Komentari na vest

Obradović: Na Ifeu su bila dva faula koja nisu svirana, Karlik nije dobro

U

Ujka Zitko.

pre 31 minuta

Bas lepo izgleda tabela EL,na 14 mestu najgori klub.
R

Rale PFC

pre 32 minute

Koliko nam je Žoc doneo dobroga, toliko je i odneo!
p

podesen

pre 41 minuta

Ruka ti se pozlatila Klajburn
G

GostO

pre 42 minute

Ono sto je sigurno: - da se rodis go - da mora da se umre - da od poreza ne moze da se pobegne - da Zeljko 100% nije kriv za poraz, a ko je, videcemo
L

Laku Noc

pre 44 minute

Ko se raduje Barsinoj pobedi od Virtusa strada😆
I

Istina boli

pre 44 minute

Imajte poverenje u Zelimira, tek mu je cetvrta sezona u klubu.

VecaBg1971

pre oko 1 sat

Pa sto nisi zadavio sudiju kao u Aba ligi ? Izgubis od poslednje ekipe EL u Bg i kukas na neki faul, trenerska gromada.
D

David protiv Golijata

pre oko 1 sat

Imali neki novinar hrabrosti, da ne kazem onu stvar, da pitam gospodina Zeljka Obradovica, da li ce konacno napustiti Partizan, posle cetiri godine vodjenja kluba, i sve samih neuspeha? Ili je i ovo sve politicki izrezirano, pa ne sme niko nista da ga pita, kao oskara?
p

placi

pre oko 1 sat

placi 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
T

Trebinje

pre oko 1 sat

Top 12 trener
T

Trebunjac

pre oko 1 sat

Cim se izgubi od Najslabijeg tima u celoj EL odmah krive sudije i bilo 5 mil nedosudjenjh prekrsaja i slicna opravdanja...klasika
C

Comi81

pre oko 1 sat

Kaži bar jednom čestitam,pruži ruku ,preuzmi krivicu...Svaki put neki alibi tražiš!

VecaBg1971

pre 44 minute

Bi on ali nikako da prebaci preko jezika, ne ide mu ta kultura nikako.
D

Drvo

pre oko 1 sat

Terza namestio.
Z

ZV

pre oko 1 sat

Sto ga niste pitali i za sastanak BRICS-a u Kazanju,krizu oko Tajvana,američke izbore i izraelsko bombardovanje Gaze i Libana? Lebe mekani, čovek izgubi dobijenu utakmicu i NIKO od novinara da ga pita oseća li se odgovornim,nego uvlačenje i pitanja o FK partizai....
N

Nikad trener

pre oko 1 sat

koji ce osvojiti trofej🤦
K

Karma je cudo

pre oko 1 sat

Doslo na naplatu radovanje zbog povrede bolomboja
2

2806

pre oko 1 sat

1147 kontakta je bilo🤣🤣🤣🤣🤣
M

Ma

pre oko 1 sat

Zvezda samu sebe pobedila u Monaku🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
0

0405050

pre oko 1 sat

I rupi sebe pobedila 0:4 😂😂😂
A

A...

pre oko 1 sat

... Partizan tri puta ispao za jednu sezonu kupanja 😂😂😂
v

vuk sa Dušom

pre oko 2 sata

pa je.. te skok vise, ti si licno kriv sto nisi opet doveo igrače koji ce to da poprave a zna budala da nam je to problem.

PFK NIŠ

pre oko 2 sata

16 izgubljenih lopti, sve skokove nam pokupili, sve suteve otvorene smo promasili, igraci bili mnogo nervozni... Jedino dobro sto su bili nervozni jer su hteli da pobede, ali sami smo krivi za poraz, kakvi faulovi nad Lundbergom, gluposti... Obradovicu, nekim sudijama Partizan nije simpatican, i tu kraj price, ali zato igraci moraju da odrade sta treba, a ne da dva zadnja napada Nilikina pokloni loptu, i Lundberg se zaleti u dva njihova igraca... Navijanje uzas! Kada se setim prve sezone, i ovo sada, nebo i zemlja...
K

Kazem

pre oko 2 sata

Bas lose veceras,verovatno nemoze losije.mogli smo dobit ooet ali tezak mec.mnigo igraca veceras bas neraspilozenih za igru.dodu takve utakmice,a nisu ni oni nista odigralu.samu sebe veceras dobili jbg....idemo dalhe bice dobto
G

Ghjff

pre oko 2 sata

Bice bolje, dobicete Krku za vikend!
S

Serpento

pre oko 1 sat

Uvek može lošije!
s

sram vas bilo bre

pre oko 2 sata

Svi njihovi sutevi su bili teski, sta je sa nasim igracima koji su povrijedjeni, bla bla bla... Dosta nam je ove price vise! ocemo rezultate!
s

spiritus movens

pre oko 2 sata

Imate duplo bolji tretman kod sudija od Zvezde, i opet ste 14. a Zvezda prva.
G

Goooooost12345556789

pre oko 2 sata

Poraz Zeljka, zasto ne koristi sve igrace? Zasto ne igra Washington nisu drugi toliko bolji od njega, koprivica na klupi, ajzea mike ne igra, zasto poku ne igra u4/4 opet je se sve svelo na 6-7 igraca….
C

Cncnx

pre oko 1 sat

Ne nerviraj se Ivco. Na F4 ne mozete to je valjda jasno. Za kup i kls nemate igrace. Ostaje Aba a za to je rano da se nerviras. Sledece sezone dolaze Milutinov, Licic, neki odmovih Amera ce dobiti pasos i bice to vasa sezona, a sad uzivaj u kosarci
r

rex7863

pre oko 2 sata

Najcrnje je sto Brandon davis ne moze da skoci ni 10 cm u visinu a ti njega stavljas da skace na podbacivanju,covek je presmesan kad pokusava da skoci tih 10cm i leti kao muva bez glavu ispada kao iz voza .Koprivica za njega je doktor kosarke ali tebi ne pada na pamet da pustis decka umesto ovog ret...da
@

@ssss

pre oko 2 sata

Volim Željka.Da nije u Partizanu sad ne bi ni bili u EL.Ali mi nekad nije jasno kako vodi utakmice.Imamo problem u defanzivnom skoku.Koprivica ti odlično odigra u ABA ligi,pa daj mu šansu da odigra bar nekoliko minuta.Slažem se da ABA nije Evroliga,ali ga pusti da malo igra.Pa sa onom svojom visinom će pokupiti koju loptu sasvim sigurno.Nakić odigra dve tekme korektno pa mu sad uđe na dvadeset sekundi.Vidiš da nas ne ide šut,pa pusti tog Vašingtona da ti odigra bar desetak minuta.Poznat je kao dobar šuter pa neka odigra koji minut možda čovek ubaci nešto.
P

Pedjah

pre oko 1 sat

8 - 0
G

Guh

pre oko 1 sat

@@ssss... Vasington odlazi iz kluba zbog nezadovoljsta sa trenerom,zato i ne igra.
c

crvenčanin

pre oko 2 sata

O kakvim faulovima ovaj priča,ubili su nas sa skokom u napadu,sedam puta nam je isteklo vreme bez šuta ili smo šutirali iz očaja u zadnjoj sekundi,to znači da nismo imali organizaciju napada,nismo imali ideju a sve to polazi od klupe i trenera.Prošlogodišnja ekipa sebi ove gluposti ne bi dozvolila.
D

Drl

pre oko 2 sata

Sve stoji.. Pritom Virtus na 5 sa neozbiljna dva igraca...

Дежурни Кривац

pre oko 2 sata

Прошлогодишња екипа је само овакве глупости и дозвољавала ! Губили смо утакмице у којима смо имали и 15+ на 4 минута до краја .
D

Duskoooo

pre oko 2 sata

Zašto niko nije ispratio centaršut nikiline na kraju to je pravo pitanje
H

Hulio

pre oko 2 sata

Nesto sam tuzan bas ono...eto barsa dosla na naplatu
P

PaGost

pre oko 2 sata

Partizan se nalazi u jednoj veoma delikatnoj situaciji. Sa jedne strane, na klupi se nalazi Željko Obradović, čovek koji je toliko toga dao i evropskoj košarci i Partizanu. Da nije bilo njegovog povratka, ne bi bilo ni pune arene, vraćanja poreskog duga, Partizana u evroligi, atraktivnih imena itd. Morali bismo da se zadovoljimo skromnijim, a EL teško da bismo videli. Za to su mu svi grobari neizmerno zahvalni. Sa druge strane, na klupi se nalazi Željko Obradović, čovek čiji koncept igre evo već 4 uzastopne sezone konstantno stagnira. U igri partizana se, očigledno bez obzira na igrače, ne vidi nikakav napredak, inteligencija, jasna zamisao. Promenjen je ceo tim posle jedne izuzetno teške sezone, ali stvari su vrlo brzo počele da se ponavljaju a sve ukazuje na to da je krivac ipak ostao u klubu posle velike čistke letos. Na neki način osećam, koliko zahvalnost, toliko i očajanje jer je klub u svojevrsnoj talačkoj krizi sa ispoljavanjem stokholmskog sindroma. Ne možemo bez Željka, ali ne možemo izgleda ni sa njim.
d

dexiko

pre oko 2 sata

Sve tačno osim jednog.Košarka u evropi je neisplativa.Zvezda i partizan su ove godine licencu platili milion €.Da bi to vratili moraju igrati finale eurolige.Arena nebi bila puna da nisu dovedeni dobri(konkurentni) igrači.Država je upumpala pare.Partizan je pre 3 sezone igrajući euro kup doveo dva najbolja igrača armanija koji je te godine igrao fajnal for(panter i ledej).
C

Czz

pre oko 2 sata

Osim partizana one devedeset i neke zeljko obradovic je uvjek imao neogranicen budzet. Partizan je bio njegov vrhunac u taktickom smislu, sve posle toga, mozda ne sve ali 90%, je bio rezultat top timova i igraca koje je imao na raspolaganju.
R

Rule55

pre oko 2 sata

Ma pusti ti poslednji napad, ili se uozbiljite i dovedite 4 ili ne moj da nas zajebavate da igramo bez 4,pa svaku utakmicu nas naskacu.
M

Macannn

pre oko 2 sata

A sto nisi izjavio da si ponosan na igrace veceras? :) Kakva anti kosarka, 0:4 ekipa vas pocisti u punoj Areni u nikad goroj kosarci.
C

Caklosek

pre oko 2 sata

Zeljko odradi video analizu savmomcima i to je to.
H

Hahaha111

pre oko 2 sata

A znaaaci tooo jee, u tom grmu lezi zec? A to sto si dao 8p u cetvrtini i to sto ti se nudili sa dva nerealizovana napada, to nista? Bruko jedna, iskreno malo mi je vise i muka od tebe
B

Burevestnik

pre oko 1 sat

'alo,breee,jel se tako obraća legendi !?!? 🙋‍♂️
V

View

pre oko 2 sata

pa dobro ruku na srce ni Klajburnu nisu faul kos sudili...
D

Djape45||

pre oko 2 sata

Što bi rekli juče grobari, nije vam ovo privatna liga da vam sviraju.
G

Gjost13

pre oko 2 sata

Kakav folirant...kuka za faulove koje nije ni video ali alibi mora.
p

pfc

pre oko 2 sata

Ma daj Zeljko svake godine isto pa dokle tako?
D

Druze

pre oko 2 sata

Ti vise nisi za ovoga, ne kažem i ti i Mesina ste treneri veliki, ali bili, nemoj puniti više ljudima glave o nekim faulovima, jer izgubiti 1 ili 2, tri meča na isti nacin može biti slučajnost, ali izgubiti 10 meceva na isti nacin može biti samo krivica licno trenera. Igras sa 6 igrača i normalno da ce početi povrede, sta ostali igrači su tu samo da masu peškirima. Povuci se više kao covjek.
O

Oksi

pre oko 2 sata

Bukvalno kao nama. Povredio se jedan od najboljih. Isto vam ne sude cist faul kao nama nad Bolombojem kod mrtve. Isto sve. Smejali se vi nama, sada mi vama pa tako u krug.
D

Drvo

pre oko 1 sat

Ma šta kao nama? ovo kontakta videlo nije, nego Rumeni ne zna da prihvati poraz.