Hulk se razveo, pa posle tri meseca oženio bratanicu ex supruge? Bivša traži 59.000.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.03.20. | 20:49

Hulk nudi 19.000.000 i 50 odsto nekretnina

Možda ste u nekom ženskom društvu nekom prilikom morali da pogledate one latino telenovele i zapitate se: ko je u stvari tu čije dete? E pa, kao što ni u domaćim serijama besparica nije slučajno najčešća tema možda ni u južnoameričkim zemljama svi ti ljubavni trouglovi nisu samo proizvod bujne mašte režisera. Evo vam primera. Poznati brazilski fudbaler Hulk upleo se u sudski proces koji bi mogao da ga ostavi bez svega što je zaradio zbog toga što je tri meseca nakon razvoda sa Iran Anelo oženio bratanicu dojučerašnje supruge - Kamilu Anhelo (na slici desno njih dve dok su bile u ljubavi).

Kako pišu lokalni mediji Hulk je sam obavestio i Iran - i njene roditelje i brata - da je u vezi sa Kamilom i bivšoj ženi ponudio 19.000.000 dolara i 50 odsto svih nekretnina kako ga ne bi vodila na sud. Naravno, nije baš bilo realno da ne dobije nikakvu reakciju posle prevare koju je počinio. Iran Anhelo traži celih 59.000.000 dolara jer smatra da su ona, njeno troje dece s HulkomJan (10), Tijago (8) i Alis (6) – te ostatak porodice pretrpeli veliku duševnu bol.

Izabrane vesti

Što u ovom slučaju apsolutno možemo da razumemo. Bez obzira na to što je Kamila tetki poslala pismo u kome se izvinjava rečenicom da “nikada nije želela da živi njen život“. Desilo se valjda?

A desiće se i taj sudski proces...

(FOTO: Instagram)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara