Komentari na vest

Mišković se vratio na Balkan

J

Jtd

pre oko 3 sata

Miskovic nikad nije ni bio talenat, sto zbog igrackih karakteristika sto zbog glave, i njegove i caletove i upravo je tu gde i pripada i mozda se moze popeti i stepenicu vise. Pecarski je ipak malo drugacija prica, vidim ovde neki misle da je igrac propao ako zaradjuje pet sest hiljada mesecno, ja se ne bih slozio. Mislim da i on i miskovic zive veoma lepo svoje mlade zivote a sto nisu svi predodredjeni da zarade milione boze moj. A da su propali, nisu uopste i lepo je sto nisu a igrace jos najmanje deset godina
H

Heey

pre oko 4 sata

Kako je toliko propao? Povreda ili sta? Jel zna neko?
M

Marko Ivankovic

pre oko 6 sati

Malog znamo iz jedne kockarskice na Banovom Brdu sa ruleta, jos pre par godina kada je poceo da dolazi videlo se da ima pun fokus na lopticu kao i neverovatno brze ruke. Tom brzinom kojom on isklickce tablu dok ceka da krene spin to niste videli. Ocekivali smo mnogo vecu karijeru ovog momka pogotovo slusajici price koje plasira radnicma koje mu piklse menjaju. Svakako drago nam je da je ponovo tu, momak je prva liga, zivi za trenutak ne misleci na sutra bas kao sto motivatori sa instagrama kazu!!!
J

Just

pre oko 5 sati

Pa bio Bogdanovic je sve to voleo
С

СРБИН007

pre oko 6 sati

Ја сам мислио да је престао играти кошарку! Штета за каријеру био је велики потенцијал и он и Пецарски млађи,а обојица у каналу од озбиљне кошарке!
I

Ispravka

pre oko 3 sata

Pa ne bi bas rekao za Pecarskog prosle godine je i vise nego dobro igrao u Turskoj za Merkezefendi