Komentari na vest

Nikola Ivanović van terena do dva meseca

P

Pojacanja....

pre preko 1 godinu

Frejzer i Izundu u Zvezdu odmah kao pojacanja,a u suprotnom pravcu u FMP poslati najgore i totalno beskorisne igrace koje imamo u timu Kuzmic,Markovica i Raduljicu koji vise nisu kosarkasi u opste jer im je svima karijera zavrsena jos pre 3-4 godine!
G

Gost88

pre preko 1 godinu

IMAMO BEKOVA ZA IZVOZ. NECE SE OVO OSETITI !
T

Treba novi plej

pre preko 1 godinu

ISKORISTITI SAD OVU SITUACIJU DA SE DOVEDE NOVI PLEJ KOJI BI SA VILDOZOM CINIO TANDEM DOK SE IVANOVIC NE OPORAVI! MARKOVICU RASKINUTI UGOVOR!
G

Gost09

pre preko 1 godinu

MOZE I DO KRAJA SEZONE..
t

tnt

pre preko 1 godinu

Postavio crnja koleno.
B

Bluka

pre preko 1 godinu

I lakat
s

sf

pre preko 1 godinu

Nije naleteo vec mu se podmetnuo onaj Kamerunac inace bi bio faul u napadu.
G

Gost655

pre preko 1 godinu

Nije mu ni on podmetnuo nego je Ivanovic naleteo. Dakle sam pao, sam se povredio. I u Partizanu nema Kamerunaca, bio Tavamba pre 5 godina, ali on je fudbaler. Da se sudario sa Tavambom, Ivanovic bi zavrsio karijeru.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Cesto se pominje Fejzer iz FMP-a,decko jednostavno nema EL kvalitet. Mozda bi moglo stidljivo da se razmislja ponovo u Stefanu Jovicu. Znam da trazi dosta para, i da samo zeli mesto prvog pleja,ali eto neki kompromis bi se mozda mogao napraviti. Ivanovic zna sta radi,sigurno se razmislja kako resiti problem izostanka njegovog prezimenjaka. Sta ce biti,ostaje nam da vidimo.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Штосе тиче Фејжера мислим даси управу брате! Нема квалитет за, ЕЛ, сигирно није бољи од Адамса кога, смо прерано отерали, а даје сада код Душка мислим даби имао своју улогу. Штосе тиче Јовиќа, ако је истина да тражи велику лову и гарантовану минутажу, далеко му лепа ку.., па нико није вечи од звезда даби постављао услове!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Da je mogao da se napravi kompromis, oni bi ga napravili. Jovic ispovredjivan, van forme i u tridesetim godinama jednostavno ne zasluzuje velike pare, a tek ne zasluzuje mesto prvog pleja pored jednog majstora i igracine kakav je Vildoza. Uostalom sam Jovic je rekao skoro da je blizu potpisa za ekipu iz Evrokupa tako da nema tu sta da se prica dalje. Ili cemo ostati sa Vildozom i Markovicem na 1 i da im povremeno pomaze Nedovic, ili ce dovesti Frejzera koji je sjajan igrac i nije losiji od Ivanovica sigurno.
@

@Josif

pre preko 1 godinu

Itekako je bolji od Adamsa i ne mogu da se porede, Frejzer em ima odlicne brojke em ga jako cene i na njegovom koledzu a to nije bez razloga.
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Nije problem sa Jovićem oko veličine ugovore, već dužine + želi zagarantovane minute (na neki način da bude zvezda tima). Zvezda je nudila dvogodišnju saradnju, sigurno ne manje od 300k godišnje, ali ne ni mnogo više. On je hteo na jednu sezone i eventualno ako pruži dobre partije da zabode dobar ugovor u EL. Da li je to realno, ne znam, ali u reprezentaciji je korektan. Razigravanje i odbrana na vrhunskom nivou. Ima 32 godine ali nema probleme koje je imao u prvom mandatu. Sada iz ovog ugla vredi ga potpisati do kraja sezone, ali iz one situacije letos kada se tražio prvi plej, ne. Pametna odluka. Inače su dve ponude bile za njega.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Šteta taman je počeo da igra sve bolje i bolje. A ona Kljusina Ledej hoće da se bije sa njim dok su ležali na parketu, a Ivanović hteo da se okrene na drugi bok zbog rebra. Brz oporavak.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Nije brate hteo da se bije, već nije znao zbog čega Ivanović traži njegovu ruku da navali glavu na nju, pošto je očito imao velike bolove kad se ispravi na parketu. Zaista je izgledalo malo neobično i nema tu zamerke.
D

Dirk Nowitzki

pre preko 1 godinu

U ovoj situaciji mislim da bi bilo idealno potpisati nekog na ugovor od 2 meseca pa ako se pokaze i do kraja sezone sto da ne,brz oporavak Dzoniju.
L

LeoLajke

pre preko 1 godinu

Lomi rebra a suduja mu svira faul,uz to sudija isprovocira publiku da bi se ispraznila dvorana kada opet cvrc.
M

Maestro

pre preko 1 godinu

U sustini treba Raduljicu,Lazarevica i Holanda zameniti kvalitetnijim igracima,tek mi sad zao sto su otisli Davidovac koji je pokrivao tri pozicije i Kalinic koji je pokrivao dve pozicije.
Z

Znojko

pre preko 1 godinu

Šteta,ušao je u formu i bio među boljim pojedincima u poslednjim mečevima.Brz oporavak.
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Uf velika steta na zalost, taman je poceo da igra kako zna dolaskom Ivanovica... Drzi se Dzoni !
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Coveka osakatili, dva meseca nece moci da igra, i jos se cude sto su ljudi pobesneli na sudije kojima to nije faul........
e

eh

pre preko 1 godinu

Mislim da Zvezda treba da odstrani neke igrače. Pre svega mislim na Raduljicu, Lazarevića, Holanda koji je katastrofa napred, a u odbrani odličan, kao crni Lazić, a to nama ne treba. Treba nam još jedna četvorka npr Greg Vitington što je bio u Lokomotivi ili Singlton, pošto očigledno neće Ivanović da forsira Ilića. I plej pass-first kao što su DJ Kuper, Semaž Kriston, Jović itd itd. I jedna trojka po mogućnosti da je u formi. Ili neki majstor kao što je Karmelo Entoni (Galatasaraj zainteresovan za njega)
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Daj još neko ime dobro ti ide. Pa nismo mi pijani milioneri da u toku sezone dovede i otpusti pola ekipe i nekoliko trenera.
Z

Zaboravio si

pre preko 1 godinu

Kleja Tompsona, legao bi nam ko budali šamar.
e

eh

pre preko 1 godinu

@Pera Genije dobro jesam lupio za Karmela, bilo je jače od mene. Ali ne razumem zašto mislite da su ovo skupi igrači, posebno DJ Cooper koji nikada nije igrao ni u NBA ni u Evroligi, nema sigurno više od 350 hiljada tamo, kao ni Vitington koji nakon rata u Ukrajini nije imao klub, evo do sad. Kriston isto, nisu to skupi igrači. A evo na primer Raduljica je skup igrač, godinama igrao u Koreji i u Kini gde nije imao manje od 650k i sad smo ga kao mi doveli da greje klupu za 200k evra. Holand isto dosta skup. Lazarević nije skup ali ipak ima i on čovek platu za neradjenje ničega
O

Ok

pre preko 1 godinu

Sta ti covece izprica. Pomeranjem nekih igraca sa pozicije na poziciju resice se taj period. Mozda mali Top zbog protekcije nikako zbog talenta dobije minute. Dobro je da mi znamo sta je ciniti. Ovi iz kluba zaboravili da imaju genije na tribinama koji bolje od njih znaju sta je ciniti.
m

milovano

pre preko 1 godinu

dovedite hejla iz borca
D

DSB

pre preko 1 godinu

Dajte Frejzera
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Covicu prebaci Frejzera!!!⚪🔴
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Samo jako, pa da nam se vratiš još bolji! Možeš ti to Džoni!
G

Gost4

pre preko 1 godinu

evo prilike da se dovede neki krsten plej, jos 2-3 igraca i bice to sve kako treba
G

Gostiiiii

pre preko 1 godinu

Taman da dođemo do 25 u rosteru
M

Mirko nemirko

pre preko 1 godinu

Pa normalno ide pojacanje odma gde da se ostane sa dva pleja, al se zato kukalo da Partizan (drzavni projekat) koji na pozicijama 1 i 2 celu sezonu igra sa 4, pa cak i jedan period sa 3 igraca (usled povreda Avramovica, Glasa i Exuma) slucajno ne dovede nekog... Dzoniju svakako brz oporavak i svako dobro.
@

@Gostiii

pre preko 1 godinu

Daćemo Robiji Kuzmaru, Radulju, Markovića, Holanda i Martina s obzirom da imaju skraćenu rotaciju. Mada prvu trojicu ne verujem da će prihvatiti što zbog boje kože što zbog nacionalnosti
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Do dolaska Duska bio je jako los, kao i ceo tim, ali sa dolaskom Duska poceo je da igra dobro, veoma dobro, steta sto se povredio.
С

Слоба

pre preko 1 godinu

Држи се Џони, па нам се врати још јачи кад треба покупљати трофеје!
N

Nemora

pre preko 1 godinu

nikad da se vraca,sve je to on zasluzio. A i vi crveni isto tako.
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

@Nemora znam da boli nesrećno detinjstvo ali sam si birao pogrešan klub.