Novi hendikep za Real: Ljulj propušta još pet utakmica

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.12.19. | 15:09

Španac se opet povredio

Najavio je Pablo Laso bio mogućnost da se Serhio Ljulj vrati na parket već ove sedmice i zaigra protiv Olimpijakosa (četvrtak, 21.00), ali od toga definitivno neće biti ništa. Štaviše, Ljulj je obnovio povredu butnog mišića desne noge, što znači da Španac sigurno neće na parket još neko vreme.

Prema prvim najavama, Ljulj bi mogao da bude odsutan iz igre minimum još dve sedmice, što znači da će izvesno propustiti mečeve sa Olimpijakosom, milanskom Olimpijom i Baskonijom u Evroligi, odnosno Betisom i Andorom u ACB ligi.

Izabrane vesti

Spekulacije o Ljuljovom izostanku s parketa ubrzo je potvrdio Pablo Laso.
“Kod mišićnih povreda, često morate da budete strpljivi i gledate situaciju iz dana u dan. Rekao sam ranije da bi ovo mogla da bude nedelja kada će se Ljulj vratiti u tim, ali definitivno neće biti tako. Delimično je obnovio povredu, iako je normalno radio sve do juče. Sada će prvo morati da pauzira nekoliko dana pre nego što se opet vrati treninzima“, rekao je Laso.

Ljulj je ove sezone odigrao deset utakmica u Evroligi, samo dve kao starter i ima prosek od 9,4 poena, 3,8 asistencija i 1,3 skoka.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara