Nikola Jokić (© AFP)
Nikola Jokić (© AFP)

Nikola Jokić se povredio! Propušta utakmicu protiv Pelikana

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.11.23. | 22:21

Zglob muči srpskog internacionalca

Prvi put ove sezone, Devener Nagetsi moraće bez Nikole Jokića. Naime, kako javljaju američki mediji, srpski košarkaš ima problema sa zglobom ruke zbog čega je odlučeno da preskoči meč protiv Nju Orleansa (03.00) kako se situacija eventualno ne bi pogoršala.

Naime, dobro obavešteni novinar Herison Vind ističe da Jokić nije završio jutarnji trening i da je napustio dvoranu sa ledom na ruci.

Izabrane vesti

Situacija u ovom momentu nije ozbiljna, ali isto tako je procenjeno da je svrsishodnije da najbolji igrač NBA lige odmori ovaj meč.

Što se tiče njegove statistike ove sezone, ona je kao po običaju spektakularna. Jokić je ponovo najbolji igrač Denvera, a generalno jedan od najboljih igrača u čitavoj ligi. Vodio je svoj tim do učinka od šest pobeda i jednog poraza sa prosekom od 27,4 poena, najbolji skakač sa 12,7 uhvaćenih lopti po meču i najbolji dodavač, sa 7,9 asistencija u proseku. Nikola ima najveću minutažu u Denveru, igra po 33,6 minuta.

Sada bi mogao veći teret u napadu da preuzme Eron Gordon. A ako vas zanima granica njegova kada su poeni u pitanju ona je 14,5.

Sve granice NBA igrača za večerašnje utakmice možete da pogledate OVDE


tagovi

Nikola JokićNBA ligaDenver Nagets

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara