Nikola Kalinić (©star Sport)
Nikola Kalinić (©star Sport)

Nikola Kalinić pozitivan na virus korona!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.01.22. | 18:57

Težak udarac za Crvenu zvezdu

Srpski reprezentativac i najbolji košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić pozitivan je na virus korona, saopštio je njegov klub.

Kako je saopšteno redovno testiranje ekipe i stručnog štaba koje je obavljeno pred put u Split na utakmicu 14. kola regionalnog takmičenja pokazalo je da je Kalinićev nalaz pozitivan i on će shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara naredni period provesti u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara.

Izabrane vesti

"Nalazi i rezultati svih ostalih košarkaša su negativni, a prvi tim KK Crvena zvezda će u nedelju od 19 časova odigrati po planu utakmicu regionalne lige u Splitu. O zdravstvenom stanju našeg prvotimca Nikole Kalinića i njegovom oporavku, kao i zdravstvenom stanju ostalih igrača prvog tima, blagovremeno ćemo obaveštavati javnost u narednom periodu", objavila je Crvena zvezda.

Izostanak Nikole Kalinića predstavlja veliki udarac za Zvezdu s obzirom na to da se radi o najboljem igraču ekipe. Ostaje da se vidi koliko će dugo Kalinić biti odsutan, a pored utakmice protiv Splita izvesno je da neće igrati ni protiv Fenerbahčea na Badnje veče, pa ni u regionalnom derbiju sa ekipom Budućnosti. Pod uslovom da se ta utakmica uopšte odigra u planiranom terminu, pošto je korona "pokosila" tim iz Podgorice zbog čega je već odložen susret sa FMP u Železniku prvobitno planiran za nedelju.



tagovi

Nikola KalinićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara