Nedović, Star Sport
Nedović, Star Sport

Nedović: Zdrav mogu sve, trener mi je rekao da ću imati ključnu ulogu

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.08.20. | 16:53

“Imamo mnogo oružja, posebno u napadu. Imamo sjajne plejmejkere koji će da kreiraju. Moramo svi da napravimo iskorak kako bismo ispunili ambicije", rekao je srpski košarkaš

Posle sezona u Armaniju, Nemanja Nedović sada vidi šansu za restart u dresu Panatinaikosa. Kao jedno od zvučnijih pojačanja Zelenih ovog leta, Nedović je govorio za Eurohups o ciljevima za narednu sezonu.

Između ostalog istakao je da očekuje da Panatinaikos bude na najvišem evroligaškom nivou, te da mu je predočeno da će imati ključnu ulogu u dresu Zelenih.

Izabrane vesti

"Zdrav mogu sve da postignem. Mogu da se takmičim na najvišem nivou. To sam i dokazao, posebno u Malagi i na startu u Milanu", rekao je Nedović.

Treninzi su krenuli u Panatinaikosu u utorak, ali je Nedović stigao u Grčku ranije kako bi se spremio što bolje za narednu sezonu.

"Osećam se odlično. Uzbuđen sam što sam ovde i verujem da sam bio u pravu što sam došao nekoliko dana radnije, kako bih mogao da se vratim u ritam i naviknem na život u Atini", istakao je Nedović.

PAO je u procesu reizgradnje, ali srpski košarkaš ističe da je to i dalje snažan evroligaški tim.

"Naš tim je napakovan kvalitetom i što je najvažnije svi smo motivisani da napravimo uspeh. Želimo da dokažemo da Panatinaikos pripada najviše evroligaškom nivou".

Sada se Nedović fokusira na novi start i objašnjava odlulu da ode u veliki grčki tim.

"Želim da se osećam udobno i da doprinosim što je više moguće. Osećam se bitno ovde. Trener Jorgos Vovoras i ja smo razgovarali i objasnio mi je da će moja uloga biti ključna za tim", rekao je Nedović, a onda i nastavio...

"Panatinaikos će biti drugačiji ove godine jer se nećemo oslanjati toliko na jednog igrača kao prethodnih godina. Imamo mnogo oružja, posebno u napadu. Imamo sjajne plejmejkere koji će da kreiraju. Moramo svi da napravimo iskorak kako bismo ispunili ambicije", rekao je Nedović.


tagovi

Nemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara