vašington (© Star sport)
Dvejn Vašington (© Star sport)

Obradović ponovo može da računa na Vašingtona, crno-beli završili papirologiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 12:35

Posle kratkog odsustva iz tima zbog NBA trejda, Dvejn Vašington je zvanično ponovo deo ekipe i biće u konkurenciji da zaigra protiv Bajerna u utorak

Dvejn Vašington ponovo je deo Partizan Mozzart Beta pošto je klub iz Humske završio potrebnu papirologiju i registrovao igrača za nastavak sezone, nezvanično saznaje Mozzart Sport. Američki bek je u konkurenciji za naredne utakmice, tačnije za Bajern iz Minhena koji stiže u Beogradsku arenu u utorak. Sada je isključivo na Željku Obradoviću koji će odlučiti da li će Dvejn biti deo tima ove nedelje kada pored Bajerna, Partizan bude igrao protiv Makabija u Pioniru.

Kao što je već svima odavno poznato, Vašington je bio deo senzacionalnog trejda Minesote i Njujork Niksa gde je centralna figura bio Karl Entoni Tauns. U čitavu priču je ušao u Partizanov bek kao neko ko je potreban da bi trejd bio utanačen po NBA pravilima. Otvorila se idealna prilika da Vašington zaradi ozbiljan novac, a i Partizan je profitirao iz svega. Uostalom zbog toga je klub iz Humske dozvolio igraču da napusti tim... Potpiše ugovor za NIkse koji su ga platili 2.300.000 dolara. Potom ga je Njujork prosledilo u Šarlot gde je odigrao dve pripremne utakmice, pa dobio otkaz i vratio se u Partizan.

Izabrane vesti

Koliko je bio posvećen crno-belim videlo se i po njegovom postupku da istog dana kada je dobio otkaz u NBA krene put Španije kako bi se pridružio ekipi u Madridu gde ih je bodrio protiv Reala. Tada formalno nije ni bio igrač Partizana.

Sada je klub iz Humske završio sve potrebne papire i registrovao igrača do kraja ove sezone.

Podsetimo da je Vašington odigrao samo dve utakmice do sada ove sezone, obe u ABA ligi. Sada se čeka njegov debi u Evroligi, možda već u utorak protiv Bavaraca.



tagovi

Dvejn VašingtonKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara