Obradović: Da odlučimo - hoćemo li da se borimo ili da nastavimo ovako

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.12.19. | 19:08

"Izvinjavam se svim navijačima Fenerbahčea", kaže trener ovog kluba

Nije bio Željko Obradović zadovoljan posle poraza svoje ekipe od Anadolu Efesa, drugog poraza u tri dana od istog protivnika (79:66). I najviše najbolji trener u istoriji Evrope zamera svojim igračima na pogrešnom pristupu utakmici.

Efes je prvo dobio Fenera u gostima u Evroligi, a onda i danas kod kuće. Obradović je razočaran sa psihološkom pripremom svoje ekipe.

Izabrane vesti

Kaže, situacija nije nimalo laka.
"Ponovili smo greške koje smo napravili mnogo puta ove sezone. Nismo se borili. Nismo koristili naše faulove kako treba. Moramo da odlučimo - da li želimo da se borimo i pobeđujemo ili nastavljamo na isti način. Izvinjavam se svima koji podržavaju Fenerbahče. Ali naša situacija nije laka. Jer mi pričamo svakoga dana, gledamo na naše greške i pokušavamo da pronađemo soluciju na treningu. Ali, situacija postaje sve gora", kaže Obradovića.

Obradović je rekao da je Efes zaslužio da pobedi, kao i da je treća deonica bila ključna.
"Efes je zaslužio da pobedi. Borili su se protiv nas sa velikim entuzijazmom, a mi nismo mogli da reagujemo. Korektno je reći da smo imali dve različite utakmice u prvom i u drugom poluvremenu. Početak drugog poluvremena je bio baš loš za nas", rekao je Obradović.

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara