Matijas Lesor (© Star sport)
Matijas Lesor (© Star sport)

Nan i Lesor održali Panatinaikos u životu

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.24. | 22:23

Zeleni smanjili na 2:1 u finalnoj seriji Grčke protiv Olimpijakosa

Nema metle u Grčkoj. Iako se očekivalo da Olimpijakos zada poslednji udarac, Panatinaikos je pokazao zube u finalnoj seriji i uspeo je da smanji na 2:1 tako što su pobedili u trećoj utakmici rezultatom 83:76.

Ipak, Olimpijakos je i dalje u iizvanrednom položaju pošto se serija seli na Pire gde će Olimpijakos pred svojim navijačima imati priliku da osvojiti titulu šampiona Grčke i to u sezoni kada je Panatinaikos osvojio Evroligu na spektakularan način.

Izabrane vesti

Utakmica je kao po običaju bila tvrda i izjednačena, ali je Panatinaikos blesnuo početkom četvrtog kvartala kada je napravio seriju 9-0 i tako sebi prokrčio put do pobede uprkos svim pokušajima Olimpijakosa da dođe do preokreta.

Panatinaikos je do pobede predvodio Kendrik Nan sa 21 poenom, tri skoka i dve asistencije, pratio ga je Matijas Lesor sa 17 poena, pet skokova, a dvocifren je bio i Kostas Slukas sa 13 poena, tri skoka i dve asistencije.

Kod Olimpijakosa se istakao Nikola Milutinov sa 17 poena i tri skoka, pratio ga je Ajzea Kenan sa 14 poena, a dvocifreni su bili i Alek Piters sa 10 poena i četiri skoka, kao i Tomas Vokap sa 10 poena, sedam skokova i dve asistencije.

Srpski reprezentativac Filip Petrušev je meč završio sa devet poena i četiri skoka.



tagovi

KK PanatinaikosKK OlimpijakosKendrik NanMatijas Lesor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara