"Saša Obradović"
"Saša Obradović"

Obradović: Iznenadio sam se kad sam čuo da preuzimam reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.05.13. | 08:47

"Ne znam šta bih rekao, nemam nikakav komentar, jer me niko nije zvao iz Košarkaškog saveza Srbije", kratko je prokomentarisao bivši reprezentativac Jugoslavije u razgovoru za "Sport"

Saša ObradovićPosle vesti da će Dušan Ivković gotovo izvesno napustiti klupu reprezentacije Srbije i zaputiti se u daleki Istanbul specijalizovani košarkaški portal "Sportando" preneo je vest da će "jato" Orlova preuzeti trener Albatrosa i bivši reprezentativac Jugoslavije, Saša Obradović

Ipak, u razgovoru za "Sport", 44-godišnji talentovani stručnjak istakao je da ga je pomalo iznenadila vest, s obzirom da ga niko nije zvao.
"Ne znam šta bih rekao, nemam nikakav komentar, jer me niko nije zvao iz Košarkaškog saveza Srbije". U sam sam bio iznenađen kada sam pročitao tu vest na sajtovima. To su samo insinuacije. Pre par nedelja bilo je priče o da ću preuzeti reprezentaciju do 20 godina, ali to su samo govorkanja, ništa se konkretno i direktno nije desilo", rekao je Obradović.

Izabrane vesti

Čovek koji je sa Jugoslavijom uzeo trofej na sva tri velika takmičenja (Evropsko i Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre) dodao je i da ima važeći ugovor sa Albom i da bi uskoro mogao da zna kakva ga budućnost čeka u berlinskom klubu. 
"Imam važeći ugovor. Treba da sednemo uskoro i utanačimo detalje, ali ja sebe smatram trenerom Albe", zaključio je Obradović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Alba BerlinDušan IvkovićEvrobasket 2013Evropafudbalska reprezentacija SrbijeSaša ObradovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara