Nikolić: Zvezda i Partizan napravili sjajne ekipe

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.09.19. | 16:57

"Crveno-beli će imati ogroman fond utakmica i to može da bude ozbiljan faktor kad liga uđe u završnicu", kaže centar Budućnosti

Crvena zvezda i Partizan su ovoga leta napravili veoma dobre dobre timove, a o tome priča i Zoran Nikolić, košarkaš Budućnosti.

Ambicije Budućnosti u svim takmičenjima su velike, a jasno je i Nikoliću da će Zvezda i Partizan biti glavni konkurenti.
"U Evrokupu možemo daleko da doguramo. Imamo jaku grupu, ali sam siguran da možemo da prođemo u Top 16, a smatram da ni Top 8 nije daleka meta. U Erste ligi i Kupu Crne Gore postoji samo jedna opcija - osvajanje trofeja. U ABA ligi je možda naša prednost to što će Crvena zvezda, koja je napravila dobru ekipu, imati ogroman fond utakmica i to može da bude ozbiljan faktor kad liga uđe u završnicu, kad se umor skupi, kada ne bude fizički spremna kao na početku sezone. I Partizan je napravio sjajnu ekipu, ali mislim da imamo šansu da opet napadnemo ABA ligu i pokušamo da je osvojimo", rekao je Nikolić za Vijesti.

Izabrane vesti

On je deo prošle sezone proveo u Megi kod Dejana Milojevića, kada je u suprotnom smeru otišao Goga Bitadze.
"Ne smatram da je to bio korak nazad, već nešto što mije možda bilo i neophodno. Kada sam došao u Megu, promenila mi se i uloga u odnosu na onu koju sam imao u Budućnosti, a ta četiri mjseca su mi pokazala kakav je Milojević trener. Dogovorili smo se da sarađujemo i tokom leta, za veliki napredak mogu njemu da se zahvalim, jer mi je pokazao neke stvari koje nisam znao i pomogao mi da poradim na samopouzdanju. Jako sam mu zahvalan, nadam se da se može primetiti razlika", naglašava Nikolić.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara