Rudi Fernandez (Star Sport)
Rudi Fernandez (Star Sport)

Neočekivani mirotvorac Rudi Fernandez: Partizan je prijateljski klub, izvinjenje svim navijačima

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 00:19

Večeras je špansko krilo izašlo iz uloge provokatora...

Deceniju i po unazad poznat kao jedan od najiritantnijih evropskih košarkaša, najvećih provokatora, najomraženijih rivala iz ugla gotovo svih protivničkih timova. Ali u opštem rasulu i večerašnjoj kavgi u madridskom Vizink centru, Rudi Fernandez je iskočio iz dobro poznatog stereotipa. Nije dolivao ulje već je pokušao da smiri situaciju.

Košarkašku Evropu obišla je i fotografija legendarnog španskog asa koji proverava zdravstveno stanje Dantea Egzuma, a kasnije i kako napušta teren u prijateljskom zagrljaju sa Željkom Obradovićem.

Izabrane vesti

"Nakon onoga što se večeras desilo, ostaje nam samo da se izvinimo i našim navijačima i svim ljubiteljima košarke. Ovakvi incidenti ne bi smeli da se dešavaju, ali kao igrači i mi imamo emocije i pravimo greške. Danas je bio jedan od tih dana. Smatramo Partizan prijateljskim klubom, trener Željko dobro poznaje ovu dvoranu. Tenzije moraju da prestanu ovde i moramo jedino da igramo košarku za navijače i omogućimo im da uživaju u Evroligi", rekao je Rudi na konferenciji nakon utakmice.

Podsetimo, okršaj u Madridu prekinut je 100 sekundi pred kraja pri rezultatu 95:80 u korist Partizana koji je pobedio nakon što su svi igrrači osim Vensana Poarjea zaradili isključenja zbog fizičkih okršaja i uletanja sa klupe na teren.


tagovi

Rudi FernandesKK PartizanKK Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara