Komentari na vest

Nedović: Reprezentaciji sam na raspolaganju protiv Turske, posle Zadra ne treba paničiti

Z

Zabusanti

pre preko 1 godinu

Ove manekene sto ih mrzi da putuju ili imaju vaznijeg posla (da te napuni Fener 20 razlike) ne treba vise nikad ni zvati u reprezentaciju. Da je Andjusa bio umesto ovog manekena ili Gudurica sigurno bi igrali finale. Prevarantu, zabusanti.
B

Bruka i sramota

pre preko 1 godinu

Cekaj turci idu da treniraju sa reprezentacijom pa igraju pa opet igraju a nasima tesko?! Nekad su ljudi iznajmljivali o svom trosku privatne avione da bi stigli igrali za reprezentaciju. Ove nase sto bi da biraju sta i kad hoce a kad nece ne bih vise nikad pozivao u reprezentaciju. Ne igra ti se, lepo nemoj nikad ni da dolazis a ne neko drugi izbori i potvrda ledja za manekene. Tako mogu i na prvenstvu da biraju ovu bih da igram a ovu ne bih jer imam nesto Pametno je da radim. Zato smo tako i prosli na prvenstvu, bolje zbog ovakvih nismo ni zasluzili.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ne znam samo ko je bio taj "genijalac" koji je resio da dovede Nedovica, decko nije u stanju da se sastavi sam sa sobom....Oporavak od povrede traje kao da ga je Scania pregazila.
Z

Zzzz

pre preko 1 godinu

Čekaj, svi iz zvezde su na raspolaganju, zvezda puna Srba i onda ovaj 1 od 3 što ga selektor izabere zbog umora neće igrati za reprezentaciju, a igraće u istom terminu za zvezdu? Može li neko od Srbendi da objasni?
c

cekaj

pre preko 1 godinu

Ne kontam, teski treninzi u reprezantaciji pa ostaje u Zvezdi kaze odigrace utakmicu protiv Fenera? Pa sa Fenerom Zvezda igra sutra, a reprezantacija igra prekosutra? Sta radi taj Vlada Jovanovic na treningu onda, jel se preskace lastis, ili hoce da kaze da dok igra za Zvezdu ne mora da se cima toliko?
g

golst

pre preko 1 godinu

Pitaj Ćokija šta da radi stručnjaka do mojega
c

cekaj

pre preko 1 godinu

Brate nemam ja sta da pitam Cokija, ja navijam za Partizan, ali mi nije jasna ova logika oko reprezantacije, tesko ti je da igras protiv Velike Britanije a mozes protiv Fenera, pogotovo sada kada mora da se jure pobede zbog odlaska na svetsko prventsvo, svi se lepo odazovu kad treba to svetsko da se igra, a kad treba da se kvalifikujes tad se stede da ne rizikuju povrede, Aleksa Avramovic je igrao sa slomljenom sakom te kvalifikacije prakticno, dok su neki evroligaski igraci bili umorni tad da bi igrali protiv Belgije u tom mecu, a sad Nedovic umoran od Zadra gde imao 25 minuta, pa preskace Engleze velesilu u kosarci, da bi igrao protiv Fenera koji je prvi u EL. Nema logike
G

Godzila

pre preko 1 godinu

Idealna prilika da odigraš protiv Turske i da opet pauziraš dva meseca zbog neke povrede. Nemoj to da propustiš.
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Koliko god da je Kalina bio lider i pun pogodak ovaj je težak promašaj. Neko treba na robiju jer je ovome dao platu od milion evra po godini. Da se pitam i da je moguće, odmah bi raskinuo ugovor sa manekenom.

Gost17

pre preko 1 godinu

Samo da ne bude iz igre 0/13 kao neki dan i super
a

ajde bre

pre preko 1 godinu

nema sistema u odbrani, akcije za centra, sve se svodi na tapkanje lopte i šut za tri, naravno da ne valja nista...
l

limontus

pre preko 1 godinu

Decko dovedi se u red..Ne pokazujes ni 10% onoga za sta si doveden,za takvu platu takav ucinak..Sramota
w

webb

pre preko 1 godinu

ma ti znas koja je njegova plata , rekao ti on.
@

@webb

pre preko 1 godinu

Rekli su isti oni koji su rekli Panterovu a posto u tu vjerujete onda 1.1m godisnje za hodajuci VMA
s

svedok

pre preko 1 godinu

Blago vama sve znate. Pa ovako oni koji su rekli kolika je plata Paneru kapitenu institucije znaju sigurno kolika je jer su ga plaćali podosta kada je bio na nižem nivou pre tri sezone u Zvezdi. Ovi pak drugi samo kontriraju i ne mogu ama baš niotkud znati iznos. Njega će saopštiti Čović jer podnosi javnosti na uvid na kraju sezone. Ovi pak drugi nikome ne podnose izveštaje jer imaju svoje nevolje.