"Pioniri Slobode"
"Pioniri Slobode"

Novi dresovi za mlađe kategorije Slobode

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.11.17. | 08:44

Podmladak velikog kluba iz Užica spreman za nove izazove u novoj opremi

Pioniri Slobode

Pionirska ekipa KK Sloboda istrčala je u na parket terena u Velikom parku u novim dresovima koje im je donirala kompanija MOZZART. Najmlađi tim velikog košarkaškog kluba iz Užica igra u Međuregionalnoj pionirskoj ligi i od oktobra nastupaju u sportskoj opremi prepoznatljivih boja kluba sa Đetinje, koja je osvežena pomoću ove donacije.

Izabrane vesti

„Pioniri Slobode su sezonu počeli u novoj sportskoj opremi koju su nam predstavnici kompanije MOZZART uručili u Užicu. Verujemo da će novi dresovi mnogo značiti mladim igračima koji prave prvi korak ka profesionalnim košarkaškim vodama i dati im samopouzdanje i energiju u takmičenju. Veoma smo zahvalni kompaniji MOZZART koja je podržala i naš klub kroz svoju društveno odgovornu akciju i donirala dresove. Sigurni smo da će najmlađe selekcije svojim rezultatom i pristupom igri opravdati poverenje i pružiti maksimum na svim utakmicama koje dolaze. Nadamo se da ćemo i u budućem periodu nastaviti uspešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo“, rekao je član Upravnog odbora Slobode dr Goran Tošović.

Mlađe kategorije Slobode takmiče se u sve popularnijoj i veoma praćenoj juniorskoj ligi, dok su prvotimci, nekada standarni članovi KLS-a, sad lideri na tabeli Druge lige Srbije.

Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ okrenuta je kako bi se podržali mali, lokalni klubovi, ali i neprofitni sportovi i talenti. Na ovaj način kompanija MOZZART pokazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je doneo toliko radosti Srbiji. MOZZART je do sada obezbedio sportsku opremu za više od 50 klubova, a akcija podrške klubovima se nastavlja širom naše zemlje u cilju ostvarivanja najboljih rezultata. MOZZARTOVI dresovi spremni su bili za početak sezone za brojne klubove za početak sezone, a još dosta fudbalera, košarkaša, rukometaša može da očekuje podršku ove kompanije u narednom periodu.


tagovi

Užice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara