Gober (©AFP)
Gober (©AFP)

Nepristojni Gober mora da plati 75.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.05.24. | 18:26

Frustrirani Francuz napravio gest prema sudijama

Potpuna nemoć i frustracija Rudija Gobera da zaustavi Nikolu Jokića i Denver Nagetse u četvrtoj utakmici NBA plej-ofa isplivala je četiri minuta pre kraja, nakon dosuđenog prekršaja, kada je sudijama pokazao da su – potplaćeni.

Ovaj gest zvanično najboljeg defanzivca sezone u ligi nije promakao nikom, a Amerikanci takve stvari ne praštaju. Bord NBA lige odlučio je da kazni Gobera, kojeg će ovaj potez koštati 75.000 dolara.

Izabrane vesti

„Centar Minesote Timbervulvs Rudi Gober kažnjen je sa 75.000 dolara zbog nepristojnog i nesportskog gesta kojim je doveo u pitanje integritet lige i zvanični lica na utakmici, objavio je Džo Dumars, izvršni potpredsednik za Košarkaške operacije. Prilikom donošenja kazne uzeta je u obzir Goberova istorija nepristojnog ponašanja prema zvaničnim licima“, stoji u saopštenju NBA lige.

Potpuno istu stvar Gober je uradio u martu mesecu na utakmici protiv Klivlenda, tada je isto pokazao arbitrima da su potplaćeni i nakon toga je kažnjen sa 100.000 dolara. Sada je prošao jeftinije iako je imao „istoriju ponavljanja prekršaja“.



tagovi

Rudi GoberNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara