Komentari na vest

Ništa od Partizana: Moneke i definitivno ostaje u Baskoniji

V

Volter

pre 2 meseca

Zabrinuz sam za inteligenciju u Srbiji, ako navijaci CZ čine većinu navijačkog tela.
K

Karlo Veliki

pre 2 meseca

"Nista od Partizana", 12 put. Očekujem da NALOGODAVCI nagrade autore sa burekom i jogurtom...Zasluzili su.. Što se tice Monekea, pre ce ostati Naneli i Jaramaz, nego sto bi nam Čime trebao.
T

Thorov malj

pre 2 meseca

@ Don Vito Corleone' dao si sebi nick iz kultnog filma Kum (The Godfather) , a svi koji su ga gledali znamo kako je završio i šta je bio. To govori o tebi koliko si zao i pun mržnje, odan, veran "kultu ličnosti" bez koga bi taj klub koji nema ime davno bio samo bivši.Lako je prodati se, ali ti si samo mali bedni podanik, daleko od pravog navijača, podanik koji će biti zgažen kao bubašvaba kada više ne bude potreban.Don Vito Corleone je lik iz filma, ti si lik bez identiteta koji bi uradio sve ono od čega bi se svaki normalan čovek zgrozio.Mali bedni crv jak na rečima mržnje,žalosno je što nema neka posebna zatvorena ustanova za takve.Zaslužio si sendvič od voljenog vođe, sada idi pokloni mu se i ne zaboravi da ga poljubiš u bulju .
L

Lektor na strazi

pre 2 meseca

Nista nije definitivno, ne zalecite se...
A

Alempije

pre 2 meseca

Partizani, dok i dalje sanjate bajke da vam javim da nam se vratila naša kninska Kobra, naš Ognjen Ogi Dobrić. Vratio se svojoj kući, gde će biti poštovan i cenjen kako i dolikuje jednom Zvezdašu u srcu. Potpisao na dve godine. Ako vas i pare interesuju dobiće 650.000 po sezoni. Petrušev potpisuje ovo dan dva i to bi bilo to. Ajd pa se vidimo u prvom derbiju, neke stvari dodatno da vam objasnimo pošto vam očigledno i dalje nije jasno sta vas strefilo od Zvezde. Nastavite da maštate, to vam niko ne može zabraniti.
J

Jtd

pre 2 meseca

Samo kratko zapazanje, da je bio postovan ne bi ni otisao. U odnosu na ostale on i mitrovic su igrali za mizernu platu, a ti ocigledno znas i za koliko
J

Jtd

pre 2 meseca

Ima prilican broj timova u koji bi igrac isao pre part i zvezd koji su realno i mozda tek drugi krug EL. Znaci glavni razlog dolaska zvucnog imena u ova dva kluba je novac. Panter je dosao zbog novca, svi ostali isto, kakva ljubav, trener i ostale gluposti, novac. Da istina, nekom od njih se i svidi u toku boravka ali razlog dolaska, budimo realni...tako da i moneke, ako part plati, on dobije vecu platu doci ce, sve ostalo su gluposti
F

FYI

pre 2 meseca

Dejvis je petica, Moneke cetvorka.
z

zorge

pre 2 meseca

Šta će nam Moneke? Na cetvorci imamo Kabokla....
Г

Групни

pre 2 meseca

ко зна зашто је то добро !
P

Pst

pre 2 meseca

Nista o ljubavi prema klubu. Igraci pre nego potpisu malo i proguglaju o klubu. To sto je trener razjurio ceo roster nije preporuka. Zvezda sa time ima kao vezu samo metlu. Sto se para tice. Vama dve sezone, nicim izazvano drzava donira milione Eur. Nekulturno je kukati. To sto ste izabrali stranu trenera a ne igraca. Vas izbor.
Г

Групни

pre 2 meseca

неко има љубав, али нема клуб ... или бар мисли да има а нема ...ко те нема, тај те сања, а ти о том' појма немаш ....замењен ростер ...прошле сезоне Имати-Немати клуб довео десет нових играча и "растерао" десет ... али амнезија је болест подложних ...звезда са метлом нема везе, са замрзивачем има ... Тренер остаје, опстаје и опстаћее, упркос свему и инат свима а нарочито Њему, и ако су све ово наше ствари, шта си овде изгубило изгубљено јагње од две године ?
u

uzicanin

pre 2 meseca

Da iole nešto znas ne bi lupao kao"lonce niz stepenice"...drzi se ti kucooo svogʻ kluba neka nas!
@

@Grupni

pre 2 meseca

koji si ti ostrasceni lik bez zivota, o cemu ti pricas druze... bez ljubavi... pa pobegli vam svi koji su i malo vece pare dobili ili koji su dobili prostor da negde igraju da im se ne urusava dalje karijera... Sta ti pises po portalu to je nerealno, lik koji je toliko ostrascen, da se u svakom komentaru to vidi, pa cak i kada odgovaras nekom na komentar... Gledaj sport kako i treba da ga gledas, malo sazri, smanji mrznju bice ti zivot mnogo lepsi iskren savet. Gledaj objektivno na desavanja u svom ili bilo cijem klubu.
Г

Групнивс@Grupni

pre 2 meseca

смири,се, јер управо си ти тај доказ, како са вама ваља .... лепо би било да едукујеш Дон Вита, и сличне, нормалан навијач не обраћа пажњу на моје глупости, и моје глупости нормалне не дотичу .. а сличан се сличном радује ...
N

Nigerijski vrač

pre 2 meseca

Zvao ga Nigerijski vrač i zamolio da ne deli narod.
P

Pbg news

pre 2 meseca

Pregovori jos traju . Postoji velika zelja igraca da potpise ugovor na vise sezona . Baksonija drzi cenu ali s’obzirom da sledece sezone nece dobiti dolar kad bude slobodan igrac sve je jos otvoreno. Panata je isto htela Monekea . Vrlo moguce da popuste i spuste na neko realno obestecenje od 600/700 hiljada .. narocoto jer ce biti igrac nezadovoljan .
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 meseca

Aj sad realno, jel ti moneke izgleda kao igrac koji ce nesto bojkovati i forsirati?
M

Melo89

pre 2 meseca

Ahahahahahahahahahahah
@

@Izdaja U Tem Denveru

pre 2 meseca

Ne izgleda ali naravno da ima da forsira, citas da covek ima veliku zelju da dodje u partizan, nista cudno da mu je to decacki san, obeštećenje naravno da se spusta takodje, setili se ovi da nece bit nista dogodine i sad vrlo verovatno ima da prihvate 150k, daj sta das.
a

arroyo

pre 2 meseca

u kom li svetu živi ova pbg news ekipa kad veruju u gluposti koje pišu
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Mirotić, Slukas, Hezonja, Moneke, Milutinov, itd itd itdddddd, ja im pričam non stop da im je zabranjeno da dovode top igrače a oni ne veruju. Kako vam više nije jasno da se mi pitamo i u košarci i u fudbalu koga možete da dovedete a koga ne možete. Mi vam i predsednike biramo, i upravne odbore i sa njima upravljamo, kako vam više nije jasno. Na tribinu smo vam ubacili Ritopek brigadu da vam oteraju sve prave navijače. Čemu se nadate mukice, gde ćete viljuškom na TENK. I neće ONAJ još dugo otići, a kada ON ode na njegovo mesto dolazi neko ko će smo nastaviti gde je ON stao, Obrni okreni crno vam se piše groBARI.
A

Alan Brut

pre 2 meseca

Sto se tice RITOPEK BRIGADE, dobro znako ko je Kokeza.
D

Danilo911

pre 2 meseca

Najgore od svega je sto vi likujete na ovakve stvari, zapamtite jedno a to je da nicija nije gorela doveka.Doci ce kraj i vasem bahanalisanju.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@Danilo911. Kada bude došao kraj našem bahanalisanju, vas će odavno da prekrije trava zaborava 🔒🔒🔒
b

blejac

pre 2 meseca

prvo ja Tog vrhovnognne volim ALI ako vec pricas da vas unistava zabranjuje da li stvarno mislis da bi imali toliki budzet??? da zeli da vam zabrani igrace ukine sponzore uceni za pores i cao ne bi imali za Zagorca. Tako da nemoj puno da lupas kako vam drzava ne pomaze…
G

Gist2

pre 2 meseca

Neverovatno je da jedno zivo bice napiše ovako nešto. Momčino, alal vera, pošalji žiro račun, da se uplati i pomogne za lečenje
@

@Danilo911

pre 2 meseca

Naravno druze, vec je i dosla, zar ne vidis ;)
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@@@@@@groBARI. Aco Delijo stavljaj 🔒🔒🔒 na celo Jugoslovensko sportsko društvo, pa ih vrati tamo gde su osnovani 45' Pa neka u lijepoj njihovoj krenu od fabričkih podešavanja, od nule.
f

fdgdgd

pre 2 meseca

Don Vito Corleone', decko citam tvoje komentare na nasim vestima vec dva meseca. Mnogo si bolestan, idi potrazi pomoc neke lekarske ustanove. Ubicete ta zavist prema Partizanu.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@fdgd. To nije zavist nego MRŽNJA.
Z

Zulu warriord

pre 2 meseca

Upravi tako,jedina navijačka grupa na svetu gde su im vođe otpadci sa severa,tzv janjičari,to dovoljno govori o njima kakvi su
M

Mosquito

pre 2 meseca

"Don Vito", ti bi bio odličan ekolog... Mnogo njaške...
O

Ognjen Drinski

pre 2 meseca

Nigerijski nadvrač sprečio dolazak Čimeta u partizane.
S

Siromasi

pre 2 meseca

Ovo je dokaz da je sve dato na bronx,amere,nba polutke. Da nema ostoja 1,5 miliona..ma dajte,pa sto je predsednik..
Г

Гробар54

pre 2 meseca

То вам је доказ да Партизан нема тај новац,о којем ви цигоси трубите у вашим коментарима.Сада нема тај 1,5 милион,прошле године није имао да плати Лесора!Истина је да ви редите са већим новцем!
g

gost23 #

pre 2 meseca

A imao je novac da plati Kaminskog !?
#

#gost2333

pre 2 meseca

Nemoj tako Kaminski igro za 30k mesecno. A kad zazvoni Bat-a (ili Jaramazov bata) sledece sezone i otkriju milionske ugovore pricace kako je drzava protiv njih, kako je Putin dao odobrenje da se pljuje po Partizanu da ode Jare u Cska, kako bugarski kralj na nagovor Vucica oterao CMM-a da plati sam obestecenje i dodje u zvezdu... Itd itd itd
@

@Гробар54

pre 2 meseca

Kako jos uvek mozes da lupetas ovakve price kad vec oddavno se zna da ste bili sa 25milke, covece pa i sam pretsednik ti kaze 20m budzet (on ne racuna kk ofi) i ti i slep i gluv, strasno kako vam je operen mozak i kako su ve napunile mrznjim, bas strasno.
p

psyhhodelija

pre 2 meseca

Ko je pretio Monekeu i Hezonji da ne dodju? kao Miroticu, Porfirije?
N

NN7

pre 2 meseca

Ovaj će na sledece leto u Zvezdu lagano 😁
G

Grobarcina

pre 2 meseca

Kao Sabaz i Kampaco pa nista vecito top 16 🤣🤣
B

Boners

pre 2 meseca

Vi ste za 13 godina imali 4 top 16, da ne pricamo o top 16 evrokupa sa 12 miliona ili o sedmom mestu u Aba sa sest.
s

sad krecu suze i svi su protiv njih

pre 2 meseca

Sad krece napad na crkvu da je nagovorila Baskoniju da stavi 1.5m obestecenje...
o

okeke

pre 2 meseca

Prosecan igrac koji je imao jednu dobru sezonu, ko i Kodi
F

Figaro

pre 2 meseca

Umesto da ti klub bar nešto zaradi, ovako puštaš igrača sledeće leto besplatno.. Nigde veze.
S

Sale Kg

pre 2 meseca

Čudo niko neće da dodje u klub koji skoro ništa nije osvojio za 3 godine, i hvali se sa top11 kao da su u najmanju ruku igrali F4.

Gost17

pre 2 meseca

Ne zna se koji klub je jadniji od zvezde i partizana. Tako da se ne nasladjuj njihovom mukom, u istom ste košu. Bolje gledaj svoje dvoriste.

Dorcolac

pre 2 meseca

Gost17 nasladjujemo se mukama naseg rivala to je normalno, ono sto nije normalno je biti treci kvazi navijac koji nije ni navijac nego je mrzitelj oba kluba ko ti, ti nemas cemu da se radujes pa ti jedino zadovoljstvo kad oba kluba imaju neuspeh
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 meseca

Ma sta vam je. Prijatelj od zenine kume ima brata koji se druzi sa sinom lika koji je u upravi kluba. Pouzdana info 1000000%. Dolaze moneke, hezonja, milutinov, boldvin i bogdan
Z

ZvezdaraC

pre 2 meseca

Kad ne plate, onda im skupo, a kad dovode ne znate nijednu cifru…
P

Pq gde

pre 2 meseca

Da napisu da za neto plate u 3 sezone spljiskali 59miloona... Kad na sajtu APR-a se vodi da imaju 15 zaposlenih kao Kosarkaski Klub Partizan.... O cemu mi pricamo..... KK CZV ima 54 zaposlenih kojima placa porez, socijalno, zdravstveno a partizan ima 15 ejjjjjjjjj 15 coveka zaposlenih zvanicno... Da nije jadno i bedno bilo bi smesno
г

гост

pre 2 meseca

није било реално ни да дође.
G

GrobarKosmet

pre 2 meseca

Vi kada ste objavili da nemaa nista od njega, bilo je i dalje pregovora, licno sam imao informaciju od coveka koji ima preveliku ulogu u klubu… tako daaa za’ebi!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 meseca

Sta znaci imati preveliku ulogu? Koja je granica izmedju recimo velike i prevelike uloge?
M

Milojkoo

pre 2 meseca

Aj ne trabunjaj,ti i tvoje nformacije ....
E

Eto sad

pre 2 meseca

Za'ebo te čo'ek Sportski pozdrav 👋