Nestvarno trojkaško poluvreme Nikole Jokića i Denvera! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.01.21. | 22:15

Fantastična partija srpskog asa

Nikola Jokić je večeras odigrao najbolju četvrtinu u karijeri!

Srpski as je za prvih 12 minuta igre protiv Jute ubacio neverovatna 22 poena za Denver i srušio lični rekord koji je iznosio 21 poen za četvrtinu.

Izabrane vesti

Čudesni Somborac je igrao pravu simultanku protiv jednog od najboljih centara sveta Rudija Gobera. Izludeo je najbolju odbrambenu ’peticu’ sveta i još jednom mu pokazao u direktnom duelu ko je gazda ispod koša. Francuz je četvrtinu završio pokidanih živaca u nemoći i bez postignutog poena!

Jokić je trojke šutirao 3/3, a iz igre je ima fenomenalnih 9/11! Pride je dodao tri skoka i dve asistencije, a njegov tim je četvrtinu rešio u svoju korist sa ubedljivih 43:29.

Međutim, tu se nije završilo Jokićeve i Denverovo čudesno veče. Denver je do poluvremena podigao prednost na 79:54 u šuterskoj večeri kakva nije viđena. Nagetsi su u prve dve četvrtine šutirali trojke nestavrnih 15/17! Jokić je na veliki odmor otišao sa 33 poena, pet skokova i tri asistencije. Trojke je u prvom poluvremenu šutirao bez promašaja 4/4, a iz igre je ukupno imao 13/17. Vil Barton u prvom poluvremenu za tri poena šutirao 5/5, Pol Milsap 2/2, Džamal Mari 2/3, Majk Porter 1/1, Monti Moris 1/1, a Fakundo Kampaco je promašio jedinu trojku koju je šutirao.


tagovi

Nikola JokićRudi GoberDenver NagetsJuta Džez

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara