Željko Obradović (©ABA liga)
Željko Obradović (©ABA liga)

Obradović: Dejvis ima bol u malom prstu, Majk radi na povratku

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.10.24. | 20:49

Trener Partizan Mozzart Beta posle pobede nad Cibonom pričao o zdravstvenom stanju svojih izabranika

Lako je Partizan Mozzart Bet previnuo rane iz Vitorije i poraza od Baskonije na startu Evrolige. Sa ubedljivih plus 35 poena razlike (113:78) je srušena nejaka Cibona koja je na megdan ekipi Željka Obradovića stigla značajno oslabljena neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, dok su još nekoliko njih bili roviti.

Trener Obradović je uvodno obraćanje posle utakmice počeo sa željama ka ozdravljenju momcima koji nisu mogli da istrče večeras na parket, da bi potom nešto konkretnije pričao o zdravstvenom stanju svojih izabranika, to jest Brendona Dejvisa i Ajzee Majka koji nisu bili danas među 12.

Izabrane vesti

"Zahvalio bih se navijačima na lepoj atmosferi, mislim da je utakmica bila lepa, igrači su bili razigrani na terenu i čestitke za sve što su prikazali večeras", bilo je prvo što je rekao Obradović da bi potom dodao: "Brendon je na malom prstu leve ruke imao bol, išao je na snimanje, srećom nema ništam ali je bila jaka bol, nije trenirao juče i odlučili smo da je bolje da preskoči ovaj meč. Nadam se da će već u utorak kada budemo imali sledeći trening, on biti prisutan i da će putovati sa ekipom u Madrid. Ne želomo da ga forsiramo, verujemo našem lekarskom timu, on ima ogromnu želju, krenuo je da radi individualno sve stvari koje su potrebne da bi se vratio i bio sa timom. Videćemo kako će izgledati u utorak i u tom smislu ćemo doneti konačnu odluku."

Partizan u sredu (20.45) gostuju madridskom Realu u drugom kolu Evrolige, dok naredne subote idu na noge SC Derbiju u Podgorici u okviru novog kola ABA takmičenja.


tagovi

Željko ObradovićKK PartizanCibonaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara