(©MN Press)
(©MN Press)

Nekada na Kališu, sada u Domu sindikata: Partizan 19. avgusta predstavlja novi tim

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.08.24. | 22:16

Prodaja ograničenog kontigenta ulaznica počinje u sredu od 12.00

Najavio je predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović u razgovoru za Mozzart Sport da će klub na nesvakidašnji način predstaviti tim za narednu sezonu. Tada nije želeo da otkriva sve detalje, ali se sada zna da će to biti 19. avgusta od 20.00 u MTS Dvorani, odnosno nekadašnjem Domu sindikata.

Za događaj pod nazivom "Crno-bela simfonija" će u sredu od 12 časova biti pušten ograničen kontingent ulaznica čija cena još nije poznata. Ipak, ono što se zna jeste da će u pitanju biti muzičko-scenski spektakl, nalik ni na čemu pre.

Izabrane vesti

Mada, nije ovo prvi put da tim iz Humske organizuje ovakve stvari. Pre nekoliko sezona je predstavljanje tima i dresa za novu sezonu priređeno na klupskim terenima na Malom Kalemegdanu, lani je održana prijateljska utakmica sa Huventudom na otvorenom terenu Tašmajdana. Sada se došlo na novu ideju, još jednu avangardnu, baš u njihovom stilu.

Tu se očekuje da zvanično budu predstavljeni svi igrači koji su odavno potpisali, ali još nisu ozvaničeni kao što su: Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon DejvisMitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.



tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara