"obnovljeni teren u Leskovcu"
"obnovljeni teren u Leskovcu"

Obnovljeni teren u Leskovcu poneo ime Miljana Pavkovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.08.16. | 16:28

Maestralnim pogotkom iskusni bek Miljan Pavković svečano je otvorio obnovljeni teren u centru grada, gde se prema rečima okupljenih Leskovčana igra najbolja košarka u gradu podno Hisara

obnovljeni teren u LeskovcuU okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart "Sto terena za jednu igru", danas je svečano otvoreno još jedno košarkaško igralište, 26. po redu. Otvaranju terena je prisustvovao i Miljan Pavković, košarkaš Lijetkabelisa, a stanovnici Leskovca su zvanično dobili obnovljeno mesto za igru i druženje sa njegovim imenom.

Pavković je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Mladost iz Zaječara, Zdravlje iz Leskovca, Vojvodinu, podgoričku Budućnost, Hemofarm, Radnički iz Kragujevca, nakon čega kreće njegova internacionalna karijera. Igrao je i za reprezentaciju, pa je sa kadetima osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Belgiji 1997. godine.

Izabrane vesti

Iako rodom Zaječarac, često je u Leskovcu za koji ga, kako kaže, vezuje prva ljubav i početak ozbiljnije karijere. Sudeći po broju posetilaca, pozitivnim komentarima i brojnim fotografijama sa asom Lijetkabelisa i Leskovčani dele ista osećanja prema Pavkoviću.
Jako sam ponosan i srećan što je u gradu u kom sam proveo najlepše trenutke u karijeru otvoren teren sa mojim imenom. Nadam se da će na ovom terenu prve korake napraviti budući asovi i idoli Leskovca poput Žuće Mitića, Cukija Stankovića i mogih drugih“, kaže Pavković kome je prilikom otvaranja terena uručena i zahvalnica na podršci akciji.

Najuspešnijim “šuterima“ trojki uručene su vredne nagrade.

Najveću akciju na omasovljenju sporta u Srbiji, projekat “Sto terena za jednu igru“ kompanija Mozzart je pokrenula u okviru svog društveno–odgovornog poslovanja.
Sa željom da doprinesemo razvoju sporta u lokalnim zajednicama, terene obnavljamo u skladu sa svojim mogućnostima. Zaista je lepo videti mlade ljude na sportskim terenima širom Srbije, s tim u vezi nastavljamo sa obnovom dok ne stignemo do stotog terena“, rekla je Vida Savić, predstavnica kompanije MOZZART.

Da podsetimo, do sada su obnovljeni tereni u Prijepolju, Pirotu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Kruševcu, Mačvanskoj Mitrovici, Velikoj Drenovi, Feketiću, Vrnjačkoj Banji, Šapcu, Valjevu, Pribojskoj banji, Preševu, Kovinu, Rumi,  Nišu, Novom Sadu, Obrenovcu, Raški.

Akciju su podržala brojna imena iz sveta sporta, a neki obnovljenih terena poneli su upravo njihova imena, kao što su Dejan Bodiroga i Lajoš Engler u Zrenjaninu, Svetislav Pešić u Pirotu, Nikola Peković u Prijepolju, Darko Miličić u Feketiću, Marina Marković u Kovinu, Marko Cvetković u Nišu, Milenko Tepić u Obrenovcu i drugi.

Kompanija MOZZART nastavlja akciju obnove košarkaških terena širom Srbije, a svi zainteresovani mogu nam dati predlog na internet stranici www.deotvogzivota.com.


tagovi

100 terena za jednu igruMiljan Pavković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara