Nemanja Bjelica (©MN Press)
Nemanja Bjelica (©MN Press)

Nije dobro: Bjelica ponovo osetio bol u problematičnom listu

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.04.23. | 22:30

Zato ga nije bilo u Beogradu

Nemanja Bjelica osetio je bol u listu zbog kojeg je propustio Evrobasket i gotovo kompletnu sezonu!

Nesuđeni kapiten Srbije je ponovo na listi za oporavak, samo nekoliko sedmica pošto se vratio takmičarskoj košarci i nije poznato koliko ga dugo neće biti.

Izabrane vesti

"Bjelica se povredio od reprezentacije, ista se nastavila narednim mesecima, pa je obnovio povredu. Pokušali smo da ga vratimo, ali je opet osetio bol u istom mestu. Videćemo kako da ga vratimo. Večeras smo igrali bez Bukera, Vilbekina i Bjelice, to nije malo", rekao je Itudis na konferenciji za novinare.

Bjelica se na parket vratio početkom marta, kada je dobio ovacije Ulker arene u pobedi nad Virtusom iz Bolonje. Uspeo je da odigra sedam evroligaških utakmica, ali je onda je dan pred gostovanje Crvenoj zvezdi postalo jasno da neće biti na raspolaganju Dimitrisu Itudisu koji je srpskim novinarima u dvorani Aleksandar Nikolić otkrio i razlog zašto nije bilo srpskog asa.

On je letos na pripremama zaradio povredu lista, a u procesu oporavaka se žalio i na problem sa Ahilovom tetivom, potom je imao i otok na listu koji ga je mučio, sada je opet osetio bol... Nažalost, nije dobro za momka koji se iz NBA lige vratio u Fenerbahče pošto je sa Golden Stejtom osvojio šampionski prsten...


tagovi

Nemanja BjelicaDimitris ItudisKK FenerbahčeEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara