Neko je Lebron Džejms, neko Kevin Durent, a neko Džoel Embid (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.24. | 23:55

Legendarni asovi velikim rečima o Srbiji, centar Filadelfije provokativno gestikulirao na centru

Veliki igrači nisu samo oni koji igraju na vrhunskom nivou, oni koji postižu najviše koševa i dominiraju. Veliki su oni koji pored svega toga maksimalno respektuju protivnika i govore o njemu s velikim poštovanjem.

U takve veličine spadaju Lebron Džejms i Kevin Durent, jedni od najboljih igrača u istoriji ovog sporta, ali ne i Džoel Embid. Dok su se drugi američki košarkaši ponašali odmereno radovali, svesni da su na pakleno težak način došli do finala, centar Filadelfije je provokativno gestikulirao i igrao na centru igrališta.

Izabrane vesti

Lebron je imao žustre duele sa srpskim igračima, čak i žustra prepucavanja sa Bogdanom Bogdanovićem, na kraju je pokazao veličinu.

"Svaka čast Srbiji, ali prošli smo u finale! Stef je imao legendarnu "šef" Kari utakmicu. Embid je imao sjajne trenutke, koji sun nam bili potrebni", rekao je Lebron.

Veliki Kevin Durent je bio još opširniji i konkretniji o našem izdanju.

"Kada dođete na Olimpijske igre vidite ponos kojim predstavljate svoju zemlju. Vitite ponos koji Srbi imaju prema svojoj zemlji. Vidite navijače kako pevaju svoju himnu. Volimo da igramo za Sjedinjene Američke Države, posebno kada se mnogo sra*a dešava u našoj zemlji", rekao je Durent.



tagovi

Kevin DurantLebron DžejmsDžoel EmbidPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara