Neistinite informacije iz Amerike, Palasio je živ

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.11.19. | 18:58

Potvrdila portparolka Bruklin Netsa

Informacija da je bivši košarkaš Partizana poginuo netačna je! Jedan od najboljih stranaca koji je igrao u crno-belom dresu nije podlegao povredama nakon što ga je pregazio automobil ispred jednog tržnog centra u Torontu, kako je objavio jedan lokalni portal iz tog grada.

Iz više izvora potvrđeno je da je Palasio živ i da se oporavlja.
"Ovi izveštaji su netačni. Razgovarali smo sa Miltom, on je živ i zdrav", izjavila je Megan Volš, zadužena za odnose sa medijima u Bruklin Netsima, kluba za čiji razvojni tim Palasio radi kao trener.

Izabrane vesti

Podsetimo, CBTV pisao je kako su se lekari čitavu prošlu noć borili za Palasiov život, međutim da su povrede bile teške, te da je Amerikanac u jutarnjim satima preminuo.

Policija je utvrdila da su vozaču Honde otkazale kočnice. 

Milt Palasio poreklom je bio iz Belizea, imao je 41 godinu, a dres Partizana nosio je u sezoni 2007/08. Član crno-belih bio je i jedno kraće vreme tokom 2009. godine. Pre dolaska u Beograd igrao je u ekipama u ekipama Vankuver Grizlisa, Boston Seltiksa, Finiks Sansa, Klivlend Kavalirsa, Toronta Reptorsa i Jute Džez.
"Nije istina da je Milton Palasio poginuo. Radi se o lažnoj vesti. Čuo sam se sa Dankom Cvjetičaninom, koji je manadžer i on mi je potvrdio da je s Palasijom sve u redu", rekao je za Kurir Duško Vujošević, koji je trenirao Palasija u Partizanu.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara