Košarkaši Srbije (© KSS)
Košarkaši Srbije (© KSS)

Neviđena scena u Čairu, nestanak struje odložio meč Srbije za ponedeljak

ned. 03.07.22. | 20:55

Pratite na Mozzart Sportu okršaj košarkaša Srbije u Nišu gde igraju meč kvalifikacija protiv Belgije

Neverovatna situacija u Nišu. Meč Srbije i Belgije u okviru kvalifikacija za Mundobasket naredne godine nije mogao da se odigra zbog problema sa strujom u dvorani. Naime, posle svega nekoliko minuta košarke i rezultata 6:3 za Belgiju, nestalo je osvetljenje u dvorani Čair. Prekid je trajao punih 60 minuta posle čega je doneta odluka da se meč odloži za ponedeljak sa početkom od 19 časova.

Uprkos svim naporima organizatora, meć nije mogao da bude nastavljen. Kako javljaju reporteri Mozzart Sporta sa lica mesta, problem je nastao zbog preopterećenosti sistema i veliki deo grada je ostao u mraku. Svetlo u dvorani se u nekoliko navrata pojačavalo, ali posle svega nekoliko minuta nastao bi ponovo mrak.

Činilo se da su igrači oba tima želeli da se utakmica nastavi, ali na kraju će morati da sačekaju ponedeljak veče.

Nezapamćenja situacija u kvalifikacijama je sada praktično zarobila obe ekipe u Nišu. Svi će morati da ostanu dan duže u pomenutiom gradu kako bi se odigrao meč u ponedeljak. Inače, moramo da naglasimo da je susret od velikog značaja za naš tim koji je izgubio u prethodnom kolu od Letonije u Rigi.

Ostaje pitanje da li će se situacija sa električnom energijom popraviti do sutra.

Svakako velika šteta za igrače i publiku u Nišu.


tagovi

košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara