Počinje borba za "Žućkovu levicu"
Počinje borba za "Žućkovu levicu"

MOZZART KVOTE - KUP RADIVOJA KORAĆA: Zvezda glavni favorit, kvota na Partizan 2,50

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.02.19. | 18:00

Na senzacionalni trijumf Svetog Đorđa kvota je čak 1.000

ABA liga će morati da sačeka neko vreme, pošto je predstojeći vikend rezervisan za nacionalne kupove. U Srbiji se, naravno, igra Kup Radivoja Koraća od 14. do 17. februara, a domaćin je sada već tradicionalno grad Niš.

S obzirom na to da se prvi igrački dan približio, da sutra imamo već na programu dve utakmice (FMP - Sveti Đorđe, Partizan - Novi Pazar), MOZZART kladionica vam je spremila kvote za pobednika predstojećeg kupa.

Izabrane vesti

Naravno, glavni fokus je opet oko dve najjače ekipe Crvene zvezde i Partizana koji su glavni favoriti da se okite peharom, a trenutno se nešto mala prednost daje timu sa Malog Kalemegdana na čiji je trijumf kvota 1,50. Ukoliko verujete da će Partizan, koji je u dobroj seriji u poslednje vreme, osvojiti čuvenu "Žućkovu levicu" čeka vas vrlo lepa i izazovna kvota - 2,50.

Potom, redom idu i ostali učesnici završnog turnira, a najveću senzaciju predstavljao bi sigurno istorijski uspeh malenog kluba Sveti Đorđe iz Žitišta, za čiji je trijumf na završnom turniru kvota čak 1.000.

KUP RADIVOJA KORAĆA - POBEDNIK

Crvena zvezda - kvota 1,50
Partizan - kvota 2,50
Mega Bemaks - kvota 17,00
FMP - kvota 25,0
Borac - kvota 250
Dinamik - kvota 400
Novi Pazar - kvota 400
Sveti Đorđe - kvota 1.000

Sve ostale kvote pogledajte na sajtu www.mozzartbet.com.   

Foto: MN press


tagovi

Kup Radivoja Koraća 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara