Misterija Martin pred Budućnost - Zvezda

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.12.19. | 21:08

“On je u jednom ozbiljnom diskontinuitetu što se tiče treninga. Naš ljekarski tim čini sve da ga osposobi", kaže trener Plavih Petar Mijović

U ponedeljak uveče nas čeka derbi između Budućnosti i Crvene zvezde, a pod znakom pitanja za taj duel je Hasan Martin. Ipak, kako pišu Vijesti, bliži je tome da zaigra.

Martin bi trebalo da zaigra, ali sjajni američki krilni centar je tek večeras odradio prvi trening ove sedmice i to odvojeno od ekipe.

Izabrane vesti

Povreda ga je izbacila iz ritma, ako bude igrao, imaće skraćenu minutažu i neće moći da pomogne onoliko koliko bi trebalo, pišu Vijesti.

O Martinovom statusu je pričao i trener Plavih Petar Mijović.
On je u jednom ozbiljnom diskontinuitetu što se tiče treninga. Naš lekarski tim čini sve da ga osposobi, ali u takvim okolnostima sigurno da njegovo prisustvo na terenu neće biti u meri na koju smo navikli i da on teško može da bude u formi u kojoj je bio”, rekao je trener Petar Mijović.

O meču sa Zvezdom pričao je i Suad Šehović.
"Zvezda je promenila sastav, dovela je tri nova igrača, jedan od njih nije ni igrao sinoć u Evroligi. Uradićemo sve da što bolje spremimo meč i zaustavimo njihove dobre strane i jake adute. Čeka nas dosta posla, ali u tome je čar sporta. Jasno je da ćemo morati da igramo odbranu na većem nivou nego na prethodnim mečevima. Kada smo pravi i kada igramo na maksimumu, i napadački i defanzivno, možemo svakoga da pobedimo”, rekao je kapiten Suad Šehović.

Meč između Budućnosti i Zvezde igra se u ponedeljak od 18 časova.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara