Komentari na vest

MVP Jago: Hoću da ostanem u Zvezdi, potrebno mi je još trofeja

J

Jebaklo

pre 4 meseca

Pa normalno da je lepše u Beogradu nego u faveli Vidi se da je normalan i lepo vaspitan
G

Grobarcina

pre 4 meseca

Ostani nama ce biti dobro nista protiv nemam za sledecu sezonu opet ste u top 16
P

Pst

pre 4 meseca

To sto se mucio da igra cele utakmice, pa povreda. Sada mu je koristilo u plej ofu ABA. Nije imao konkurenta kod protivnika. Kad sam video zelju u ocima Tomkinsa koji je prosao svasta u karijeri video sam sta je Janis uradio. Covek je napravio tim iz rasula. Onaj jos rida jer je planirao da mu kao prosle godine sudije pobede. Bravo za Covica imali su srece prosle sezone da nije bio tu. Jel vam sada jasno zasto rumenoglu nece van. Ovde je najbolje placen. Glumi boga. Vi izgubiste i ABA ligu ali tisina. Ne smete mu zinuti. Dobro je sto je potpisao ugovor to znaci da cemo vas tek metlati.
s

shulz

pre 4 meseca

kakav igrac, kakvu brzinu ima, a jos vece srce i mu.. hvala ti puno Jago sto si na svakoj lopti prvi i sto gines za ovaj grb, nema razloga da ne ostanes, mozes biti samo bolji! 🇧🇷❤️
S

Sombor

pre 4 meseca

Riba mu avion.Brate svaka cast.
0

037

pre 4 meseca

ko mu je riba?
L

Lepi NS

pre 4 meseca

Riba mu je neka kosarkasica, visoka je 2.04 metara.
F

Familija

pre 4 meseca

ČESTITAMO ŠAMPIONI bravo za našeg Karlosa Roberta zvanog i poznatog kao Jago krotitelj pehara BRAVO ZVEZDO potpis za Jaga i spremanje za BIĆE OPET KALEMEGDAN je počelo idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii
Х

Х Х

pre 4 meseca

Има уговор на 3 године.
C

Cccc

pre 4 meseca

Jago ostario sam zbog tebe ove godine sigurno 10 g. Malo si se opametio u finalu pa ti i dosta toga opraštam. Nadam se da ces shvatiti sta si radio pogrešno. I pored sreće što smo pomentali komšije razočarali su me Teo i Nedovic, Teo je ušao u utakmicu toliko nekoncentrisan da je to neshvatljivo a ni Nedovic ništa bolji.

bebs

pre 4 meseca

druze 6 puta dobili partizan u nizu. sta ti je???
J

Jago

pre 4 meseca

Sest puta u nizu i malo mu.
O

Ok

pre 4 meseca

Treba pokazati narodu konferenciju za stampu rumenoglua. Kako smo uspeli da ih pokrademo u tri utakmice. Kaze skola za narednu sezonu a Srpska liga kad sude domace sudije smesna. Epa da ih razbijete i u Srpskoj ligi. Mislio sam da je fer da ih pustite da to dobiju kao nema smisla. Covek prica kao da mi nismo gledali iste utakmice. Falio mu Boltauzer. Kaze oni tako trofejni igraju sigurno El. Reko Bodiroga valjda. Za nas nije sigurno da posle 8 sezona pobednik ABA lige igra El. Pa ovako jadni samozivi covece mozes ti da radis sta hoces. Ono sto nisi osvojio na parketu ne moze i pored vase logistike. Ne damo pare a videces i kako. Covek bez morala izgubi toliki broj utakmica ali je bitno gde je bio plasiran u El to kaze govori sve. A to govori da se uhvatio za poslednji adut koji ima. Bahati covece Zvezda ne igra u El dva za dva kao ti i Zoki. Stidi se besramni covece. Glumis kao fer igraca. Onog gurua Zvezda poslala u Rumuniju a tebe videcemo. Mene brine sto tvoji blamovi mnogo kostaju ovaj narod.
Г

Гелор

pre 4 meseca

Сантос нема везе са кошарком, дивљи играч.
@

@gelor

pre 4 meseca

pa zamisli onda kakvi ste vi kad vas on dobije 6 puta za redom

bebs

pre 4 meseca

gospodo braco cigani GOSPODIN JAGO DOS SANTOS