(© KK Vojvodina)
(© KK Vojvodina)

Nekad sa Lebronom u Klivlendu, sad sa Vojvodinom u KLS-u

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.11.23. | 18:55

Džared Kaningem potpisao za Novosađanje

Dobila je Vojvodina pojačanje NBA razmera. Jeste da se takmiči u ABA 2 ligi, uporedno sa Košarkaškom ligom Srbije, ali može da se pohvali da je dovela igrača zavidnog iskustva iz najjače lige sveta.

U danu kad gostuju Džokeru, Novosađani su potvrdili da je njihov novi član Džared Kaningem. U pitanju je 32-godišnji bek čije karakteristike bi trebalo da budu dragocene ekipi Miloša Isakov Kovačevića. Dovoljno je znati da je tokom boravka u Klivlendu bio saigrač Lebrona Džejmsa, odigrao 40 utakmica, doduše skromne minutaže i učinka, ali kako tu sezonu nije završio među Kavalirsima ne vodi se kao osvajač prstena za takmičarsku 2015/16.

Izabrane vesti

Svajedno, Kaningem je igrao u šest NBA timova, a svakako poseduje još mogućnosti da pomogne Voši.

Kaningem će u naš tim doneti brzinu, preciznost i iskustvo igranja na velikim turnirima, što ga čini nezaustavljivim na terenu“, pohvalili su se Novosađani.

Amerikanac je bio u Dalasu, gde je počeo karijeru, zatim Atlanti, Sakramentu, Los Anđeles Klipersima i Klivlendu i Milvokiju. Onda je karijeru gradio van otaždbine, uključujući boravaka u kineskom Šangaj šarksu, dok je u Evrop bio član Bajerna i Breše, a oprobao se još u Izraelu i Litvaniji.


tagovi

Džared KaningemKK VojvodinaKK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara