"Miroslav Nikolić"
"Miroslav Nikolić"

Nikolić ponovo grmeo: Navijačima stalno nešto smeta! Ja više nisam tu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.13. | 09:11

Trener Kragujevčana posle trećeg uzastopnog poraza u Superligi ponudio ostavku

 

Miroslav NikolićPosle senzacionalne pobede Mega Vizure nad Crvenom zvezdom u Kruševcu, koja je automatski donela promenu na klupi, još jedno iznenađenje stiglo je iz Kragujevca – domaći Radnički propisno se obrukao na svom terenu od moćne Vojvodine Srbijagas – 79:64!

Izabrane vesti

To je bio treći uzastopni poraz izabranika Miroslava Nikolića, koji je posle meča ponudio ostavku, naglasivši da “više nije tu“.
“ Ovo je korak unazad zbog čega sam ponudio ostavku. Ako ima neko bolji, neka preuzme Radnički. Kako dalje neka odluči uprava, ja više nisam tu", započeo je Nikolić.

Muta je potom indirektno uputio i nekoliko reči navijačima, koji su tokom utakmice vređali najboljeg igrača ekipe, Aleksandra Ćapina.
“ Našoj publici sve smeta. Ćapin nas je doveo dovde, briljantnim igrama, i mi moramo da ispoštujemo igrača koji je bio povređen. Ćapin je specifičan igrač, mora da se forsira, a mnogo nam je dao u ovoj sezoni, kada su drugi bili povređeni, poput Markovića. I on ima pravo da odigra slabo, nikako ne zaslužuje uvrede. Ni drugi igrači nisu zaslužili prelaznu ocenu, iako su dobro trenirali i služilo ih je zdravlje", u svom stilu dodao je Nikolić.

Iskusni stručnjak kao razlog za novi poraz vidi u porazu od Mega Vizure, zbog čega su igrači doživeli pad samopouzdanja.
"Posle poraza od Mega Vizure zapali smo u nesigurnost. Utakmicu nismo izneli psihološki. Na treninzima smo jače radili pripremajući se za Fajnal for. Izgleda da smo došli u kontra-ritam", rekao je Nikolić.

Trener Kragujevčana je za kraj istakao da je nemoguće voditi jednu ekipu u Superligi Srbije, a drugu na Fajnal-foru ABA lige.
"Opet smo u fazi razigravanja. Teško je voditi ekipu sa dva nova igrača za domaće prvenstvo, a druga dvojica čekaju Fajnal for. Nikolić je izvanredan igrač, ali nije bio dovoljno sa nama, on i Emening će zameniti mesta u ekipi. Možda i u Užicu izgubimo, sa ovakvog psihologijom na terenu, iako je velika je razlika u kvalitetu igrača. U Superligi su sve ozbiljne ekipe. Igrači moraju da se podignu brzo i bore do kraja", zaključio je Nikolić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar ĆapinEvropaKošarkaška SuperligaMiroslav NikolićRadnički NišSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara