Nikola iskreno: Mučim se, ne mogu ništa da pogodim

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.12.19. | 10:54

Jokić u poslednje vreme ne igra onako kako nas je sve navikao

Nikola Jokić je zaređao sa malo slabijim igrama i to se odmah da primetiti. Imao je tri utakmice sa jednocifrenim učinkom, noćas je protiv Lejkersa bio dvocifren, ubacio je 13 poena, ali uz šut iz igre 4/12.

Posle utakmice je iskreno odgovarao na pitanja novinara i istakao da se muči, posebno u šutu. Kao i da mu je zbog toga jasno da lopta neće u svakom napadu ići na njega.
"Trenutno se mučim, imam problem. A trener je pametan čovek tako da ne daje loptu košarkašu koji ne može ništa da pogodi. Nemam problem s tim. Dobro sam. Nisam mislio da ću se mučiti ovoliko, ali to je sada realnost. Ne mogu ništa da pogodim. Tako je kako je. Međutim, čak i kada ne pogađam, mislim da mogu da utičem na igru na drugi način", rekao je Jokić za američke medije posle meča sa Lejkersima.

Izabrane vesti

O njegovoj igri pričao je i trener Denver Nagetsa, Majkl Meloun.

Na pitanje šta Nikola Jokić treba da radi da bi se vratio na stari nivo, Meloun je rekao da Nikola nije jedini koji ne pogađa.
"Treba da šutira, imao je 4/12 iz polja. Postigao je 13 poena uz osam asistencija, imao pet skokova, ali Nikola nije jedini koji nije pogađao večeras. Razlog zašto smo 18. napad lige je što smo u šutu za tri poena i sa linije za slobodna bacanja ispod proseka. Bilo je mnogo promašaja da bi se meč priveo kako treba kraju, ali tu smo gde smo", kaže Meloun.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara