Majk Džejms (© Star sport)
Majk Džejms (© Star sport)

Monako izdvaja 9.000.000 samo da zadrži Majka Džejmsa

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.06.24. | 11:14

Iskusni Amerikanac potpisaće ugovor na tri godine

Sve je jasnije da Majk Džejms nema nameru da menja sredinu. Iskusni Amerikanac je pronašao drugi dom u Monaku i očigledno je pronašao zajednički jezik sa Sašom Obradovićem. Njih dvojica nastavljaju da zajedničim snagama napadaju Evroligu jer prema poslednjim navodima Džejms ostaje u Monaku i naredne tri sezone, a za to će klub morati da izdvoji čak 9.000.000 dolara.

Ovu informaciju su plasirali novinari renomiranog Be basketa koji imaju odlične izvore kada je u pitanju košarka u Francuskoj.

Izabrane vesti

Džejms je prošle sezone odigrao izvanredno zbog čega je postao MVP ligaškog dela, a uz to je postao i najbolji strelac u istoriji takmičenja.

"Ako se sećate, pre četiri godine u podskastu sa Mindaugasom Kuzminskasom je pomenuo Monako. Svi su pomislili da je to smešno, da igrač kao što je Majk Džejms nikada neće doći u Monako jer nemaju ništa značajno i zajedničko. I gde je on sada? U Monaku. I to ne samo da je došao u Monako. Već je prvi put u karijeri ostao na istom mestu i biće ovde i dalje. Majk Džejms je dokaz kakav je projekat Monako", rekao je svojvremeno generalni menadžer Monaka za Mozzart Sport.


Podsedimo da bi Monako mogao da ostane bez velikog broja igrača jer ugovori ističu Kembi Vokeru, Eliju Okobi, Jakubi Outari, Džordanu Lojdu i Džeronu Blosomgejmu.


tagovi

majk džejmsKK Monako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara