Komentari na vest

Novo lice na treningu Željka Obradovića

I

Info.ins

pre 4 meseca

Priča se da mali već duže vreme ima odlične ponude iz Evrope i USA. Da od juniorske Evrolige a pogotovo od Nemacke samo stižu ponude i to mnogo konkretne. I da je realno čim napuni 18 da ide. I nema momak šta da čeka i ocekuje u Partizanu tako mlad.
G

GostPart.

pre 4 meseca

Da su imali plan i viziju Dimitrijevića bi priključili od KUPa Radivoj Korać. Odličan je klinac samo da mu nadju mesto za razvoj i napredak.
D

Dojčilo

pre 4 meseca

Nikada u svojoj trenerskoj karijeri Žoc od talenta nije napravio igrača...To je privilegija mister Duleta Vujoševića. Obradović je , pod patronatom profesora Nikolića, sa Danilovićem i Đorđevićem uzeo to što je uzeo a posle gde god je otišao imao otvorene budžete....Taj igrače ne stvara , on je navikao da mu igrače dovode.....Samoživ i egoističan čovek....Ne bavi se on igračima....
P

Pravi GROBARI

pre 4 meseca

Mali može da igra 3,4 i 5. Za 5 mu treba još snage. Da ojača da bi mogao da se nosi. Na 4 odličan,dobar šut,mek. Mora da igra i da ima loptu i ulogu. Za njega je KLS liga sada a ne Evroligaski klub.Ako ga klub da na pozajmicu da se razvija ovaj mali će biti vrhunski igrač.Odličan je i u odbrani.A odbranu niko neće da igra. Ako bude sedeo na klupi kao Tristan, Balsa i ostali naši igrači,to nije razvoj i rad sa ovako kvalitetnim igračem. A moramo da budemo realni da je mnogo mlad za lige visokog ranga. Momku puno sreće i uspeha! Od nas pravih grobara ima veliku podršku!
O

Objektivno Vladan

pre 4 meseca

Brz, neverovatno kretanje za tu visini, skocan, odlične lateralne kretnje, meka ruka, dobar šut, fenomenalan osecaj za blokadu, pregled igre, pravovremeni pas, nesebican, visok, veliki raspon ruku. Brzo uci, usvaja, napreduje. Mora da radi na snazi, da ojača. Da se tome posveti. Ako bude imao ko da radi sa njim kvalitetno, dečko je NBA u perspektivi.
K

Karlo Veliki

pre 4 meseca

Dimitijevic ima skok, meku ruku i cvrstinu, ne i masu i snagu, pa ga iz tog razloga mozda treba koristiti kao 3 ili 4, da malo dobije batine i ojaca.. Rec je o vrhunskom talentu, a u podmlatku Partizana to su i Luka Iles, Sekularac, Drezgic,... Posle njih je plejada mladih i vrlo talentovanih 17-to godisnjaka, kojima je potreban Dule Vujosevic i utakmice...
V

Vukcevic

pre 4 meseca

Izjava Vukcevica za NBA medije: U prtizanu sam se osecao nikad gore u karijeri,trener mi je davao sansu na kasicicu, nisam igrao skoro u opste,zato sam odlucio da odem iz kluba i spasem karijeru.... Decko sve objasnio!
K

Karlo Veliki

pre 4 meseca

Nije bas tako rekao, ali vrlo slicno jeste... Nego, šta sada prica? Koliko pratim, u magli je, jer nema igru u odbrani, niti ima jaku agresiju...Staviše, on uopšte nema agresiju, a tamo bez toga ne ide.
6

6 za redom...

pre 4 meseca

I OVOG CE TRENER DA UPROPASTI KAO VUKCEVICA,NECE VIDETI TERENA!
B

Bane 2

pre 4 meseca

Испадају Нанели и Понитка
i

iggypop

pre 4 meseca

vest o nekom mladom igracu Partizan i sve komntari FMP-ovaca... kakav blam... pa vi ste iskompleksirani za medalju
B

Brrrrr

pre 4 meseca

Pusti,ima gorih od kompleksaša,ima bolesnih što se raduju Topićevoj povredi i žele mu da nikad ne zaigra.
F

Funfunpartizan

pre 4 meseca

Dobro ste se setili! Ovakav igrač je odavno prevazišao juniorsku ligu. Pravo KLS!

Alex Mano

pre 4 meseca

MNOGO bolje i za Partizan i za njega da ode i igra prvu ligu za seniore i napreduje, posle neka se vrati i bude super igrac. Srecno
T

Trenerska prevara

pre 4 meseca

Decku je sve objasnjeno, zna sta ga ceka, bude li igrao lose, sledi mu spanska kragna,jer sam vec na kraju sa zivcima, boja na licu mi vise nije cvekla, nego maslinasto zelena.
r

rea

pre 4 meseca

Tako je, dok je kod Čovića, čoveka koji sebe ima decenijski staž u Udbi i ubistvo premijera, atmosfera totalno lagana i bez ikakvog pritiska.
n

nindzakis

pre 4 meseca

Ovi ce morati s ulice da popune roster,sve stranci u ekipi.
N

Navijamo za naše igrace!

pre 4 meseca

Sjajan mali! U Manhajmu najefikasniji igrač naše Reprezentacije U18. U grupnoj statistici svih Reprezentacija, 3-4. Pored momka iz Australije, od preko 220 cm, koji sad izlazi na draft. Samo napred i svaka cast decku!
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Rocco Zikarsky ne izlazi ove godine na Draft. Sledeće, 2006 godište je dečko.
S

SimaO

pre 4 meseca

Malo će detetu da zamažu oči, a i navijačima... Šansu u prvom timu neće dobiti. Slično je i u Zvezdi... Jedino Mega daje šansu mladim igračima!
U

U pravu si

pre 4 meseca

Zvezda nijednom mladom igraču nije dala šansu. Ni Rebiću, ni Guduriću, ni Joviću, ni Nedoviću, ni Bjelici, ni Mitroviću, ni Davidovcu, ni Dangubiću, ni Dobriću, ni Jankoviću, ni Kaliniću, dosta ili još da nabrajam?
S

SimaO

pre 4 meseca

@U pravu si... A kada je to bilo? Pre 7-10 godina! U zadnjih 5,6 godina nijedan igrač Zvezde nije dobio šansu u prvom timu. Pa jedva smo malog Topića ubacili u prvi tim...
V

Vuk 981

pre 4 meseca

Nemoj više molim te nabrajati. Pa Bjelica završio karijeru, Mitrović, Kalinić veterani... O čemu ti pričaš? Koga su ubacili u zadnjih 5 godina?
R

Realno istina

pre 4 meseca

Realan komentar. Mega je trenutno ono sto je nekad bio Vrsac. Za mlade igrace u fudbalu i kosarci sto dalje i od nas i od njih.
J

Jeste

pre 4 meseca

Zato što Mega igra ligu bez briga. Hoćemo i rezultate i da razvijamo mlade igrače? Ne može. Uostalom, nabroj mi bar tri mlada igrača u EL koje neko razvija? Ne računam ove što imaju kao 16 godina, a u stvari 26.
N

Nazalost

pre 4 meseca

Nego 70% igraca je iz cg,hrv,poljske itd. Nego najmanje ima srba,nažalost.
d

d.g.

pre 4 meseca

Nova žrtva za iživljavanje rumenog.
D

Djurkopiano

pre 4 meseca

Rumeni ne može da pravi igrače.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Obradovic i Partizan u epizodi "Kako da ispadnemo od Mege na vreme da nas Zvezda ne bi ponizavala i postavljala rekorde u finalu". Pustice domace igrace, klince, dace im minute, i onda ide spin o tome kako daju sansu klincima, prave igrace za buducnost, bla, bla, ali eto, Megini su iskusniji, i zato ih je Mega dobila.
O

OBAVEZNO

pre 4 meseca

Produžiti Smailagića. Dovesti trio Baskonie: Moneke, Marinković, Miller-McIntyre.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Bolje dovesti tri igrača iz Oklahoma City
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Obrnuto je!!!Ako prodju u finale domaćin je s prednosti svog terena Zvezda!!!Tako da je relacija kao i u ABA!!!!
J

JovanNik

pre 4 meseca

BRAVO ZA OVOG MOMKA! Dečko se bori, budućnost je ispred njega. Još je mlad ali se jasno vidi perspektiva ako ovako nastavi.
M

Mikula

pre 4 meseca

Beži dete što dalje od tog dede, taj je igrački sahranio 500 komada. Napravi karijeru u NBA kao Jokić i onda možeš da očekuješ da te angažuje Žoc, u suprotnom ako te on bude pravio na košarkaša završićeš u KK Smederevo.

Ma nemoj

pre 4 meseca

Gledao sam skoro Bogdana u KK Smederevu ili u Sakrementu mozda nisam najbolje procitao nije mi izgledao kao sahranjeni igrac.
V

Voždovac

pre 4 meseca

@ma stvarno Ako si gledao Bogdana, onda znaš da u Feneru nije uopšte napredovao.
Z

Zigalion

pre 4 meseca

Gledaces ti momce sa Vozdovca na leto Bogdana i pitaces se kako tvoj klub u svojoj istoriji nije imao takvog igraca. To sto si rekao je cista glupost. Uostalim sve je lepo Bjelica objasnio oprostajnim pismom.
M

Marinjo1

pre 4 meseca

Sprema se ekipa za Evrokup
S

Suvi list

pre 4 meseca

Žoc ne voli bele domaće igrače, tako da će ovaj mališa samo trenirati i ništa više. Pružiće još jednu šansu tamnoputom domaćem igraču Panteru ..........e moj najveći treneru ikada !!!!

Realno123

pre 4 meseca

Bice sada kao rumeni pravi igrace za repku a ustvari ima manjak domacih za kls ako je i budu igrali. Jbg ne moze sa 5 amera da igra Srpsku ligu
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Partizan treba da kupi mlade srpske igrace iz inostranstva svake godine.
L

LeDay drži konac

pre 4 meseca

Džaba to sve kad neće dobiti šansu nikada.
n

ng

pre 4 meseca

jel moze neko da mi kaze sta se desilo sa momkom koji je poceo pre jedno godinu dve sa drezgicem u prvom timu( mislim krilni centar) pricale su se bajke,gde nestade
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Mikić je na koledžu
P

PetarBGD

pre 4 meseca

Viktor Mikić. Otišao momak u USA, dobio odlične ponude od koledža. Trenutno bira za koji će da se opredeli. Nije lud da ostane u Srbiji.
b

basketball everywhere

pre 4 meseca

Viktor Mikic, otisao je momak u Ameriku, njegova zelja je bila da nastavi tamo sa razvojem, svestan da ovde nece moci dobiti priliku u Partizanu.
R

Realno istina

pre 4 meseca

Ja koliko sam mogao da vidim tesko da ce u borbi za destu el titulu biti mjesta za golobrade. Talentovanim momcima zelim da im se karijera ne slomi zbog toga.
R

Realno istina

pre 4 meseca

Pa zasto minusi. San navijaca crno belih je da Obradovic sa kkp osvoji deseti put el i da to osztane zabiljezeno u istoriji sporta. Tu za golobrade nema mjesta.
M

Milantom

pre 4 meseca

Sada se Obradović setio srpskih mladih igrača!? Težak licemer, još će na kraju reći kako je forsirao domaće igrače a da rezultat nije jurio..
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Žao mi deteta. Željko je uz Milojević Vladana i Stanković Dejana najgori trener za rad sa mladim igračima.
B

Boban1

pre 4 meseca

Pobeći će i on kao i Tristan.
t

tre

pre 4 meseca

Veliki trosadzija i sakupljac magle…moze da bude dete talenat veliki…kad nema milionski ugovor

Dule

pre 4 meseca

Da je izvodljivo ali nije da se uzme Dule da radi sa klincima ali on se vise ne bavi kosarkom a i ne bi mu dozvolili inace bi igracine napravio kao nekada od mladih.
P

Psihozza

pre 4 meseca

Ne daju mu posto ovi crveni josh imaju traume, većina njih što je sad pročitala njegovo ime počelo da traži i da mu se javljaju koshmarne slike iz detinjsta
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Dimitrijević je odličan potencijal, gledao sam ga više puta u juniorima Partizan i U18 Srbija. On MORA da se isprati do kraja!!!!!!!!!
P

Pazi na raskrsnici

pre 4 meseca

Jesi gledao mladje? Pa vi ne postojite
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Najgore kad je neko slep a navodno ima oči. Nije sve Zvezda i Partizan, gledao sam ga i U18 reprezentaciji Srbije. Srbija, to je ona zemlja u kojoj ti bedniče živiš, koja bi trebala da je iznad CZ i Partizana. Na žalost otrov koji se raspršuje iz Stjepana Supanca i Humske je jači.
K

Klasika

pre 4 meseca

Da nije KLS-ovog pravila o strancima, ovaj decko bi sutra malo bio na treningu, a i ovako ce verovatno samo da popuni mesto i imace 0 minuta..
r

realista3105

pre 4 meseca

A sta tek onda reci za ova dva FMP-a?!
M

Milantom

pre 4 meseca

Tačno tako. Niko i ne pomišlja da vrati milione, mislim na Obradovića i Pantera...
b

bgcz

pre 4 meseca

uvešće ga Žocika u garbage time-u na 27 razlike za nas.
@

@Realista

pre 4 meseca

Ne znam za FMP al ovaj decko igra za Igokeu ne vidim sto pominjes taj nesrecni FMP na svakoj vesti kad ce njih Zvezda da unisti u polufinalu