Komentari na vest

Obradović: Bacanje na parket bi trebalo da bude pravilo za mlade igrače u Partizanu!

B

Bacakanje

pre oko 1 sat

Bacanje na parket?? Koje fore i bolesni populizam. Nekad bilo mora znanje j tecns akcija i lagan i nek sut i ulaz a sada bacakanja. Neki novi sport ovaj izgubljeni i ometlani promovise.
R

Reda 11

pre oko 1 sat

Željko Obradović sve češće pokazuje da nema pojma! Ali to većina navijača Partizana omađijanih nekakvom avangardom i tradicijom i dalje ne želi da vidi i na kraju će, kako to obično biva, platiti visoku cenu svojih zabluda. Dobronamerno ih upozoravam da je dvanaesti čas i da pogledaju istini u oči. To je čovek koji je Partizan zlatnim slovima upisao na košarkašku mapu sveta, i to je čovek koji će ga ispisati sa iste. Dakle, on je rodio šampionski Partizan, on će ga i sahraniti. Je l' to krajnji cilj? Da Željko Obradović obiđe pun krug oko Sunca u svojoj trenerskoj karijeri i vrati se na početnu tačku? Ja sada kažem, a to je činjenica života, da je bilo koji trener beležio ovakve rezultate sa Partizanom kao Obradović u svom drugom mandatu za ove četiri godine, pa tom bi odavno, bila kolokvijalno rečeno, podmetnuta "hoklica". Partizan je na kraju prošle sezone izabrao da najuri kompletan tim, a da ostavi trenera. I to ga čini jedinstvenim od Enkoridža do Vladivostoka. I za razliku od uprave Crvene zvezde koja ide u drugu krajnost i trenere smenjuje kao na traci, partizanova bira tiho samoubistvo. Ja po ko zna koji put postavljam pitanje: Ko je taj ko ne sme da Željka Obradovića označi kao odgovornog?! Pa je l' u glavama navijača Partizana on faraon Šesti?! O čemu se radi tu?! Ramzes, šta je on?! Ne sme niko ni da pomisli, a kamoli da pomene da on snosi neku krivicu za bilo šta. Ako se neko iz redova novinara ili navijača stidljivo i usudi da uputi kritiku, isti se odmah brže-bolje horski ućutkava, kao da je to jeres, a lopta se prebacuje na igrače i njihovo (ne)znanje i (ne)zalaganje. Gospodo Partizanovci, uljuljkali ste ga u podršku, i time činite medveđu uslugu i njemu i klubu- evo ja direktno da vam se obratim.
K

Kon

pre oko 1 sat

@Šta tebe boli k.., koga mi volimo, koga obožavamo i ko je naš svetac. Tebi to smeta, i ti si došao da nam otvoriš oči, lepo od tebe, imaš ti tvog magistra od KiM i dupeudarača Ilića.
P

PolakoLakse

pre oko 1 sat

Kogvto treners zvezda smenila na traci..radonja bio xx godina. Pa fenee i efes smenjuju iso i barsa tek. Sta lupas. Ono retko gde su treneri bilo gde vise od godinu ili dve. Imas i nemas rezultat bit je. Ili trpeti zoca cara 4 godine sa jednim trofejom.
D

Danilo911

pre oko 1 sat

Idi leci se mentolu dok jos nije kasno za tebe...
S

SADIK

pre 44 minute

Bravo. Isto to pričam dve godine već. Pravo u centar.
S

SADIK

pre 44 minute

Bravo. Isto to pričam dve godine već. Pravo u centar.
P

PUFTA

pre 30 minuta

Svaka ti na mestu brate, ali nekima je lakse uterati pola metra u dupe, nego milimetar u glavu! Stavili su njega iznad kluba i to je to, a to ce da kosta!
m

mnogo si plitak

pre 19 minuta

Željko obradović je najveći kapital koji je Partizan mogao da dobije ! To ti je da ti prosto objasnim isto kao kada bi Karlo Anćeloti došao da trenira CZ u LŠ!Partizanova publika je to prepoznala bez obzira na rezultate za razliku od tima iz predgrađa gde čim nema rezultata dvorana bude poluorazna što će se potvrditi za koji mesec! Verovatno bi voleli da okrenemo leđa Željku i kada izostanu rezultati ali za razliku od vas cigana mi smo verni Grobari
£

£

pre oko 1 sat

Ima jedan preduslov, da budu u igri. Jer ne mogu da se bace za loptom ako sede na klupi i masu peskirima
V

Voždovac

pre oko 2 sata

Zaboravio da pomene da je i busanje u grudi glavni kriterijum da se zaigra u kkp.
G

GostLalat1

pre oko 2 sata

Ovaj Želimir bi trebalo da se malo baci na parket ali na glavu, možda bi posle manje ke..ao, smara ko da su svi naši mladi retardirani a njegovi milioneri Kamerunci sve znaju, njih nista ne mora da savetuje, retko odvratan lik. Jedini pozitivno što osvaja jedan trofej na 5-6 godina
m

merllin_pfc

pre oko 2 sata

🤡🤡
G

Grobar 62

pre oko 1 sat

Uzmi lekic
0

05050

pre oko 1 sat

nilikina za triiiiiiiiiii 😂