Željko Obradović (© Star sport)
Željko Obradović (© Star sport)

Obradović: Nikada nisam doživeo ovakvo šikaniranje od sudija

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.24. | 22:31

Trener Partizan Mozzart Beta održao je veoma žustru konferenciju za medije posle poraza od Mege u polufinalu Superlige Srbije

Još jedan šokantan poraz Partizan Mozzart Beta. Ovoga puta u polufinalu Superlige Srbije od Mege. Sada crno-beli moraju da pobede u četvrtak ako žele plasman u finale gde čeka Zvezda, a Željko Obradović je posle utakmice u dvorani "Dejan Milojević" održao konferenciju koja će ponovo izazvati buru.

Počeo je standardno - čestitao je protivniku.

Izabrane vesti

"Želim da čestitam ekipi Mege na pobedi i da probamo da se pripremimo za ... Kako se zove... majstoricu", rekao je Obradović.

Portparol Mege je upitao medije da li oni imaju nešto da pitanju, kada se niko nije javio, reč je ponovo preuzeo trener crno-belih.

"Imam ja još nešto da kažem.... Nisu baš okolnosti za konferenciju za štampu...Ovo prvi put doživljavam u karijeru, ali ova liga je takva", zagrmeo je Obradović.

Žestoko je nastavio.

"Sada se sve pokazuje, prvi put u karijeri doživljavam da se sudijama obraćam na Vi, a oni meni na Ti i to šikarniranje nikada nisam doživeo u karijeri, a doživljavam u ovim godinama. Kaže mi sudija: "Sedi dole, pusti mene da sudim". Gde mu ja najnormalnije govorim. Takva je liga, ali to sam već nagovestio. U tom smislu nemam iznenađenja. Sve ovo sam očekivao".

Za kraj je dodao:

"Evo delegat je tu. Video je sve. Bio je za stolom sa kojim imam dobru komunikaciju, video je kako je sve izgledalo, ali protiv nekih stvari se očigledno ne može", završio je Obradović.



tagovi

Željko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara