Humanitarni tiket u podne: Dušan Miletić tipuje za lečenje devojčice Darije Antović

Vreme čitanja: 4min | uto. 10.03.20. | 11:30

Košarkaš Partizana na privremenom radu u Čačku gađa 4+ verujući u raspucavanje Bikova i Pevaca

Kada je Dušan Miletić iz redova Partizana pozajmljen da pojača sastav Marinovićeve čačanske košarkaške mašinerije znali smo da Borac sprema konačan juriš na najviše rezultate kako na KLS, tako i na ABA 2 terenu. Nadamo se da će i u dresu društveno odgovorne misije kompanije MOZZART biti dovoljno spretan kao i u redovima kluba. Dušan će dobrim tipovanjem pokušati da pomogne lečenje male Darije Antović rođene 2008. godine. Naime, devojčica boluje od cerebralne paralize i epilepsije, oboljenjima koja su prouzrokovana komplikacijama prilikom rođenja.

Pre nego što krenemo u analizu parova, konstatujemo da je košarkaški centar ispod podvučene crte došao do kvote 17,68. Namera mu je da uz kompanijsku uplatu od 10.000 dinara dođe do potencijalnog dobitka od 176.800 dinara koliko bi već u toku večeri uz nešto kladilačke sreće mogli da dodamo na ukupnu sumu od 14.808.789 dinara koliko smo do ovoga momenta donirali na brojne adrese širom Srbije i Republike Srpske.

Izabrane vesti

Krećemo od trećeligaškog fudbala u Engleskoj, odnosno od meča PORTSMUT – FLITVUD. Dve ekipe imaju isti broj bodova na tabeli, Portsmut je šesti, dok Flitvud zauzima jedno mesto ispod. Domaćin je posle sjajne serije upao u krizni period koji je započeo krajem februara pa je tako od pet poslednjih utakmica dobio dve uz tri poraza. Flitvud od polovine janura naizmenično ređa pobede i remije, i nije poražen na prethodnih pet gostovanja. Portsmut je fantastičan pred svojom publikom. Jeste nedavno izgubio od Arsenala u FA kupu, međutim ovaj poraz mu je prvi na domaćem terenu još od kraja septembra prošle godine. Susret odigran u Flitvudu krajem februara domaćin je dobio minimalnim rezultatom, ali je pet od prethodnih sedam završeno uz GG3+.

“Jedinica na Portsmut”, reče naš gost koji je košarku počeo da trenira u KK Zvečan, da bi zatim prešao u Kraljevo, gde je prvo zaigrao za Polet, a zatim prešao u čuvenu Slogu iz grada na Ibru.

Idemo put Primere na utakmicu EIBAR – SOSIJEDAD. Domaći Eibar nastavlja sa lošim partijama. Za vikend je kod kuće poražen od Majorke (1:2) tako da je od polovine januara zabeležio samo jednu pobedu. Trenutno ga dva boda dele od zone ispadanja. Sosijedad je porazom od Barselone (1:0) prekinuo seriju od šest pobeda u svim takmičenjima. Ekipa iz San Sebastijana je na šestom mestu koje vodi u Evropu i za koje se vodi žestoka borba. Susret u novembru Sosijedad je na svom terenu dobio sa ubedljivih 4:1, a na sedam od osam prethodnih odmeravanja ovih rivala golovi su padali na obe strane.

“Na golove uz 3+ partiju”

A sada Liga šampiona, odnosno oba za danas zakazana revanš meča osmine finala. Kao prvo bavimo se VALENSIJOM i ATALANTOM. Italijani su prvi susret dobili sa ubedljivih 4:1 i Valensiji sada ne preostaje ništa drugo osim da napada od prvog sudijskog zvižduka. Da stvari budu teže po njih zbog aktuelne situacije koje je prouzrokovao koronavirus meč će se odigrati bez prisustva publike. Ni trenutna forma ne ide na ruku Slepim miševima koji su bez trijumfa na šest od sedam prethodnih mečeva. Atalanta je s druge strane neporažena na sedam prethodnih duela od kojih je dobila šest, i pri tom postigla čak 28  golova. Sve u svemu nemoguća misija za Valensiju.  

“Sada biram GG3+ igru”, rekao je košarkaš koji je 2019. godine potpisao ugovor s Partizanom, a zatim otišao na pozajmicu u čačanski Borac.

Ineče, Miletić je ovu sezonu počeo u crno – belom dresu debitujući u ABA Superkupu, da bi zatim u januaru ponovo stigao u Čačak odakle tipuje i na utakmicu RB LAJPCIG – TOTENHEM. Bikovi su poslednji poraz pretrpeli početkom februara od Ajntrahta, a poslednji put su kod kuće poraženi početkom oktobra. U Bundesligi poslednji neuspeh dogodio im se krajem septembra. Za razliku od njih Murinjova ekipa nije slavila na pet poslednjih utakmica od kojih je četiri izgubila. Nemci uz sve to imaju prednost iz prvog duela u Londonu koji su dobili minimalnim rezultatom zahvaljujući penalu koji je realizovao Timo Verner. Taj duel ujedno je bio jedini koji su ove dve ekipe ranije odigrale.

“Odigraću 4+, što bi bila moja zaključna igra za danas”, zaključio je naš gost koji na konto ovog para prisvaja kvotu 2,75.

Cenimo da bi našem Dušanu lepo stajala i medalja društveno odgovornog MOZZART igrača, zbog čega ga zdušno podržavamo u nameri da tačnim tipovanjima pomogne lečenje male Darije. U istu svrhu svi ljudi dobre volje svoje donacije mogu uputiti na sledeće načine.

Uplatom na dinarski račun: 160-483585-53
Uplatom na devizni račun: 00-540-0002301.1
IBAN: RS35160005400002301131
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Više informacija možete potražiti na sajtu fodnacije “Budi human”. 

Naravno, košarkaškom centru želimo puno sreće i u tipovanju za Republiku Srpsku, kao i u daljoj igračkoj karijeri.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko Dušan Miletić ovom prilikom uspe da osvoji novac, uložiće ga u Fondaciju “Sigurna kuća” iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 17,68 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara