Nedović zvanično u Zvezdi, ugovor na tri godine

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 16:31

Crveno-beli potvrdili povratak sjajnog košarkaša

Epilog koji je najavio Mozzart Sport, dobio je zvaničnu potvrdu - Nemanja Nedović je ponovo član Crvene zvezde. Šampion Srbije i ABA lige potvrdio je povratak bivšeg košarkaša Golden Stejta, Valensije, Unikahe, Armanija i Panatinaikosa.

Izabrane vesti

"Nemanja Nedović novi je član Crvene zvezde. Nemanja, Zvezdino dete tako se vraća kući nakon 10 godina, a sa našim klubom potpisao je trogodišnji ugovor. Crvena zvezda ovom prilikom želi da izrazi ogromno zadovoljstvo jer je Nemanja pokazao ogromnu želju da se vrati u lčib i zbog toga učinio konkretne poteze kako bi mogao da napusti prethodni klub za koji je prošle sezone u Evroligi ubaciovao preko 14 poena po meču. O daljim koracima u prelaznom roku, KK Crvena zvezda mts će blagovremeno i svakodnevno obaveštavati javnost", navedeno je u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Nedović je profesionalnu karijeru i počeo u Zvezdi za koju je igrao od 2008. do 2012. godine posle čega se otisnuo u inostranstvo. Prvo je branio boje Lijetuvos Ritasa, zatim imao kratku epizodu u Golden Stejtu u NBA ligi, da bi se zatim vratio u Evropu kao igrač Valensije. U Španiji je nastupao i za Unikahu, potom je dve godine bio član Olimpije, da bi od 2020. igrao za Panatinaikos.

Član reprezentacije Srbije koja je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila srebrnu medalju je ujedno prvo pojačanje crveno-belih pred novu sezonu, dok su ekipu koja je nedavno osvojila triplu krunu po okončanju sezone zvanično napustili trener Dejan Radonjić, Ostin Holins i Dejan Davidovac.


tagovi

KK Crvena zvezdaNemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara