Komentari na vest

Obradović: Gilespi ništa sam nije uradio! Igrali smo bez ideje

B

Bravo

pre 9 meseci

Znači košarka je kolektivna igra a kada neko u kolektivu dobro odigra onda on nema zasluge za pobedu. U ovom slučaju se to ne objašnjava tako što je poraze tim igrao očajno odbranu nego je protivnik imao odličnu spoljnu liniju a igra centra je nebitna. Gilepsi pokudi utakmicu svaka mu čast ali ne sme ništa Zvezdino da se pohvali Znači Partizan je igrao onoliko koliko mu je Zvezda dozvolila.
J

Jeneah

pre 9 meseci

Došao pre 10 dana i izdominirao...
D

DakaCZ

pre 9 meseci

Koji kompleks i sujeta pa morao da istakne jako su nas oni pobedili dva puta,jeste ali u totalno drugacijim okolnostima gde smo bili bez Nedovica i Lazica prvi a drugi i bez Hange i imali krticu nejpira koji je itetako zasluzan za vase pobede(pogledati kako pusta avramovica da lagano da dve trojke na kraju prvog derbija)Sad imamo Topica i Gilespija i sem Mitrovica svi su bili u sastavu,a pokazalo se i sinoc da kad imas kracu rotaciju neki pad je neminovan(Topic povreda oko 25min i nije ulazio,Bolomboj na 6-7min pre kraja isto) sreca pa smo vas oducili od kosarka i stvorili veliku zalihu i na kraju se pribrali i zavrsili sa ubedljivom pobedom.Da je Top igrao i zadnjih 15min ovo bi otislo na 25-30 razlike.Decko je motor daje ritam i tempo i tesko ga je cuvati.
B

Birači pfc

pre 9 meseci

Pitaj Ostoju za koga je glasao
Ј

ЈЕРЕТИК

pre 9 meseci

Пола века са кошарком и у кошарци ми даје за право да кажем шта Партизан и даље не уме: 1. Да брани пик ен рол. 2. Да заштити офанзивни скок. 3. Да игра јаку одбрану телом, а не рукама. 4. Да да кош без пет пасова и тиме спаси себе од истицања времена за напад и изнуђених шутева. Могу још пуно тога али, нема потребе. Ово све иде на душу тренера и сасвим је небитно као се он зове и какав му је минули рад. Партизан има боље играче од резултата које постиже. Закључак извуците сами.
A

A sudije...

pre 9 meseci

Čim iole realno suđenje poraz. Hvala Gospodu Bogu.
B

Branko8

pre 9 meseci

Dan kasnije ,lepo pročitajte izjavu.Bilo bi mnooogo manje glupih komentara.Nije tako teško ukapirati šta je čovek rekao.Valjda zna zašto,u stvari,kritikuje svoj tim.Stvarno nije teško.
V

Vuk 981

pre 9 meseci

I posle kažu gospodin Obradović! Nije on prošao pored gospodina!
B

Brine

pre 9 meseci

Žoc nije bio koncentrisan na utakmicu jer he slušao navijače Zvezde
D

Dre

pre 9 meseci

Kme,kme,... Gilespi vas je rasturio ali je Kaminski bio bolji 🤣🤣🤣
Z

Zivkovic

pre 9 meseci

Obradovicu,uozbilji se!
L

Lalat

pre 9 meseci

Laki je malo nervozan, ima negativan skor sa Zvezdom, nije mu lako, a gde legenda Panter sa više poraza i 1 trofejom. 🤣
G

Gost Rider

pre 9 meseci

Bitno da je Smit uradio svasta dobro za Zelimira
R

Realno1111

pre 9 meseci

Elementarna nekultura. A možda njegovi trofeji nemaju veze sa njim, već sa Dijamantidisom, Jasikevičijusom, Đorđevićem, najvećim budžetima
N

Nonsens

pre 9 meseci

Auuu dečko, šta ti napriča. Pa ako je tako, zašto PSG nije šampion Evrope u fudbalu? Zašto je Mančester Sitiju trebalo toliko novca i vremena da dođe na vrh Evrope? Previše je tu slučajnosti u vidu Dijamantidisa, Djordjevića i ostalih. Ali šta ćemo sa Partizanom i Huventudom? Tu nije bilo velikih budžeta.
I

Igor 96

pre 9 meseci

Mesina, Laso, Paskval, Skariolo, i jos mnogo svetskih trenera je imalo isto tako ogroman budzet u svojim klubovima i koliko imaju titula? Decko budi bar malo objektivan, pa zasto bi Zocu davali veliki budzet ako nema kvalitet? Zasto ne daju nekom drugom onda? Stvarno ne kapiram, da li se toliko ne razumete u kosarku, a znate da komentarisete ili je to do mrznje prema ovom coveku, to je kao da neki grobar kaze da je Teo los igrac, Boze me sacuvaj sta se ovde sve nece procitati.
Z

Zivkovic

pre 9 meseci

Zaboravio si Bodirogu!
g

gostinjo

pre 9 meseci

PSG nije sampion Evrope, jer mu se nosati golman igrao u petercu.

Zeljko

pre 9 meseci

Uzalud je objasnjavati hocete statistiku ajde da se izdvoji koliko je zaista ali zaista sezona Zeljko imao najveci budzet da li je to bilo 4 ,5 mozda 10 ili je bilo 1 sezone sto je najrealnije i to je koristio,treba imati sistem. Ne znaci ako imas 20 a neko ima 30 miliona da ce taj dovesti sigurno kao prvo prave igrace koji ce biti u formi u datom momentu a jos teze da li ce se uklopiti kao tim kako treba makar oni bili NBA old star mnogo je tu faktora zbog toga i najbolji trener Zeljko ne moze sve da pogodi.Zato sto klub ipak nije imao para za Mirotica nije imao za Veselog,Milutinova za Najdzela Vilijamsa Gosa po pisanjima mnogih pametnih zakljucilo bi se da je Kevin Panter placen vise od svih njih ali ocigledno nije.
T

Tomislav v

pre 9 meseci

U ovako koncipiranoj Evroligi nije sramota izgubiti utakmicu i sve je moguće, svako svakog može da pobedi skoro. Ali predati se samo posle par minuta od početka i pustiti ovako da se neko poigrava sa tobom kao na treningu je nedopustivo i bezobrazno. Čini mi se da Partizan neće dobiti očekivanu novododatu vrednost od Smita koji nije pravi plej. Jogi Ferel bi ovom Partizanu dosta pomogao. Ovo je delimično plaćanje ceha i konceptu da se u timu od 15 igrača nema pravi plejmejker koji će biti siguran na lopti, da je prenese, da podeli 3-4 asistencije, da pokrene, razigra, ubaci 2 ili 3 poena i slično. Ponitka i Jaramaz teško da će imati ove sezone veći doprinos, Avramović stalno u pehovima i povredama, Trifunović isto i slično. Tužno je gledati da neko stalno ima napad dok ne ubaci koš i da sve lopte idu njemu u ruke. Partizan ove godine ništa nažalost. Izgleda je prošla sezona bila pik Obradovićevog Partizana, nema više reprize.
Г

Групни

pre 9 meseci

браво за текст, са малом замерком да за просутим млеком (недолазак Миротића, Ферела или било ког) не треба плакати ... са Смитом смо добили да бар не губимо лопте у вођењу, мада је ужасно спор са пуно тапкања а шут (за три) му је непрецизан и са далеким одбитком ! од почетка сезоне (имам спорења и у сопственој кући) тврдим да смо слабији ове сезоне, Лесор је имао жељу и вољу да умре за Партизан, а Егзум је све (и Понитка и Камински и Дозер) у једном ... погледати "домаће" (српске) играче : просечни Анђушић, нестабилни (дечко је суперсензитиван, да су тражили дао би једно око оном Селтику што је певао звездину химну) Смаилагић, млађани Безодбране Вукчевић, бледи Јарамаз, вечити баксуз Трифуновић, дакле све сами смути па расипи ... и наравно, не могу се састати 12 Џордана, али нажалост нема летења у публику, бацања, безобразлука (Лесор на Петрушицу) од прошле сезоне ! а без тога ... а,ааа не бива
O

Oumuamua

pre 9 meseci

Jad i beda od čoveka, ljudski minimum !
G

Gost123321

pre 9 meseci

Kakva arogantna splačina od čoveka... Kako samo omalovažava pobedu Zvezde na sve moguće načine, baš ga je zaboleo ovaj poraz. Tek će da boli, efendi Želimire...
a

ahahah

pre 9 meseci

Realno, nisi ni procitao tekst vec saml naslov!
t

turcinje

pre 9 meseci

malo neUrozan🤣🤣
S

Sramota

pre 9 meseci

Zali boze prosutih 100.mil evra na ovaj drzavni projekat iz laktasa,za te pare moglo pola srbije da se zaposli.
I

Investicije

pre 9 meseci

A druga polovina je mogla da se zaposli od 100 mil. EUR koji su uloženi u FMP 1 i 2 od 2012. godine pa do danas.
1

1303

pre 9 meseci

RedStar Turkie 4:0.Efes,Fenerx2,Partizan.
S

Sombor

pre 9 meseci

Sad ponizavanje od bratskog Fenera.
U

Ucitelj

pre 9 meseci

Ne moze niko da zabrani klubu iz laktasa da ga dr.Covic redovno oducava od kosarke evo vec 15 god za redom,to je cinjenica!
P

Primarijus

pre 9 meseci

Pašćete vi razred u maju. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje.
b

banence

pre 9 meseci

ZELJKO KRAJNJE JE VREME DA ODES IZ KLUBA,SA NAJVECIM BUDZETOM U EVROPI NE MOZES DA POBEDIS COVICA I ZVEZDU,NEMAS VISE PODRSKU NAVIJACA,DOSTA JE BILO.
T

Tok vremena

pre 9 meseci

U čije ime pričaš? Možda u svoje. Željko itekako ima podršku iskrenih navijača Partizana. Da nije Željka, Partizan bi bio srpskoligaš iz sredine tabele.
Г

Групни

pre 9 meseci

када Ера појео жуманце, поста је "баненце" и отпустио у име навијача легенду Светске, Српске и Партизанове кошарке Желимира Жељка Жоца Обрадовића !
o

obradöglú

pre 9 meseci

A u laktasima i zagrebu MUK....
C

Crveni

pre 9 meseci

Koliko moraš biti jadan od 0 do Željko Obradović sa ovakvim sramni izjavama posle svakog poraza. Pa slep čovek vidi da vas na piku satraše svi živi, iskaču mu igrači do polovine terena u reketu promaja evo već 2 godine malo je to Lesor krpio. Doveo centre koji šutiraju za 3 poena i imaju više šuteva za 3 nego skokova po meču.Gilespi je doveden da brani obruč i skok ali ako išta zna, zna odigrati na piku i uz pomoć vrhunskog pleja egzekucija je nemonivna. Trener sa takvom reputacijom ovako da se blamira sa izjavama i da je ovako neprijatan i odvratan na konferencijama je strašno, pogotovo kad izgubi i svi su krivi samo on nikad nije.
c

ct

pre 9 meseci

Partizan 4 poraza u abi, 27og će i 5ti, pukli od Zadra 20 razlike, a čudite se porazu od Zvezde koja je ubedljivo prva u ligi. 4 pobede u el donete nerealnim preokretima u utakmicama u kojima je Partizan 80% bio u zaostatku (Zvezda, Fener, Pao, Milan), dobijene na ludačku energiju i publiku, ali ne na igru i realno je i tu bio nadigran. Pukli od Studenstkog centra u superkupu. Tanko je pokazan kvalitet ove sezone i vrlo je upitan. Energija i želja su tu.
p

partizan le

pre 9 meseci

bruka ni sa 30 miliona budzeta ne mozemo da pobedimo sramota...
I

Immobile

pre 9 meseci

Gilespiju nisu samo poeni danas bili u repertoaru koji su većinski bili iskreirani od strane bekova ili su dolazili iz mis meča ili ofanzivnog skoka. Gilespi je bukvalno urnisao centre Partizana u skoku u oba pravca, kakvo je mučenje i panika bila zagraditi ga... Glupo je da trener Partizana sa takvim renomeom smatra da Gilespi ništa nije napravio na ovoj utakmici tj. nikakvu prednost. Pa samo ovu energiju koju je uneo dovoljna razlika, a kamoli koliko je doprineo u tom skoku i odbrani, takođe u odbrani na bekovima u situaciji gde se preuzima. Sem Džejlena Smita u poslednjoj četvrtini niko nije poentirao preko njega. Vrlo plitko razmišljanje jedne takve veličine.
B

Branko8

pre 9 meseci

Nisi čuo.Rekao je da su bekovi odradili posao.Čovek je primao lopte sam u hali.Koliko često to vidiš ?
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

@->Branko8 Vidi se često kada igrač ZNA da se postavi, otvori i primi loptu. Po toj tvojoj logici, svaki Mitrovićev gol glavom nema veza s njim, već sa onim što centrira i greškom odbrane. Zanimljiva filozofija. Što li se onda ti golgeteri toliko dižu u nebesa? Možda, za promenu, da pročitaš i viđenje Rakočevića i Anđušića? Ili je stav starog iziritiranog kavgadžije, kome su svi krivi samo on nikad nije, jedino validan?
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

->Branko8 Vidi se često kada igrač ZNA da se postavi, otvori i primi loptu. Po toj tvojoj logici, svaki Mitrovićev gol glavom nema veza s njim, već sa onim što centrira i greškom odbrane. Zanimljiva filozofija. Što li se onda ti golgeteri toliko dižu u nebesa? Možda, za promenu, da pročitaš i viđenje Rakočevića i Anđušića? Ili je stav starog iziritiranog kavgadžije, kome su svi krivi samo on nikad nije, jedino validan?

Bojank91

pre 9 meseci

Zar treba da objašjavaš to što je lupio? Najbolje da je Gilespi uzimao loptu od koša do koša na polaganje uz 2-3 driblinga. Lupio je Željko, vidno nervozan. Uvek sikće, cokće i grize usnu kad je takav
A

ALo.../

pre 9 meseci

Kad krece secenje mts kartica i novo rektiranje drzave?
A

AV partizan

pre 9 meseci

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
B

Branko8

pre 9 meseci

Ko ovde pozajmljuje pojačanje iz NBA ?Onaj ko ima svega viška.
M

Mrcina

pre 9 meseci

Ne mogu da verujem da je izjavio da je Gilespi dao 14 poena slučajno.Ok,jeste Teo zaslužan za većinu,ali treba se izboriti,osetiti prostor.Razbio vas je u odbrani.Baš ružan komentar od "najvećeg" trenera u Evropi,koji je večeras ponižen.
n

ng

pre 9 meseci

pihan
c

cirkus...

pre 9 meseci

Turcin je u bunilu
s

smesno je

pre 9 meseci

turcin vise ne zna sta prica
i

ijuu

pre 9 meseci

ala se zacrveneo turcin
U

Ujka Zitko

pre 9 meseci

Jer i on bio na onom ostrvu gde poznati idu sa bil klintonom, lici mi na takvog 🤣🤣

gemathegreat

pre 9 meseci

Obradović sigurno, voli on 🐥.
t

to se vidi

pre 9 meseci

Nedostaju mu maloletnice
M

Mile led

pre 9 meseci

🇹🇷🇹🇷🇹🇷 sreco turska
v

vidi ga

pre 9 meseci

To je taj ubica
D

DakaCZ

pre 9 meseci

Rece rumeni nista nibe uradio sam?Ne znam za slucaj da neko sam igra kosarku!?Ne blamiraj se priznaj tezak poraz i idemo dalje,tek vas cekaju isti ishodi u ostatku sezone.
p

pod hitno

pre 9 meseci

Dajte malom zagorskom klubu jos miliona
I

Immobile

pre 9 meseci

Gilespiju nisu samo poeni danas bili u repertoaru koji su većinski bili iskreirani od strane bekova ili su dolazili iz mis meča ili ofanzivnog skoka. Gilespi je bukvalno urnisao centre Partizana u skoku u oba pravca, kakvo je mučenje i panika bila zagraditi ga... Glupo je da trener Partizana sa takvim renomeom smatra da Gilespi ništa nije napravio na ovoj utakmici tj. nikakvu prednost. Pa samo ovu energiju koju je uneo dovoljna razlika, a kamoli koliko je doprineo u tom skoku i odbrani, takođe u odbrani na bekovima u situaciji gde se preuzima. Sem Džejlena Smita u poslednjoj četvrtini niko nije poentirao preko njega. Vrlo plitko razmišljanje jedne takve veličine.
M

Mile led

pre 9 meseci

Radonjić je poslao Dula u Rumuniju, Sveropulos će Željka u Bugarsku.
m

miile

pre 9 meseci

pošto bakar kume
0

015

pre 9 meseci

Zeljko nikad nisam kriv Obradovic. Dajte mu jos kesa malo je ovo.
0

011bg

pre 9 meseci

Mi smo obicne ..cke.Cigani kad neide teraju.Oterali Reponju,Sabaza.u fudbalu Jevreja,a mi? Blam,zabole me za 9 titula tamo negde.Tresu nas svi i bolji i gori.Ostace jedna titula za 3 godine i raspad sistema.
a

andrejka

pre 9 meseci

"sine važno je biti čovek,nekad se samo to računa"
O

Oto

pre 9 meseci

Je l ti rekao tvoj gazda Covic hahahahahahaha
P

Pa1

pre 9 meseci

Kome je sad do košarke...
D

Debeli86

pre 9 meseci

Gile je malo Rumenog po faci, malo samo. A rumeni k'o rumeni, trazi alibi
m

miile

pre 9 meseci

litvanac je odradio posao sa Kaboklom,nije mu dozvolio da primi loptu u reketu....i raspad
a

au

pre 9 meseci

JA ZELJKA VOLIM ALI ON SE TOTALNO POGUBIO SA TAKTIKOM KOJU MI NEMAMO U NAPADU SVE SAMA URUCENJA SUTEVI IZ IZOLACIJA I TO JE TO..... ALI LJUDI MOJI ODBRANA TO JE ZA SISTEMSKO IZUCAVANJE. GDE PREUZIMAMO SVE BEZ POTREBE ISKACU NAM CENTRI NA ODBRANU PIKA NA 9 METARA IGRACI SU POTPUNO IZGUBLJENI NIJE KAMINSKI TOLIKO LOS KOLIKO ZELJKO GA TERA NA TA ISKAKANJA..SVE OVO STO PARTIZAN RADI RADI NBA TIM ZA ZABAVU NAVIJACA.... 10PIKA NAS UBIJE ZADAR ZVEZDA 15....REAL 20 I NEMA PROMENE.... TO JE PITANJE ZA TRENERA STA JE SA ODBRANOM 1 NA 1 STA JE SA POBOGU LJUDI ZONOM STA JE SA TRENEROM.
p

placi mala

pre 9 meseci

..placi dok Covic taslaci
m

miile

pre 9 meseci

sporo,brate sporo je to sve....bez Alekse nema ritma
p

puni

pre 9 meseci

ZADAR...VIRTUS...ZVEZDA...KO JE SLEDECI NEK STANE U RED🤣
S

Sombor

pre 9 meseci

Fener.
N

NeceGledatiKosarku

pre 9 meseci

Davno su crni dečki odučeni od fudbala, a sada je došlo vreme da prestanu da gledaju i košarku:)))))
T

Terza magico

pre 9 meseci

Falio je Urke...
R

Rkee

pre 9 meseci

A sto Obradivicu nisu tvoji igraci tako dodavali lopte centrima
G

Gost997

pre 9 meseci

Sta bi grobari dali da imaju pleja i igraca kao sto je Teo, mogu samo da ga pljuju i pricaju da je mator a covek ih je veceras pravio smesnima, i u prvom derbiju je samo su onda imali neuigranu Zvezdu i ludacku seriju Avramovica inace glat poraz i tad, ne daj Boze da ste naisli na njega dok je bio u CSKA, ispod 50 prosli ne bi a vi samo nastavite da ga pljujete a on ce uvek da vam proda nekog novog Gilespija
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

"Uzalud vam trud svirači, za drugog su dunje žute"
M

Mauro Tasoti

pre 9 meseci

Danas smo imali dva igrača koji su se bukvalno usrali,to su Jaramaz i Smajlagić koji nisu znali gde se nalaze.Ponitka bezobrazno bezvoljan.Anđušić se već drugu godinu šlepuje. Tristan i Koprivica neupotrebljivi za utakmice sa ovako velikim pritiskom.Taktika sa Panterom koji siluje loptu dok je ne izgubi danas nas je koštala rasprodaje ponosa i ugleda.Nismo imali ideju kaže Željko samo što je on zadužen za ideju a pored ideje nismo imali ni onu stvar a bez te stvari bolje i da ne izlaziš na teren
K

Knezevic1111111

pre 9 meseci

Svaka cast na komentaru. Zvezdas
p

psihijatrija

pre 9 meseci

koliko vec veceras da se zajvalimo Kaminskom, Andjusicu i Jaramazu!!! Sve mogu da razumem, da neko nema vece, nedelju, mesec, ali ova trojica su totalno neupotrebljiva. evo neka mi neko kaza u kojoj EL ekipi moze ovu trojicu da zamisli da mogu da igraju, ja ne vidim ni u jednoj EL ekipi
D

Da ti evo odgovorim

pre 9 meseci

Danilo Anđušić kroz karijeru za 2 šutira 45%, za 3 šutira 37% a slobodna bacanja šutira 87%. Ognjen Jaramaz kroz karijeru za 2 šutira 48%, za 3 šutira 34% i slobodna bacanja šutira 78%. Ovakvi procenti za igrače sa klupe su vrhunski, a to što trener ne ume da iskoristi, to je nešto drugo. Šta će oni ovako, moraju da izađu iz bloka i da šutnu za 3 iz okreta, pa da to umeju ne bi igrali u Partizanu nego u Bostonu, ali to kakvi su za igrače sa klupe, za klub kakav je Partizan je odlično. Ovaj Grk je Jagu i Gilespiju našao ulogu, nemoj da se šalimo.
m

matoriekspert

pre 9 meseci

Da nećeš i Željku da se zahvaljuješ ? Aman više sa tim negativnim pričama.Bili su bolji i pobedili su nas.Tačka! Idemo dalje i verujemo u igrače i u Željka pre svih! Mi smo Partizan a ne neki kulovski klub gde se stvari rešavaju preko kolena
d

dopuna

pre 9 meseci

i Ponitka vala!
h

hvala na odgovoru ali…

pre 9 meseci

da ali ja kada kazem da smo zreli za promenu trenera mene svi napadnu… Sta kazes onda za Ponitku i Kaminskog? prosto previse imamo ogranicenih igraca…
P

Prijatelju

pre 9 meseci

Nije do igrača, pa jel realno da šta Željko kaže da je to 100% tako bez da se pogleda sopstvenim očima? Pa jel realno da igračima koji kroz karijeru imaju vrhunske procente ne možeš naći nikakvu ulogu sem da 1na1 šutiraju za 3 poena ili posle izlaska iz bloka? Jel znaš da je Naneli igrač sa najboljim procentom šuta za 3 u ISTORIJI EVROLIGE? Željko pušta njega i Pantera da soliraju kao da su obojica Durent lično, pa jel to do igrača ili do trenera? Željko izvede Kaminskog posle 1 minuta jer ne radi ono što je on tražio od njega i jel onda zaista misliš da ostali rade nešto na svoju ruku, a ne ono što im on kaže? Željko je izabrao igrače, Željko ih trenira i da se ne lažemo ima vrhunske šutere, to što šutiraju iz ne izgrađenih pozicija je isključivo krivica trenera i njegovih pomoćnika i tu je kraj svake priče.
Z

Zvezda 91

pre 9 meseci

Zoc magija. hahhahh

Delija

pre 9 meseci

BIG LALE hahhah
M

Mrckey69

pre 9 meseci

Hvala Obradoviću što mi je otvorio oči. Bio sam ubeđen da je Gilespi odigrao dobro. Sad vidim da je slučajno dao 14 koševa, da da je imao 4 skoka u napadu, a bogami slučajno bio dobar i u odbrani.
d

dwmoga

pre 9 meseci

ne volim zeljka, i to se moze videti na svakom komentaru, rekao je da nije mnogo do gilespija i to je upravu jednostavno teo je odigra majstoraki sve vidi, i to je ono sto teu treba jedan takav centar tu je gilespi bolji od mitra, jel mitar dok se snadje i dok se dogovori sam sa sobom ispod kosa prodje brzi voz, ovaj covek dobije loptu i ravno na kucanje, nema pametovanja itd plus gilespi igra ozb odbranu, i danas rokas svaka mu cast, na odbrani i na skoku.
S

Sombor

pre 9 meseci

Bravo 69,ubio si komentarom.👍 .
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Poslušaj šta je tvoj igrač, Danilo Anđušić, izjavio za Gilespija. I pokrij se ušima.
T

Treba ih podsetiti

pre 9 meseci

Madera šljaka 24/7, sada se predstavljaju kao grobari i teraju Zeljka, zaboravljaju da se ne moze silom protiv magije

PFK NIŠ

pre 9 meseci

Zasto su dovedeni Kaminski, Ponitka? Iako je cela ekipa igrala lose, osim Pantera, ova dvojica su totalno neupotrebljivi! Od toliko igraca u NBA, EL, Evrokupu, ti dovedes njih... Ovo je bila sramota, i za Obradovica, i za igrace, i za Grobare! Znaci, sram vas sve bilo sim Pantera! Da nije dao sve od sebe, 30 razlike bi izgubili najlaganije!
c

cule87

pre 9 meseci

po kom to kriterijumu je Panter igrao dobro??
P

Pobogu.. .

pre 9 meseci

@cule87, zato što je u drugom poluvremenu na listi strelaca uspeo da prestigne čuvenog trojkaša Gilespija.
@

@pobogu

pre 9 meseci

pa da, i da potroši pola napada... i ja bih postigao 15 poena da svaka lopta ide meni i da sutnem 30 puta...

PFK NIŠ

pre 9 meseci

Taj Panter je davao koseve, za razliku od svih ostalih koji su se u*rali! Jos jednom pisem, da nije dao to sto je dao, 30 bi izgubili...
G

Girona

pre 9 meseci

eto opet se desava ono sto pisem od pocetka, kada nas ide sut sve super ide lozenje, cim je sut malo slabiji odmah imamo probleme… domaci igraci velika nula!
B

Brine

pre 9 meseci

I ti sebe nazivaš trenerom a ponižavaš igrača koji vas je razbio,a posle ovoga sam siguran da jedva čeka sledeći derbi
P

Papazjanija

pre 9 meseci

Covek najboljem treneru ikada postavi pitanje da li on sebe naziva trenerom.. sav besmisao citanja i pisanja komentara.
П

Па...

pre 9 meseci

...слабо му је помогло што је најбољи икада. Да не помињем да је играо против Радоње, било би куку леле.
B

B.C

pre 9 meseci

Eto veliki stručnjak , neka nama Gilesspi svaku narednu utakmicu odradi kao ovu i ja ću biti zadovoljan! A tvoji centri neka odigraju svaku narednu kao večeras i opet ću biti zadovoljan!... toliko o tvojoj korektnosti!
i

igor978

pre 9 meseci

Da je Trinkijeri selektirao ovaj tim Partizana sa budžetom koji KKP ima na raspolaganju, siguran sam da bi mu posle ovakve serije utakmica spremali zamenu. Igrači odigrali kao klasične preplaćene pi.ketine bez karaktera i bez mininalne doze bezobrazluka…a ako kao trener ne znaš zašto ti igrači ovako igraju a ti si ih birao i ti ih treniraš i spremaš za svaki meč već 2 godine (samo četvorica su novi igrači), e onda se ovde mora pričati i o “nedodirljivom” Željku i njegovim metodama. Potpuno ubijanje kreativnosti u igri Partizana je očigledno i za laike, igra Partizana je postala potpuno predvidiva (a pričamo o treneru sa “100 akcija”), loptu uglavnom drži Panter kad god je frka i to postaje iritantno i mučno koliko je i predvidivo. Real, Virtus i Zvezda su nas potpuno pročitali, sada će svi tako da igraju i Partizan mora da rasporedi odgovornost na sve igrače jer ovo sa Panterom kao jedinim igračem koji može da radi na terenu šta želi - VIŠE NE FUNKCIONIŠE!
L

Lajavi krelac

pre 9 meseci

Trinkikirikijerija je Asvel odučio od košarke večeras.
g

gonpi

pre 9 meseci

AMAN ljudi...gde ste zapeli? Isti vi cete za mesec dana, kada budemo na deobi 4tog mesta pricati sve najbolje! SRAM VAS BILO!
@

@ Lajavi krelac

pre 9 meseci

ne razumem tvoj komentar uopšte. Poenta mog komentara je da bi bilo koji drugi trener već bio na listi za smenu nakon serije očajnih utakmica i ovakvog derbija, posebno nakon ulaganja od 20 miliona EUR u tim. A to kakav je tim Žalgiris - za mene je Asvel bolji tim od Žalgirisa u svakom segmentu, samo što Asvel nema trenera od autoriteta
@

@gonpi

pre 9 meseci

ovakav tim Partizana sa ovakvom igrom može biti na deobi 04.mesta za mesec dana samo u snovima svih nas koji navijamo, kidamo se i ne pričamo sa ukućanima sledeći dan nakon poraza. Drug, ova ekipa nema mu.a, dokazano bezbroj puta ove godine…PJD premakan i bez ubilačkog instinkta, Ponitka i Jaramaz igrači za Evrokuo, Kaminski promašaj decenije, nema Avrama da dobijamo na njegovo ludilo - sve se svodi na Panterovo silovanje lopte i šuta kada nam ne ide, ne znamo da napravimo protok lopte sa 2-3 dodavanja, izlgedali smo na terenu u prvom polivremenu kao juniori protov seniora. I ti meni kažeš da smo nerelani, da preterujemo, a gledamo najskuplji tim Partizana u istoriji. Ovako smo izgledali kada su cigani imali 2-3 puta veći budžet a mi na klupi Peru Božića i Nenada Čanka.
n

ng

pre 9 meseci

ama ljudi nije zeljko nego želimir
G

Gost236

pre 9 meseci

@@gonpi Reci sezonu/e gde je Zvezda imala 2-3puta veci budzet, bas me zanima.
x

x sale

pre 9 meseci

@gonpi da i ja mislim da cemo biti 4.. ali od pozadi, sa ovakvom igrom i pristupom.
B

Boban.filipo

pre 9 meseci

Kako da igramo kosarku bez plejmejkera?? Kako to ne vidis bre covece...Kako i ko da ti organizuje igru? Jaramaz??? daj ljudi budimo realni
O

Ognjen Drinski

pre 9 meseci

Baš nipodoštavanje Gilespija. Tačno da je imao odlične asistente, u Teodosiću pre svega ali treba znati odigrati P&R. Zamislite umesto njega Kuzmića ili Raduljicu...
G

Gost9

pre 9 meseci

Odrzali smo vam cas iz timske kosarke.
D

Daks

pre 9 meseci

Dobro je Zelimire, bitno je da ti nisi kriv nikada!
G

Grobarijus

pre 9 meseci

Covek se smeje nakon tekme sav srecan,o cemu dalje pricati a utakmica za plakanje,...pa staru mu ma... da se sklonis u mrak od sramote..ako je imas covece
S

Sunking

pre 9 meseci

Kakav dingospo auuu Davno ne videh
M

Ma da bre to

pre 9 meseci

Ma ne mozes covece ovako nesto da izjavis i da ponizavas profesionalnog igraca kakav god da je. Ko je bio Lesor pre dolaska u Partizan? Oce neko da mi kaze da je bio top centar? Svako zasluzuje sansu, a ako je svojim radom i zrtvom pretvori u odlicne partije na utakmicama, gde je problem gospodine sujetni? Sta su trebali u NBA da kazu za prvu sezonu Jokicevu dobru? Ovo sa njim nema bas mnogo veze??? Ccc e Zoc, treba biti gospodin nekad...bas ti ovo ne treba.
c

cestitke zvezdi

pre 9 meseci

nismo skupo prodali kozu..valjda ce biti bolje kada svi ozdrave..
G

GETAFIX

pre 9 meseci

Misliš na Luku Mitrovića?
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Gilespi jeste profitirao zbog umeca Teodosica, ali ne igra ni od kosarku bas od juce. Treba biti spretan i spreman na njegove asistencije. Pola tih pasova Tobi verovatno ne bi ni uhvatio.
g

gostbre

pre 9 meseci

cestitke ciganima...a mi u svoje dvoriste i radi nemacdruge..mada mi se cini da je ovaj tim za klasu losiji od proslogodisnjeg
p

pero7

pre 9 meseci

da bi nekog pobedio moras igrati odbranu..a partizan to igra par puta godisnje..ove godine samo dve utakmice je odigrao dobro..ostalo mucenje..dovode se igraci..prebrojavanu navijaci dele karte..a niti igre niti strasti niti
A

Aranđel

pre 9 meseci

Pa kad imaš pleja imaš i centra
П

Па...

pre 9 meseci

...кошарка је тимски спорт.
g

gostbre

pre 9 meseci

nemamo igraca koji moze da probije do kosa..prosle g je to radio dante ove g samo aleksa al eto on povredjen...na pocetku sezone smo mnogo bolje izgledali ofanzivno msm da je to zasluga kaminskog ma koliko trapav bio ipak zna da se uvali u krilo i tad imamo mnogo vise ofanzivnih opcija..kaboklo momak nema kila za centra nezna da se pozicionira ili bolje reci nemoze cini mi se da je on vise krilni kao i smajli
V

VOLIM PARTIZAN

pre 9 meseci

Ajmo sada pravi i lazni (predstavljaju se kao PARTIZAN-ovi) navijaci zvezdanini da pljujemo Zeljka... e, kada bi ste znali kako ste samo mali... uzece Zeljko u inat svima vama, EVRO TITULU!!! ZIVI BILI PA VIDELI! VOLIM PARTIZAN
П

Па...

pre 9 meseci

...ако ти кажеш, сигурно ће бити тако. Прво да освојите КЛС, па да видимо за даље.
d

druze

pre 9 meseci

niko od grobara ne smenjuje Zeljka i te gluposti..Tim ima podrsku i to se vidi na mecevima.. ali ocekivati evrotitulu je krajnje nerealno u ovako jakoj konkurenciji...Tituli se vise od ostalih moze nadati samo Real, igraju se sa svima i to sa pola snage..Tako da ako tako nastave bilo bi jedino fair i da je osvoje..naravno na terenu.. partizan igra promenljivo, aba je skroz van fokusa a vidimo sta znaci dokaci teren.. top 8 bi bio uspeh , i za zvezdu koja je samo jednom tamo zalutala... tako da bez nerealnih ocekivanja da ne bi posle sletanje bilo bolno ,jer vecinom tako bude..igraju i drugi kosarku...
a

ajaha

pre 9 meseci

Evo ja da ti odg koji s-am bio 20 godina deo juga! Mi smo bulja ekipa! Ako nas krene sut super, sko ne, plan B ne postoji! Odbrane nigde! Gilespi se setao kroz reket kakk je hteo! 3 godine mi nemamo pleja krstenog! Pa ciji je to krivica??? Cestotke ganima na pobedi uz opasku da mi ne mozemo gore a ono ne mogu bolje!!!
A

Adrian Mutu

pre 9 meseci

Ja se slažem sa željkom ni sam gilespi ne zna kako je sve ono dao ali opet nije izgovor dao je zbog saigrača pa čemu služi centar u pik end rol ekipi nego da kupi lopte znalaca sa krila beka ili pleja on samo ne može da se pomiri da je ovaj toliko puta ostavljen sam a to je već greška partizanove odbrane kad je gilespi mogao da se okreće i kuca
t

to

pre 9 meseci

smaiilagic i kaboklo i bekovi pogledom isprate..umesto da naprave blok ili malo potrce..

@Па...

pre 9 meseci

Au sta napisa pa sama obestecenja FK Zvezde za 2 vasa najskuplja igraca su u visini gotovo kompletnog tima KK Partizana ,Covic rekao da imate najskuplji tim u istoriji znaci skuplji i od proslogodisnjeg sa Vildozom i Kampacom.
Z

ZOC IGRA JE MIZERNA

pre 9 meseci

PA NEMAS PLEJA. NEMAS IGRU. KAKO TO NE VIDIS. NEMAS PRAVE UIGRANE AKCIJA. KREATORA NEMAS. 4-5 IGRACA NISU ZA EVRO LIGU ! ZATO JE IGRA SLABA. NEMA ENERGIJE !
D

Daj faul

pre 9 meseci

Cekaj, sta mi onda da kazemo… mi koji imamo Lazarevica, Ilica, Tobija… meni je i Jago smesan, iako veceras nije bio los…
F

FALI PLEJ PLEJ PLEJ !

pre 9 meseci

ROSTER NAM JE STATICAN KREATORA NEMAMO. JEDAN SLUKAS NAM FALI !BEZ PLEJA I PRAVOG CENTRA NEMAMO IGRU ! ODBRANU NEMAMO.
L

Lajavi krelac

pre 9 meseci

Zaista nemate pleja, samo Avramović, Smit, Doužer i Jaramaz, mora tu još 3-4 pa da bude nešto...

@Daj faul

pre 9 meseci

Izvinite ljudi nisam video Lazarevica i ilica veceras a ako vam je i igrac Barselona finalista f4 prekobrojan sta onda reci jos vam Simonovic iz NBA na pozajmici ipak ne mozete imati 20 igraca.
D

Daj faul

pre 9 meseci

Pa on da valja ostao bi u Barseloni… a Lazarevic i Ilic s razlogom nisu bili medju 12 veceras! Nije valjda da je tebi Tobi dobar!? Imamo mi tu jos pacijenata, ne brini…

@Daj faul

pre 9 meseci

Imamo ih i mi nazalost ali nemamo taj luksuz da teramo iz tima sklanjamo igrace sa f4 Evrolige ili iz NBA kad smo ih vec doveli, najveci problem sto su se nabacali stranci na bekovske pozicije nijedan da bude pravi razigravac pa makar da ima prodor kao Dante Exum sto je imao ili Aleksa Avramovic zato on fali dosta.
П

Па...

pre 9 meseci

...није баш да немате луксуз, прва петорка вам има већу плату него првих 11 Звезде у фудбалу.
j

joelki pfk

pre 9 meseci

Ti da odes na mesto predsednika kluba,a da vratimo Canka il Trinkija..Veze nemas odavno..Izveo si ekipu jadno i bedno i spremio,a nije da niste imalim odmora..
O

OGORCENI NAVIJACI

pre 9 meseci

PONITKA ,KOPRIVICA KAMINSKI ,JARAMAZ I ANDJUSIC NISU IGRACI ZA EVRO LIGU. NEMAMO SPOLJNU LINIJU NEMAMO IGRU ! PLEJ ,PLEJ NAM FALI MOZDA I DVA PLEJA.
a

ajde realno

pre 9 meseci

kazes partizan nema igrace..pa ne mozes imati 12 pantera..sta to zvezda ima ygilespija..gidraitisa..lazica..tobija..jaga..lazarevica..hangu..pa da ih stavis u dres albe imali bi max dve pobede..
5

535743t

pre 9 meseci

Ja stvarno ne razumem cemu ovoliki nivo arogancije Obradovica prema novinarima i njihovim pitanjima. Kapiram nisi raspolozen, ekipa ti dozivela poraz ali ovo je tako primitivno i neprofesionalno, na svako pitanje je nesto odsecao, prevrtao ocima, ne udostoji se ni da odgovori...
b

bebs

pre 9 meseci

ne zaboravi i onaj licemeran kez tokom pitanja novinara
k

kimmi

pre 9 meseci

jeste vrhunski trener, ali koliko je sujetan, pa to je nevjerovatno. izjava na nivou ulicnog basketa, ma ovaj mali nista ne zna nego ima srece.
K

Kheshig

pre 9 meseci

kakav zlonameran komentar, pa ne bi mogli saigraci da ga pronalaze samog pod kosem da se nije odlicno otvarao i kretao!
d

djadjedje

pre 9 meseci

A kome je sada do kosarkeeee