Frenk Nilikina (© MN Press)
Frenk Nilikina (© MN Press)

Obradović dobio plejmejkera, Francuz krenuo sa treninzima u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.08.24. | 16:27

Frenk Nilikina počeo sa radom posle produženog odmora koji je odbio od trenera crno-belih

Novo lice se pojavilo na treningu Partizan Mozzart Beta. Sa radom je počeo francuski plejmejker i reprezentativac Frenk Nilikina. Naime, on je dobio produženi odmor od Željka Obradovića zbog svih napora u dresu Galskih petlova sa kojima je igrao finale Olimpijskih igara. Danas se pridružio saigračima u teretani i na parketu male Arene.

Podsetimo da je Nilikina bio na predstavljanju u Domu Sindikata, a potom je dobio nekoliko dana da se aklimatizuje i odmori pre nego što krene da radi punom parom. Na parketu je bio i mladi Mitar Bošnjaković koji je sanirao povredu koja ga je mučila sa Evrobasketa za juniore.

Izabrane vesti

Ipak, crno-beli nisu u potpunosti kompletni jer Ajzea Majk sada trenira po posebnom režimu zbog povrede lista noge. Čeka ga pauza od oko četiri nedelje, ali za to vreme pokušaće da ostane u formi tako što će individualno trenirati.

Crno-beli će tokom prve faze priprema trenirati u Beogradskoj areni, a u planu su i pripremne utakmice u Beogradu, Trapaniju i Atini. 

Prvi zvanični meč u sezoni, crno-beli igraju 25. septembra kada u Beograd stiže Borac iz Čačka. Sezonu u Evroligi, Partizan Mozzart Bet započinje 3. oktobra, kada će u Vitoriji igrati protiv Baskonije. 




tagovi

KK PartizanFrenk NilikinaŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara