Tajvanske zanimacije

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.04.20. | 08:10

Danas na programu 2. kolo fudbalskog šampionata

Tajvan je jedna od retkih zemalja na planeti gde se u ovom periodu sport igra neometano. Fudbalska sezona startovala je proteklog vikenda, a sada je na programu drugo kolo. Sva četiri meča počinju u 10.00.

Hang Juen igra drugu utakmicu zaredom pred svojom publikom posle ubedljive pobede na startu sezone (4:0). Tajčung je takođe slavio, ali daleko skromnije. Hang Juen ima niz od sedam pobeda i u svakom meču padalo je bar po tri gola, a čak četiri puta padalo je bar po pet pogodaka.

Izabrane vesti

Ming Čuan je dozvolio četiri komada već na startu sezone, dok je NTUS doživeo poraz od Tajčunga (1:2). NTUS je u seriji od šest poraza uz samo dva postignuta gola. Doduše, Ming Čuan u prethodnih dvanaest utakmica ima samo jednu pobedu i dva remija.

I jedni i drugi su počeli sezonu s porazom. Tajpej se dobro držao protiv Tajpauera u meču sa pet golova (3:2), dok je Red Lajons doživeo debakl od Hang Juena (0:4). U prethodna tri gostovanja na stadonu Tajpeja Red Lajons je samo jednom zatresao mrežu. Pre šest meseci Tatung je slavio sa čak 7:0!

Oba tima ostvarila su pobede na startu sezone i u oba meča bilo je kiše golova – Tajpauer je slavio sa 3:2, a Tajvan Stil sa 4:2. Tajpauer je slavio u prethodna tri međusobna okršaja protiv Tajvan Stila, dva puta bilo je po 1:0, a u okršaju između ta dva rezultat je glasio 4:3! Tajvan dugo nije slavio protiv Tajpauera kao domaćin...

 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara