Komentari na vest

Nanelijev agent se oglasio: Džejms krvario za Partizan, sada će sudovi odlučiti

D

Dre

pre 17 dana

Neko će nekada napisati knjigu o ovom crno-belom Judi. Toliko laži je izgovorio da bi pokvario detektor laži. Pos×r@o se na sve svoje titule...
G

Gost1234

pre 20 dana

Hahah avangarda, simfonija, časovi ljubavi...... A u suštini teška malogradjanstina grobarska)))))))) Made in Prislonitsa))))))))))))))
G

Gostule

pre 20 dana

Ne vidim razlog za bilo kakav sudski spor, niti je sudski spor moguc. Koliko znam Naneliju je istekao ugovor i Partizan ima pravo da sa njim ne produži isti. Ako mu ugovor nije istekao, ni tada nema mjesta za sudski spor jer je igrac tučom sa igračem Zvezde prekršio pravilnik i kodeks ponašanja koji svi igrači potpisuju kad dolaze u Partizan. Tako da ova priča Nanelijevog menadzera ne stoji niti pije vodu kao ni tvrdnja da uprava pljuje Nanelija, sto nije istina vec mu se klub javno zahvalio na svemu u prethodne dvije godine. Samom igraču je krivo sto sa njim nije potpisan novi ugovor ali sam je kriv. Nakon tuče sa Lazarevićem da sam u upravi Partizana, ni ja ne bih produžio ugovor sa njim.
i

iOS notifikacije

pre 20 dana

jos uvek vam ne rade bedzevi na ikonici aplikacije iako ste preksinoc postavili update na app store... nadam se skorijoj popravci jer mislim da bi bilo dosta korisno da postoji hvala :)
B

Bida

pre 20 dana

Dule bimu dao dozivotni ugovor 100 posto daje trener

bebs

pre 20 dana

gramatiku i pravopis u ruke i udaraj
Ž

Žerac

pre 20 dana

Dobar deo grobara počeo da shvata u kakav kanal vas je ličnih interesa doveo Obradović uz svesrdnu Mijailovićevu pomoć. Nažalost nekima će trebati još par godina da to shvate. Nije on u Partizan došao iz ljubavi prema klubu, već prema parama. Plata od skoro 3 miliona eura, a nigde rezultata to izgleda da ima samo kod vas u Partizanu. Sezona samo što nije počela, a on kreće sa kompletno novim timom. Tamo na kraju kada opet bude bez trofeja, reći će da je timu trebalo vremena da se uigra, jer su ipak svi došli sa raznih strana i nisu se igrački poznavali. Da će sledeća sezona biti daleko bolja, a onda će pred početak iste opet da promeni desetak igrača i tako u krug. Dok svi navijači ne shvate da je njegov lični interes iznad kluba. Mada u to čisto sumnjam, jer gledajući vaš FK koji je deset i više godina na aparatima još postoje oni koji se kunu u Vučelića i Vazuru.
Д

Деки

pre 20 dana

Питај људе у ФК Борац да ли је који КЕШ дао клубу.
P

PD

pre 20 dana

I to što ti pišeš ni sam ne veruješ. Verovatno imaš neki interes, ti znaš da je Željko u Partizanu zbog novca. Šta sve ljudi neće da pišu da bi pokupili neko plus.
O

Od mene

pre 20 dana

Licni motiv je sa druge strane brda.
D

Dzi

pre 20 dana

heroj sa Kosara...a ne nije ta prica..a krvario...hm... krvario u ratovima 90 tih...u bosni i hrvatskoj...a ne ni to...? ratovao za generalaa Dulaa u prvim partizanskim ratovima... ne nije ni to...hm...? borio se u Maliju protiv Serza Lazarevica i francuske tajne sluzbe...? a sta nije taj Lazarevic..a despot Stefan? auu hajlender bio u turskoj vojsci? a nijje ni to... hm.. pa dje ovaj krvario? madridski obracun kod palog borca ?
G

Gentleman

pre 20 dana

Gospodo, Partizan je institucija za sve vas!!!
I

Iskreno

pre 20 dana

Ja kapiram da je ovo bilo ironično ali ako nije odmah kod psihijatra!
D

Dzi

pre 20 dana

pa naravno, simfonija dirigenta doktora nedeljkovica.
I

Ih breee

pre 20 dana

Kako je Aleksa unistio Nanelija na Olimpijadi... A nije? Sto? A da Aleksa je prvi plej buduceg sampiona Evrope, Sveta i ako da bog Olimpijade... A Naneli to je neki crni igrac iz Murike

PFK NIŠ

pre 20 dana

To sto je izudarao onog smotanog Lazarevica je bilo pozeljno, a i korisno, ali sto se ovo desava sada mi je malo cudno, blago receno... Zeljko ga hteo i dalje, Ostoja ga prvo branio posle tuce, sada napada i prica o nekoj kazni, prica o njemu lose... Da sve ovo radi Ostoja, eto tako, prosto mi nemoguce, jer je on prvi svestan da ovo dolazi do EL samo tako lagano, a cekamo trogodisnju licencu, koju FMP-icic samo moze da sanja, tako da ovo je maslo najbolesnije osobe u Srbiji, iz ljubomore i frustracije...
O

Ojdjdhf

pre 20 dana

Pa zato sto ti je pozeljno bilo sad ti je čudno...Ko da,si sa Nanulicom nevinost izgubio?
F

F 20.0

pre 20 dana

Au brate moj.
S

Streptomicin

pre 20 dana

Zapravo je Lazarevic brisao patos sa njim. Postoji snimak.
A

Avangarda

pre 20 dana

i "časovi ljubavi"!
L

Luja

pre 20 dana

Pa JSDP nije ni orkestar Bekije Bekića a kamoli "simfonija".
7

79

pre 20 dana

Džejms je zamhnuo da se oslobodi okliznuo se i slučajno udario Lazarevića😀 Pa ovo nema ni u Monti Pajtonu
A

Alex20

pre 20 dana

Ovo je prevazislo sve predjasnje 😀
R

Reda 11

pre 20 dana

Kao navijac Partizana, sa objektivnim gledanjem stvari, često sa komentarima pogodim metu, nazalost idolopoklonicama je to tesko da shvate. Pa da pocnem... Bezgranicno Idolopoklonstvo ni u jednoj sferi zivota nije donela dobra, tu nam je primer nazalost politika i stotine hiljada zivota odnesenih u nepovrat. Da se vratim na sport. Navijaci Partizana nazalost vecina vise ne navija za Partizan, i za njegovo dobro vec za Zeljka Obradovica. Klub nemá viziju,nema plan. Jedan čovek je i predsednik, i direktor i trenér, i vodja navijaca. On odlucuje da li ce raditi sa ugovorom ili bez. Njegova izjava na N1 "posle poraza od Burse rekao sam Ostoji da naredna 3 meseca nije duzan da mi da platu" ako ja odem u firmu i kazem da ne zelim platu naredna 3 meseca, dobicu odgovor da to nije po zakonu i dá zbog toga firma moze da odgovara. Naravno pošto je Zeljko sve u Partizanu za njega pravila ne vaze. Doveli smo ga kao najtrofejnijeg trenéra, sa obecanjem da ce praviti domace igrace (sam izjavio) tri godine kasnije nas je ubedio da trofeji nisu bitni, da domaci igraci nisu bitni, vec da zapravooo ON ima mnogo vecu misiju u Partizanu. Licenca na 3 godine Njemu se aplaudura u Zagrebu, pisu kolumne evropski novinari, i zapravo on svojim prisustvom "časćava" i promivise klub, za koji niko nije znao pre njega. Oterao je CEO tim ON ostao to u istoriji sporta nije vidjeno. "Ko smo mi da sumnjamo u njegove odluke" Kao navijaca Partizana me boli sto smo dozvolili, a najpre poverovali da je Željko veci od kluba. Time u prilog idu komentari "Bez njega ne bi postojali" Postavljam pitanje pre svega idolopoklonicima... Kako vas je ubedio da su 3 godine bez trofeja uspesne? Pardon 1 trofej je uzeo Kako vas je ubedio da ni jedan domaci igrac ne valja? Kako vas je ubedio da celu filozofiju tima sistem godinama gradjen a to je pravljenje mladih domacih igraca( barem jednog svake godine) prihvatite kao nebitnu? Kako vas je ubedio da bi smo se bez njega ugasili? Kako vas je ubedio da on Mojsije koji ima posebnu misiju za Partizan? Kako vás je ubedio da je normalno da ga rekovalescenti Zvezde delju 8x a mogu po njegovoj izjavi jos 25x pa staaa? Kako vas je ubedio da je 11- to město u evrologi vaznije od trofeja? Kako vas je ubedio da su ove 3 godine njegovog rada uspesne i da zasluzuje nov ugovor? (pustite price o trofejima sa bivsik klubovima pricam o ove 3 godine u Partizanu) Kako vas je ubedio da Aleksa Avramovic nije za Partizan vec igraci iz Sudana? A NAJVECE pitanje imate li sramote?? Do juce stě se kleli u Nanelija svojim ocima videli sta je dao Partizanu. Danas su vam vasi IDOLI rekli da je Naneli los u svakom smislu, i vi naravno vise verujete njima nego sebi samima.
P

Preruseni

pre 20 dana

...cigaen,ajde paljba 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡 Idi čitaj vesti o Vesni Čović...
Š

Šonopolare

pre 20 dana

Majstore 👏👏🤣
2

2 na 2

pre 20 dana

Rođače svaka čast na komentaru ako si Grobar, al ja vas takvih izuzetno malo poznajem. Inače ovo sam manje više slično i ja tvrdio poslednje dve sezone iako ne mogu da kažem da baš mogu da vas gledam. Al proradi nekad neka saosećajnost kad vidiš da je i protivnik od krvi i mesa kao i ti i da i njega zabolele slične stvari kao i tebe. Kad se budete izlečili od viška vere u neku izuzetnost ima nade za vas, al iskreno živ nisam za vas na tu temu. Pre će Dunav i Sava da presahnu nego što ćete vi da se spustite na srpsku zemlju.
A

Astoria

pre 20 dana

Sve potpisujem, odličan komentar! Lepo i taksativno je sve navedeno. I to su činjenice, sviđalo se to nekome ili ne. Obradović je veliki trener, ali sujeta ga onemogućava da bude i najbolji. A Ostoja izjavljuje kako "KK Partizan nije jedan čovek". Sve o čemu svedočimo da se dešava oko KK Partizan ga debelo demantuje. Ispada da je ŽO zaista iznad samog kluba!
S

Storry

pre 20 dana

BRAVOO! I DA HOĆU,NE ZNAM ŠTA BIH DODAO,OSIM MOŽDA PITANJA,ČIME JE ZASLUŽIO JOŠ VEĆU PLATU. INFORMACIJE LAŽU O ČAK 2,8 MIL.PO SEZONI + BONUSI!
Z

Zigmund

pre 20 dana

Pocecu od kraja. Naneli je prozvao Ostoju ili ti upravu, navijacima se zahvalio na podrsci.Nas 99% ceni i postuje Nanelija kao igraca i jeste bio nas najbolji igrac prosle god. Pretprosle je prelomio onu protiv Efesa kad smo i sezonu prelomili. Ali vrati se samo prethodnih 10 utakmica pre te sa Efesom. Gde je bio Naneli? Na klupi bez ijednog min ni u ABA, niti u EL. I to je Zeljko odlicno uradio, Naneli nije hteo, tj. nije se zalagao u ABA, pa ga je Zeljko drzao na klupi jedno 6-7 utakmica. Kad je shvatio poceo je i da odradjuje ugovor pa i vise od toga. Avramovic, odlican igrac, moze da prelomi, defanzivno top, ogulio kolena i za klub i za reprezentaciju. Tri utakmice odlican, pa 3 u autu. Plejmejker sa 2-3 asistencije po utakmici, prosecno prenosenje i utapkavanje lopte min 15sek i onda panika. Ili krene ka kosu ili da vruc krompir saigracu na 3sek do isteka napada. Za celu proslu sezonu u EL nije 10x spustio loptu centru. Jednostavno Avram nije plej i odluka strucnog staba je da se ove godine igra sa pravim plejom. Da ne zaboravim, Avram je direktan krivac za neke poraze, recimo Bursa. Sto se Zeljka tice, jeste rekao da zeli srpske igrace. A koje to srpske igrace, da ih nabrojis tesko da bi skupio dvocifren broj. Kog ti mladog naseg da izbacis kad on cim ga draftuju samo misli kako preko bare. Ili recimo za tvoj klub, koga ste to vi izbacili, ko ce igrati za vas kad Lazic, Teo i Neda odu za dve, tri godine, a i Kalina je mator. Da li ti znas ijednog grobara koji je zadovoljan proslom sezonom? Da li si cuo za koga je Zeljko rekao da je najveci krivac i kako je ocenio tu sezonu. Nema sta nama Zeljko da prica, grobari znaju kosarku i svesni su da je prosla katastrofalna. Za kraj, EL jeste najbitnija, zato sto tu igras sa najjacima i vidis gde ti je mesto. Zato sto u EL ima sudijskih gresaka, ali nema faulova kad je igrac udaljen 2m, zato sto je Naneli dobio 2 namerne protiv Makabia za nenamerno udaranje, a Lazic za bodicek samo obican faul. Zato sto u EL svi klubovi od Reala do Asvela pocinju takmicenje sa skorom 0-0, dok u ovim lokalnim, regionalnim i privatnim pojedini krecu sa 2-0.
K

Knele-CG

pre 20 dana

Evo ja ti kao navijač Zvezde kažem svaka čast momče! Objasnio si im sve. Ovo je to, suština.
G

Grobar 62

pre 20 dana

Ne lupaj
U

Unhchtew

pre 20 dana

Po ovome sto citamo prethodnih dana vidim da u Partizanu mnoge stvari vec duze vreme ne stimaju kako treba,mada to se i videlo na terenu i osetilo...Kad je rec o Naneliju mogu samo da mu se zahvalim za sve sto je uradio za Partizan prethodne 2 sezone,za mene jedan od najboljih stranaca koji su igrali u Srbiji....E sad ona njegova prgavost,sklonost konfliktima,provokacije mi se nikad nisu dopadale i to kao svaki normalan navijac osudjujem,ali cini mi se da ga je Obradovic izradio i nije stao uz njega kada je bilo najpotrebnije...Obradovic jeste legenda srpske i evropske kosarke,ali poslednjih godinu dana taj covek je od one titule u ABA ligi prosle sezone izgubio kompas i vodi klub u propast...I unistice ga svojom sujetom jer mu niko ne valja za debakl proslosezonski svi su krivi,ili sudije ili igraci ali nikada on...Partizanovac sam i hvala mu na svemu sto je uradio za klub,ali ovde kao da je on iznad kluba a nigde ne valja kada je bilo koji pojedinac ma koiko bio zasluzan za neke stvari bude veci od kluba!!!
I

Iskreno

pre 20 dana

Kao sto sam rekao ovo moze da bude poslednja sezona kkp. Ako ne udju u 10 ili ne osvoje bar jedan trofej 🔒 je zagarantovan! Kako ono bese "ceo svet gleda" i treba da gleda kad non stop lazi i obmane. Ako nista drugo bar ce Vojvodina imati vise navijača!
i

iz laktasa

pre 20 dana

dolazi u zvezdu ,zato je sklonjen lazarevic da se ne makljaju po treninzima
d

dexiko

pre 20 dana

Opa đurđo,ovo postaje sve zanimljivije.
J

JSO

pre 20 dana

Kako sad grobari pisu ( mnogo njih ) da je Naneli bio prgav,provokator,a onda je bio cvece? Kako se vremena menjao kos ovih grobosa,za njih nista nije sveto. Prava simfonija. Sami su sebi zadenuli nadimak kakv ce sprdnja biyi kad krene EL i porazi. Samo polako.
L

Locinaaa

pre 20 dana

Ja sam Zvezdas evo vec hvala bogu 40 godina... Ovi murikanci su toliko bolesni da je to neverovatno.. Partizan dobija za sta god ova spodoba tuzila a vi grobari naucite da Amerikanci nikada nisu i niti ce da vole Srbe... Neverovatno mi je da ovog puta navijam za Zeljomira i Ostoju
I

Institucija

pre 20 dana

Problemi u avangardi?
m

metalika moj dobar

pre 20 dana

Naneli je bog ...treba da ucute i Ostoja i Zeljko
f

fenomeno

pre 20 dana

Sad će ga Čović dovesti u Zvezdu. Realno, ne treba on Zvezdi, i realno, uopšte nije neki poseban kvalitet, u godinama je, hajde da kažemo solidan igrač. Ali Čovke će ga dovesti čisto da odmah napravi haos i tenziju, time se čovek hrani
2

2838

pre 20 dana

A I ti se nekim bunukama hranis
l

lion zion

pre 20 dana

i vladimir lucic kaze da ga je naneli udarao u glavu u toku utakmice sa bajernom tuko je i anusica i jareta i aleksu ko volove u kupusu.a grbari ga obozavaju...

bebs

pre 20 dana

simfonija braco cigani ako niste znali
K

Kup

pre 20 dana

Dao si puno Partizanu, dobio si isto tako dobre pare... Realno, nije potreban ovom timu, provalili su svi da lako ulaziš u konflikt, provocirali bi ga... Svako ko sebe stavlja ispred interesa tima, nije za kolektiv...
J

Jsjsjdud

pre 20 dana

Al ga Žota ostavljo do pemzije..Da bide Ðoda..
M

Mauro Tasoti

pre 20 dana

Meni nije jasna samo jedna stvar kad je u pitanju Naneli.Zašto čovek lepo ne ode kao što su otišli svi osim Koprivice uz obostrane dobre želje za nastavak karijere i idemo dalje.Ovako izgleda da Naneli želi na silu da ostane i da ne može da prežali i preživi to što nije bio na crno beloj simfoniji.Sad poteže neke isplate a jasno je svima da su Naneli,Ledej,Panter,Dožer,Kaminski i Ponitka debelo naplatili igranje u Partizanu a za uzvrat mu dali nula trofeja.Naneli u svojim godinama nigde ne može da dobije ugovor koji je imao u Partizanu.Osim toga posle one tuče Željko je verovatno istog trenutka precrtao Nanelija bez obzira ko je tu više ili manje kriv.Ovo što se sad dešava gde se čak uključuje i Nanelijev agent šteti i klubu i igraču.
@

@odg

pre 20 dana

Otisao bi on da nije bila priča da će ostati. Jel vidis da ga je Zeljko molio da ostane, da je zbog toga odbio druge klubove i na kraju ostao bez... Pritom sigurno mu se kasnilo sa platama, sigurno je kaznjen naknadno za ono sa Olimp. I na sve to još kazna zbog tuče sa Lazarevićem. Logično je da mogu da ga kazne ali ne posle 6 meseci i od poslednje plate.
R

Ron Jeremy

pre 20 dana

Batice imas 34 godine i jako zajebanu narav, nisi cvecka. Volis da provociras, prgav si i bezobrazan. Hvala ti na svemu mili moj ali Partizan nikad nece biti jedan igrac. Partizan iznad svih !!!
n

ng

pre 20 dana

jel si siguran iznad svih🤔
0

0909

pre 20 dana

Taj tvoj .... ne može da bude iznad svih, jer je neko ispred njih. Bolji, veći, kulturniji... i više cenjen a ti znaš ko je....
M

Milojko Arsenić

pre 20 dana

Čak i pored snimka u kojem se vidi kako Lazarević sasvim slučajno jedini iz tkz. zvezde izlazi iz svlačionice kada i igrači Partizana, u železniku su i dalje uvereni kako je on žrtva. Mada kada im je prošla 2011 , što ne bi i ovakve stvari. Al treba čestitati Čoviću i imperiji, kada si bot ne punis mozak drugim informacijama, već samo vrtis jednu i radiš temeljno svoj botovski posao. Alal vera čovke!
a

auu covece

pre 20 dana

ti bot nekome govoris da je bot
D

Dachazvezda

pre 20 dana

Vest o IGRAČU PARTIZANA, AGENTU IGRAČA PARTIZANA, saopštenju KK PARTIZANA.... A ti u 10 redova o Zvezdi, 2011, Čovketu, botovima, alal vera?!?! 😵‍💫😵‍💫🤦 Ono kad imaš dve sive ćelije, a jedna crkava 😵‍💫🤦🤭
r

reb8888

pre 20 dana

...mogu da zamislim sta bi pojedinci pisali da se ovo desava u zvezdi...
m

merllin_pfc

pre 20 dana

Ovo uopste nebi ovako odijeknulo da je u pitanju FMP 2. Pa kod nas se posvadja bivsi igrac sa predsjednikom I vise odijekne nego vasi dupli ugovori , suspenzija , muljanje I xl table Vi ce te uvijek biti drugi kosarkaski klub I iz Partizana E to vas boli Zeljko , Savic Bodiroga I Euroleague 92 Spor Pozdrav
@

@merlin

pre 20 dana

Ako nisi klinac trebao bi da se zapitaš za svoje mentalno zdravlje.
R

Realno posmatrano

pre 20 dana

Partizan jos jednom pokopava sam sebe. Prvo brani Nanelija, izjavama da on nije takav igrac i da on ne bi izazivao tucu, nakon toga sad iznosi prljav ves, pominje se neki incident i u EL. Nek se odluce jel Naneli dobar i ne bi nikad on bilo sta ucinio (ma da smo videli da je davio Lazarevica) ili je ustvari "prljav" igrac koji je vise puta krsio pravila.
D

Derbi

pre 20 dana

Naneli na utakmici uhvatio Lazarevica za vrat, svi vide jer ima snimak, ovaj cuti, svi odu kuci i nista. Onda drustvo zajebava Lazarevica sto mu je ovaj to uradio, on se zamislio i da ne bi ispao p.cka kao sto jeste, na treningu pred pocetak sledece utakmice ide da ispravlja ono sto je propustio odmah da uradi. Naneli mu to ne dozvoljava jer nije kao on i ko je tu kriv? Ako nisi odmah reagovao sta trazis posle dva dana?
5

5era

pre 20 dana

Brate u kom svetu zivis ?
V

Vikiliks

pre 20 dana

A ti si neka Majka Tereza. Naravno da pametan igrač neće da napravi glupost na utakmici, kao vaš Partner,
@

@Vikiliks

pre 20 dana

Pa ako nije napravio glupost na utakmici zasto je bilo ko kaznjen. A tvoj komentar asocira na to da je glupost ipak napravio, samo sto nije na utakmici.
7

777

pre 20 dana

Ne cveta cveće ni u vaše preduzeće!
G

Godzila

pre 20 dana

Kako je krenulo za mesec dana će da se pojavi lik koji će da tvrdi kako je Lazarević uperio pištolj u Nanelija a ovaj se okliznuo dok je bežao i slučajno zakačio Lazarevića penicom u glavu 😄
p

pedja986

pre 20 dana

idi covece igraj negde, nemoguce da ne postoji klub za tebe. hvala ti za sve,promenili smo ceo tim, pa i tebe. licno sam te obozavao, vise nego pantera, ali mi se tvoj i ledejov stav na terenu nije dopadao, srednji prsti navijacima, prljavi udarci, kad se setim kako.si lucica zavalio laktom, decko poludeo. idi sa srecom, 2 god si uzeo love i love, nem apotrebe da smaras, vratiti se neces vise nikad.
i

ivko svemirko

pre 20 dana

A gde da ide kad svi imaju kostur tima a i da oni koji bi ga hteli ne daju ni 50% plate što mu je savala avangarda. A žoc mu dao reč da bi ga voleo u timu. Jarmonja glupi!
D

Dre

pre 17 dana

Kina, Meksiko, Portoriko, Kolumbija,...
N

Neutralan021

pre 20 dana

Nesto je veoma primetio, gotovo svaki igrac po napuštanju ili pre napuštanja KK Partizan ima problem, ili kasnjenje isplata, neki su cak i sami plaćali da napuste klub (Tristan, Wolden...) To ne rade veliki klubovi. Nikad nisam cuo ista slicno u Realu, Olyu i slicnim ekipama. Neprofesionalizam, a vidim po komentarima da ga sad i navijaci napadaju, umesto upravu, dakle isto je sve to, ekipa lako cemo. Sportski pozdrav.
P

Pa nisi cuo

pre 20 dana

Kad si kosarkaski nepismen. Kampaco je platio Realu obestestecenje da bi zaigrao za Denver. Ako hoces veruj mi da navijam za Zvezdu,ako neces nemoj. Ali proveri i sam pa se uveri ovo za Kampaca
K

Komedija

pre 20 dana

Ovo ni Naneli neveruje sta je rekao njegov agent 😂😂😂 ovaj se okliznuo,a ovaj ga udario 😂😂😂
Z

Zeleznik

pre 20 dana

Ne razumem ni Nanelija ni ovog njegovog agenta. Jel ti istrkso ugovor? Jeste! Jel si isplaćen do kraja jesi! Ako se i kasnilo sa isplatama trebali ste onda momcovi moji dobri ranije da tužite klub. Trener ga ne vidi u budućem timu Partizana i to je to. Pitanje za njegovo agenta, "Jel moguće da takav igrač ne može naći klub i da ga baš niko neće"?
S

Sumar

pre 20 dana

Pa kako ga ne vidi, kada ga je trener zeleo u ekipi? Zeljko je zeleo da on zavrsi karijeru u Partizanu, tako da je tu nesto drugo u pitanju, sigurno je neko naredio da se odstrani iz ekipe.
A

Alo Železnik

pre 20 dana

Ostoja je napravio grešku u koracima, koji mu je trebalo da u medijima maše disciplinskim pravilnikom?!? I treba ovako da se vrati. I kada se razilaziš sa nekim to treba da bude na fer način, a ne da ga prozivaš u medijima.
d

deki74

pre 20 dana

sve ste dobro napisali..mogao je da pregovara sa bilo kim..sta je cekao..jeste da mu je sad OM oborio cenu..jbg..najgore je kad se u udje u novcanik nekome
D

DSCZ

pre 20 dana

Čoviću reaguj.
M

Mislim da

pre 20 dana

Da je Ostoja kaznio Nanelija sa 2 plate zbog tuce, kao i Kabolka sa 5 zbog napustanja za vreme plej ofa, a da sad ovaj trazi te pare, a nije trazio pre jer mislio da ce da muse produzi ugovor, i ovaj sad ostao bez kluba i bez kinte.
F

Forever Young

pre 20 dana

Daj ga u Zvezdu riknuli bi.
A

A nebi ti

pre 20 dana

smetalo udaranje zvezdasa...cuj daj ga zvezdi...koji karakteri fuj.
@

@A nebi ti

pre 20 dana

Sprda se covek zar ne vidis, doduse sprdamo se svi za sve oko tvog kluba tako da, opusteno ;)
T

Ttr

pre 20 dana

Još jedan agent sa kojim se je razgovara znači
G

GostO

pre 20 dana

Verovali bismo ovoj verziji tuce da ne postoji snimak gde Naneli iz cista mira bez ikakvog zagrljaja udara Lazarevica, i gde se vidi da nije to uradio u padu, vec je napao Lazarevica. Opet situacija da li da verujemo svojim ocima ili ovom agentu. Ali mi je najjace da ne zeli da iznosi jos vise peljavog vesa uprave Partizana. I jos to da sudovi treba da razrese neke stvari. Cim je to doslo do sudova, ko zna sta je tu sve bilo.
g

gost01

pre 20 dana

Gost0 pa ti stvarno nisi normalan. Ako si odgledao snimak onda si video i zagrljaj. Trebalo je da pridje Naneliju i da ga nokautira , makar bi ja tako. A on ko cava prilazi ,pa grli, pa bi da pita sto si me na utakmici hvatao za vrat. To pridjes i zvekete po labrnji pa nek se cese. Niko normalan pa ni Naneli nece da ceka da ga prvi nabode ako vidi da je doslo da nema nazad. Naneli ispao jajara na utakmici , Lazarevic posle. Zasto je to problem da se kaze. Napred Partizan!
R

Retro

pre 20 dana

Ahhahahahahha taman one pare sto ste skupljali za porez
T

Te

pre 20 dana

Pare otisle za kupovinu autobusa jos odavno.
C

Crno BELI Naneli 21

pre 20 dana

Vidim da se ekipe koje osvajaju trofeje sve redom ponasaju u skladu sa viteskim kodeksom prvoga reda. Nego su sto bi narod rekao "namazani" provociraju, simuliraju i vrse pritisak u svakoj prilici. Uzmite samo Cokijev AD Klub na primer, Real... Postenjacine u takvim okolnostima ispadaju naivni ko poslednje veverice. Mozda je Naneli prgav ili sta vec, ali svakoj ekipi je potreban takav igrac da trgne ekipu kada je u kanalu. Svakako, bez tuce i prljavstine. Vidim da Kumunalci likuju, jer se plase naseg Nanelija i njegove velicine. Sta je tu je, idemo dalje i bez njega. Ovoliko gorcine nisam imao jos od vremena kada su odlazili Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Mekejleb...Bogdanovic.
S

Streptomicin

pre 20 dana

Glavu gore, pusti gorcinu. Niste nista osvojili ni sa njim ni bez njega. Niti cete. Ove trenutne rezultate biste mogli da imate i sa juniorima.
D

Delija CH

pre 20 dana

Videli smo ga u drugoj utakmici play offa
n

nannica

pre 20 dana

glavu gore, pusti gorčinu hahahahahahahahahah CAR
@

@crno beli naneli

pre 20 dana

...covek ovde prica da je partizan taj koji vtsi pritisak, nigde ne spominje timove koji osvajaju trofeje. a kaze da postoje i stvari o kojima ne zeli javno da govori vec ce sudovi da rese. e sad, sto ti u svemu vidis zvezdu, mislim da je vise do tebe.
K

Kzjshshd

pre 20 dana

Znas kako em se plašimo pokojnog Nanelija em Maria i Arijana! Hahaha
m

merllin_pfc

pre 20 dana

Zaboravi da kazem skuplja Ostoja pare za startnu 4 . (Monake @ Bertans ) Zayo je I stavio cijene sezonskih 20-30% skuplje od FMP 2. Da su nam iste cijene mi bi prodali 40.000 karata. Ostoja je stari smeker taj ni dobro jutro nece da kaze ako nema koristi.
@

@merlin pfc

pre 20 dana

vas u decembru nece buti vise od 6 7 hiljada u proseku jer samo kosarkaska neznalica misli da sa buljukom stranaca sumnjivog kvaliteta koji se u zivotu medjusobno sreli nisu moze da se napravi neki rezultat, ako skrpite 10 pobeda bice dobro, uloge su se debelo izmenile
S

Streptomicin

pre 20 dana

Meni je zanimljivo da je prosecna karta oko 200 evra. Tako sam procitao, ako gresim neka me neko ispravi. I da se proda 20 hiljada karata, to je 4 miliona. Porez je 800 hiljada. Znaci, od karata 3,2 miliona. Oko nove godine ce Ostoja da izjavi da je od karata zaradjeno 30 miliona.
&

&

pre 20 dana

Od karata placaju jednog skupljeg odnosno dva prosecna igraca. A gde je za njih jos 12-15?
V

Vin89

pre 20 dana

slazem se sa agentom,da je najgori trebali su da ga sacuvaju.zasluzio je na terenu
m

merllin_pfc

pre 20 dana

Izgleda da mu nije sve leglo na racun I da je kaznjen novcano zbog Lazervica I neke frke ko ju je imao I Euroleague. Ko je u pravu razrijesice sud ako do toga dodje. Naneliju sve najbolje bio je strasan igrac Ali sve ga je teze I teze bilo kontrolisati. Prevaspitavao je on I Djusu u svlacionici. Licno moje misljenje sve najbolje I da te sreca prati ma gdje God igrao pa maker to bio I FMP 2
J

Jsjsjxu

pre 20 dana

Otišlo mu u SPAM
P

Probajte

pre 20 dana

Sa Sudom udruženog rada. Možda vam pokloni neku titulu.
M

MVPČAČAK

pre 20 dana

Čuj ovog menadžera kakve gluposti priča. Krvario??? A jel za dž, krvario??? Ovaj svet je otišao u pm, definitivno.
D

Dzabe

pre 20 dana

Kada kaze da je krvario to ne znaci bukvalno nego znaci da je davao sve od sebe da odradi posteno taj novac koji je dogovorio ugovorom. Jel smatras da su svi davali svoj maksimum iako ni oni nisu igrali besplatno? Pa koliko imas ljudi van sporta koji primaju platu, a posao jedva otaljavaju.

RealNo1

pre 20 dana

Откуд сад ово кад Остоја каже да је све плаћено и да играч није поштовао правилник?
P

Prti

pre 20 dana

A da neko objavi ta 2 minuta da vidimo ko laze?
H

Haris Džinović

pre 20 dana

Laže mesec :)
o

osos

pre 20 dana

Lazareviću odgovara da se skine odgovornost sa njega, odgovara i Zvezdi Naneliju nije odgovsralo da se objavi, ni Partizanu međutim sad im odgovara Grobari kad budu odgovarali pa može i obrnuto, samo se sjetite ko je direktor arene
M

Mika lirika

pre 20 dana

Naneli je veoma blizu pptpisivanja ugovora sa Zvezdom, mada ga ne žele svi članovi UO. Videćemo šta će biti, a Naneli je prihvatio ponuđene uslove. Informacija proverena.
S

Streptomicin

pre 20 dana

Nisam u toku, ali od toga nema nista. Takvi u Zvezdi ne mogu da budu ni na tribini, a kamoli na terenu.
R

Realno samo

pre 20 dana

Ali proverena info hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahaahahahahahhahahahaa
t

tebriccc

pre 20 dana

vrlo rado ali mi smo popunjenu na njegovoj poziciji hahahhahahaahah
S

Sascha 2010S

pre 20 dana

Ne znam sta je radio van terena nisam video ali znam da je Fantastican igrac ,Kralj Voleo bi da se vrati
N

Ne_

pre 20 dana

Razumem kada bila ona situacija sa Lazarevićem niko nista nije spominjao pravilnik ponasanje, čak ga klub i branio, sad pre neki dan Ostoja spominje neki pravilnik posle skoro 2 meseca, dal realno da smo morali da pustimo Nanelija to jes Ostoja niz vodu, jos ga Zeljko kako Naneli prica molio da ostane do kraja karijere, al to Ostoja sabotira tim ili u cemu je poenta.
M

MVPČAČAK

pre 20 dana

Šta bre bulazniš koji ga klub branio? Alo rođače istog momenta ga odstranili iz ekipe posle tuče sa Lazarevićem iako je bio najbolji igrač Partizana prošle sezone.
D

Dachazvezda

pre 20 dana

Ne znam sta se dešava, al MORA da ie Zvezda kriva!!! Kad se tukao sa onim našim Pink Panterom, Lazarevićem, po saopštenjima, Naneli bio Dalaj Lama, pravednik.. Branio se, odbrana, nikad ne bi on... Sad NJEGOV klub poteže "pravilnike, disciplinu, prvu, drugu, petu tuču..."?!?! Simfonija, rapsodija, parodija, tragedija
d

djovani

pre 20 dana

Pa covek je lepo rekao da nece da kazu jos uvek sta je i zbog cega je haos sta vam nije jasno. a kad bi rekli to bi bila pandorina kutija
.

......

pre 20 dana

Igrač Zvezde koji je OSETIO da mu je Naneli uradio nešto loše na utakmici. Okliznuo se i zamahnuo u hodniku. Pa vi ste legende!
S

Streptomicin

pre 20 dana

To sam i ja pomislio. Kao da nemamo snimak sa utakmice.
B

Blaki

pre 20 dana

O čemu ti pričaš pa ima snimak kad Naneli hvata za vrat Lazarevića za vreme utakmice.
.

.....

pre 20 dana

@Blaki koga pitaš, mene? O čemu ja pričam? Citiram delove saopštenja i krstim se šta lupetaju.
C

Cer

pre 20 dana

Pun mi ovih stranaca sto izgibose za Partizan do poslednjeg evra
D

Dzi

pre 20 dana

agent? mislio sam da kad covek stupa u Partizan odbacuje sve materijalno..i prepusta svoj zivot sili vecoj od sebe samog...sad kao ima agenta...lazan svedok...
i

igor…

pre 20 dana

Ali ahahahaha vrhunski komentar
K

Ksndhd

pre 20 dana

Nesto ko Templari..hahahah
D

De jaan

pre 20 dana

K'o monasi.
v

velikii

pre 20 dana

Спремио сам кокице још јуче. Знао сам да ће бити наставак…
N

Nađi...

pre 20 dana

... devojku.
@

@Nađi...

pre 20 dana

Jel bi mu odgovorio da je grobar ?
N

News

pre 20 dana

Agent se buni jer ne moze da nadje klub koji ce platiti Nanelia kao Partizan. Verovatno je Naneli radio jos mnogo drugih stvari koje nisu izasle u javnost I ovom" tuzbom," hoce da usuti Partizan da ne prica o tome.
G

Gostao

pre 20 dana

Sve sve, ali okliznuo se :DDD pa nemojte. Ovi definitivno jesu bili savrsen spoj.
T

Tor

pre 20 dana

Repac Plandište Dva lika koja vode na YouTube emisiju "Crno beli randevu". Ludilo mozga, Kovin i Laza Lazerević plaču za njima. Ludji su od Žeksa i Tegeltije barem duplo.
B

Bas su slatki

pre 20 dana

Lep im je naziv emisije, bas romantican.....neki Donald sto ni fizicko nije radio i neki ċelavi starac....randevu, ljubav ....ko ce ga znati...
N

NN3

pre 20 dana

"Naneo mu modricu". Nisam znao da se razbijena arkada naziva modrica , svaki dan naučiš nešto novo
Č

Čekaj

pre 20 dana

Zbog čega bi tuzio on Partizan, da, je zbog para,nebi onda mogao Partizan nikog da registruje dok se ne izmiri potrazivanja.
X

XD

pre 20 dana

Nakon incidenta sa Lazarevićem iz partizana su tvrdili da je on anđeo, dobrica, maca mala a Lzarević monstrum. Sada odjednom potukao se sa ovim, pretio onom, najincidentnija ličnost na svetu. Mnogo bre lažete. To vam je u krvi i gotovo.
M

Ma jel moguce

pre 20 dana

Ma branio se nego sta, svi smo videli na snimku kako se branio, kao Tajson u ringu...
s

sombor safl

pre 20 dana

A Lazarevic onako slucajno izlazi iz svlacionice i prati Nanelija i nesto dobacuje..alo bre..
n

naneli

pre 20 dana

ja sam ga u samoodbrani odalamio jednom, ne suvise jako, medjutim nasla se slucajno tu neka kora od banane na podu, lazarevic se okliznuo i smandrljao niz stepenice
G

Gost997

pre 20 dana

Stavio mu ruku na vrat ? e pa gospodo imate snimak druge utakmice kada ovo doticno stvorenje isto to radi nakon bacanja nicim izazvan, raspadnite se medjusobno marvo
Г

Групни

pre 20 dana

Остоја одлази, Вазура нек нас преузме. Звездо, честитке на новој триплој заслуженој круни, ми гробари смо пропали
B

Banja Badanja

pre 20 dana

Ovaj put stajem na stranu igraca ako agent govori tacno. Ali mi nije jasno pominjanje suda. Izgleda da se ovde nece samo na tome zavrsiti, ako Ostoja tvrdi da je Naneli finansijski izmiren
i

ijaooo

pre 20 dana

Ahhahahaha Lazarevic ih ugasio
z

zorge

pre 20 dana

Agent je nejasan... Zbog cega bi tuzio KKP?
R

Repac Plandište

pre 20 dana

Nista mu ne verujem. Ubedjen sam da je Naneli to iznenadjenje koje je Ostojah najavljivao. Ili on ili Bertrans eventualno Majkl Dzordan ako Zelimir poslusa navijace. Ne znam, nisam pametan moracu da sacekam da se oglase postovani cjenjeni i uvazeni Vladan aka Ostojina pudla, britki sportski analitičar Zeks Pantić puma, Ćuja i Donald. Oni sto kazu i pop sto opeva i šlus. Sa ovim su se složili...
@

@Repac Plandište

pre 20 dana

E jel možeš da kažeš ko su Ćuja i Donald, čisto da znamo ?
P

Pfc

pre 20 dana

Cuja je dzaja, Donald je tvorza, motori srpskog fudbala. Izucavace se na faksu za par godina sto rece tvorza, ali pravnom
S

Sa ovim su se

pre 20 dana

slozili da repina sa plandista pokida stalu i da ne dosadjuje da svojim maloumnim komentarima.
Y

Y266q7

pre 20 dana

Mogu li partisanke jedno da se dogovore, posto tvrdite da je ostoja postavljen sa namerom da ugasi kkp, kakva je onda uloga rumenog? Ili i on radi na gasenju zajedno sa ostojom ili je on samo ostojina pudlica, nista se ne pita, samo mase repom kako mu ovaj kaze?
T

To je ta

pre 20 dana

Ljubav do zadnjeg €