©Star Sport
©Star Sport

Naneli zvanično napustio Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.24. | 15:29

Iskusni košarkaš se rastao sa crno-belima

Džejms Naneli više nije igrač Partizan Mozzart Beta, saopštili su crno-beli. Američki košarka je prethodne dve sezone proveo u Humskoj, a finiš prošle obeležio je incident u kom se u fizički sukobio sa igračem Crvene zvezde Stefanom Lazarevićem ispred svlačionica u Beogradskoj Areni, zbog čega se nije našao u timu za treću utakmicu finala ABA lige, a potom ni u završnici domaće Superlige.

Crno-beli su se zahvalili igraču što je bio deo ekipe u istorijskom momentu za klub.

Izabrane vesti

"Košarkaš koji je zbog svega pruženog na terenu postao jedan od ljubimaca navijača Partizana, više neće biti deo tima, ali ostaje neizostavni deo istorije kluba kao važan deo generacije osvajača sedme titule regionalnog šampiona! Džejms, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere!", poručuli su iz Partizana.

Ranije danas u intervjuu za TV Prva o Nanelijevom statusu govorio je predsednik Partizan Mozzart Beta, Ostoja Mijailović.

"Radi se o jako dobrom momku, koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega", rekao je Mijailović ovog jutra, a nekoliko sati kasnije klub iz Humske je saopštio da je došlo do rastanka između dve strane.



tagovi

Džejms NaneliOstoja MijailovićŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara