Mozzart na Medakoviću otvorio teren „Saša Obradović“

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.09.19. | 21:13

Nastavljen Mozzartov sportski karavan u akciji „100 terena za jednu igru“...

Velika akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavljena je u naselju Medaković 2 – na adresi Radovana Simića Cige 16, gde je svečano otvoren 79. obnovljeni košarkaški teren. Uz interesantan program, teren je otvorio bivši jugoslovenski i srpski košarkaš, sadašnji trener Monaka Saša Obradović, čije je ime ponelo obnovljeno igralište.

Privilegiju da prvi pokažu svoje umeće na terenu imali su pionri Crvene zvezde i Mega Bemaksa koji su odmerili snage u revijalnoj utakmici. Upravo na ovom igralištu svoje prve košarkaške korake napravio je i Saša, s tim da je teren sada dobio potpuno nov izgled - specijalnu podlogu, profesionalne konstrukcije, zglobne obruče, kliritne table, obnovljene tribine...
"O
vo je velika čast za mene, za moju karijeru. Ovo je takođe mogućnost da se zahvalim mojoj zajednici, mom Medaku. Mogu da kažem da sam došao ovde kada ničega od ovoga nije ni bilo - ni Plavog mosta, ni Medaka 3, a na ovakvim terenima sam pravio prve korake. Hvala Mozzartu što mi je omogućio tu veliku čast", kazao je Saša Obradović.

Izabrane vesti

Zajedno sa Sašom Obradovićem i mladim košarkašima uživali smo u košarci i druženju, još jednom poslavši poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci koji budu provodili vreme na ovom terenu.

Takođe, najbolji šuteri sa linije za tri poena osvojili su vredne novčane nagrade koje je za njih pripremila kompanija MOZZART.

Teren na Medaku je 79. obnovljeno sportsko igralište koje je Mozzart rekonsturisao u okviru svoje akcije „100 terena za jednu igru“. Ulaganje u društvenu zajednicu je strateško opredeljenje kompanije Mozzart, koje će u narednom periodu biti nastavljeno rekonstruisanjem košarkaških terena u gradovima širom naše zemlje…


Mozzart za svaki poen Srbije u Kini donira 1.000 RSD, a za svaku trojku 10.000 RSD u humanitarne svrhe. Do sada je prikupljeno 1.140.000,00 RSD.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara